Skip to Content

De nieuwe Sony 4K-tv

Vier keer meer detail dan Full HD

Vier keer meer detail dan Full HD

Ervaar uw favoriete films zoals nooit tevoren. Onze altijd groeiende collectie 'Gemasterd in 4K' kunt u afspelen met Blu-ray Disc™-spelers en bevat oude en nieuwe klassiekers die zorgvuldig zijn geremasterd met een uitgebreider kleurenpalet en verbluffend detail voor 4K-uitvoering.

  • 4K-tv's
  • 4K-camcorder
  • 4K-projectoren
  • Films gemasterd in 4K

Slimme functionaliteit met uw smartphone

  • One-touch mirroring
  • TV SideView

Op zoek naar het perfecte geluid

Het erfgoed van Sony op het gebied van audio-innovatie wordt uitgebreid met een reeks baanbrekende producten. Van algoritmen om muziek en dialogen te verbeteren tot slanke speakers voor een helderder, scherper en harder geluid dan ooit tevoren - het geluid van Sony is ongeëvenaard.

Elegant geluid perfect voor elke ruimte

De beste audiotechnologieën van Sony komen samen in het voortreffelijke HT-ST7-luidsprekerelement met een veelzijdig, ruimtebesparend design. Terwijl Magnetic Fluid-luidsprekers zestig procent meer geluid leveren met hetzelfde energieverbruik, zorgt de S-Force Pro™ Front Surround voor kamervullend geluid van bioscoopkwaliteit.

Magnetic Fluid-luidspreker

Magnetic Fluid-luidspreker

Geniet van complexere muziek met scherpere midden- en hoge tonen. Dankzij dit revolutionaire ontwerp dat zestig procent meer geluid levert met minimale vervorming, is ieder geluid puurder en krachtiger dan ooit tevoren.

S-Force Pro™ Front Surround

S-Force Pro™ Front Surround

Verbreed het geluidsveld voor een nog overweldigendere ervaring. De uitzonderlijke digitale signaalverwerking van dit systeem simuleert 5-kanaals Surround Sound en verbreedt de optimale luisterzone voor een geluidservaring van bioscoopkwaliteit.

S-Master

S-Master

Verbeter dialogen, muziek en omgevingsgeluiden vanaf elke audiobron. De unieke S-Master digitale verwerkingstechnologie herstelt, optimaliseert en verfijnt geluidssignalen zodat u kunt genieten van perfect geluid dat recht doet aan het origineel.

VOOR EIGENAREN