Navigatie overslaan
Over-ear Hoofdtelefoons

Hoofdtelefoon met ruisonderdrukking

Concentreer u op uw muziek en laat u niet afleiden met onze geweldige hoofdtelefoon met ruisonderdrukking. Lees meer en ontdek de perfecte hoofdtelefoon voor uw lifestyle.

Niets dan muziek

Geniet van uw muziek zonder afleidingen. Van oortelefoons met ruisonderdrukking tot modellen met hoofdband en Bluetooth® voor draadloos streamen: u vindt altijd het juiste model waarmee u kunt genieten van een ononderbroken luisterervaring.

Man met hoofdtelefoon met ruisonderdrukking onderweg
Vrouw met hoofdtelefoon met ruisonderdrukking

Luister als nooit tevoren

Ieder lied wordt een prachtige ervaring met onze hoofdtelefoon met ruisonderdrukking. Tot 99,7% van het omgevingsgeluid wordt geblokkeerd, zodat u optimaal geniet van uw muziek. Schakel de functie uit en laat de wereld weer binnen wanneer u dat wilt.

Alleen het allerbeste

Haal meer uit uw muziek met een hoofdtelefoon met ruisonderdrukking en onze nieuwste audiotechnologie. Met een breed frequentiebereik en krachtige neodymium drivers zorgt de hoofdtelefoon voor perfect geluid en een verbluffende luisterervaring.

Man met de beste hoofdtelefoon met ruisonderdrukking van Sony

Ontworpen voor comfort

Luister comfortabel naar uw muziek met onze hoofdtelefoon met ruisonderdrukking. De dunne hoofdbanden hebben zachte oorkussens en zijn opvouwbaar. De oortelefoons zijn verkrijgbaar met zachte siliconen oordopjes in drie verschillende maten.

Oortelefoon met ruisonderdrukking van Sony
Hoofdtelefoon met ruisonderdrukking van Sony

Batterij met lange levensduur

Zet een hoofdtelefoon met ruisonderdrukking op en geniet urenlang. Bepaalde modellen kunt u met een volle batterij tot wel 80 uur lang gebruiken; ideaal voor onderweg. Laad uw hoofdtelefoon op via USB en u kunt binnen enkele uren op weg.