Skip to Content

The Power of Imaging

Waar u ook bent en wat er ook gebeurt, met een Sony α of Cyber-shot™-camera hebt u de beschikking over precisie, stijl en gebruiksgemak bij het vastleggen van het moment op uw eigen unieke wijze.

Maak kennis met de Sony-familie

Of u nu foto's maakt van vrienden bij een picknick, van uw baby of van een prachtige zonsondergang op de Kilimanjaro, er is altijd een camera van Sony om dat gemakkelijk te maken. De vraag is alleen: welke? In deze beknopte gids maakt u kennis met de Cyber-shot™-camera's en camera's met α E-bevestiging en A-bevestiging.

Verbazingwekkende full-frame Exmor R™-sensor

Geweldige sensoren

De toonaangevende sensoren van Sony bieden een groot dynamisch bereik en hoge gevoeligheid met weinig ruis. De details en beeldkwaliteit op mobiele telefoons, compactcamera's en SLT-camera's zijn nu veel beter.

Professionele lenzen

Professionele lenzen

Scherpere details, vloeiende kleurovergangen en schitterende bokeh. Het brede assortiment krachtige lenzen van Sony bieden unieke optische technologie die zorgt voor buitengewone beeldkwaliteit.

Krachtige verwerkingsprocessor

Krachtige verwerkingsprocessoren

De snelle, high-fidelity BIONZ-beeldverwerkingsprocessoren leggen elke nuance van de scène vast, zelfs in de Burst-modus. Naderhand kunt u uw foto nog op talloze manieren bewerken.

  • Fantastische beeldenFantastische beelden
  • Intuïtieve bedieningIntuïtieve bediening
  • Superieur ontwerpSuperieur ontwerp
  • Verhoogde creativiteitVerhoogde creativiteit

Camera's met verwisselbare lenzen

Breid uw verbeeldingskracht uit met de flexibiliteit die wordt geboden door verschillende lenzen.

  • A-bevestigingA-bevestiging
  • E-bevestigingE-bevestiging

Precisie-instrumenten voor topresultaten.

Stel u de opname voor en kies vervolgens uw lens.

Van zoom- tot macrolens, een andere lens biedt u andere opnamemogelijkheden. Het ruime assortiment van Sony betekent dat het gemakkelijk is om een lens te selecteren waarmee u uw visie kunt realiseren. Wilt u een opvallend architectonisch detail vastleggen op de derde verdieping? Kies een zoomlens. Of heeft een met dauw bedekt blaadje of grassprietje uw aandacht getrokken? Leg die wereld vast met een macrolens.

Precies wat u zocht!

Met dit eenvoudige compatibiliteitsoverzicht kunt u extra lenzen voor uw camera vinden of een nieuwe behuizing die perfect bij uw lenzen past.

Compactcamera's

In veel opzichten net zo gemakkelijk als een telefooncamera, maar met betere beeldkwaliteit en meer creativiteit.

  • Smart LensSmart Lens
  • Spontane opnamenSpontane opnamen
  • Groot zoombereikGroot zoombereik
  • Professionele mogelijkhedenProfessionele mogelijkheden

Creativiteit plus accessoires

Hoeveel mogelijkheden u ook hebt met een camera van Sony zoals die uit de doos komt, u kunt nog veel meer bereiken met een aantal uitbreidingen. Sluit een zoeker, externe flitser, microfoon of ander onderdeel aan via de ingebouwde hot shoe en laat uw creativiteit de vrije loop. Dit zijn niet zomaar accessoires, het zijn verlengstukken van uw ideeën.

Gemaakt voor herinneringen

De PlayMemories-software van Sony maakt het gemakkelijk om te genieten van favoriete foto's en video's—op een smartphone, geüpload naar Facebook en nog veel meer.

Sony World Photography Awards

Sony World Photography Awards

Of u nu enthousiaste student of gevestigde professional bent, er is een categorie waarin u kunt deelnemen. En het is nog gratis ook!

Fotogemeenschap van Sony

Fotogalerijen van Sony

Deel uw beste opnamen, doe inspiratie op en doe mee.

Europese Sony-fotosite

Capture One Express (voor Sony)

Geniet van superieure kwaliteit, kleuren en details met deze onmisbare RAW-converter.

VOOR EIGENAREN