3D fotografie met Cyber-shot™ camera's

 

Maak 3D-foto's met realistische diepte en details. Leg 3D-panorama's vast en bekijk ze op een 3D-TV of deel het moment met leuke veelhoekfoto's in 3D-weergave op het scherm van uw camera. Geef speciale momenten een hele nieuwe look met 3D-fotografie van de Cyber-shot.

Uw browser biedt geen ondersteuning voor Adobe Flash Player of u hebt een verouderde versie van Adobe Flash Player.
Klik hier om versie 9.0.124 of hoger van Adobe Flash Player te downloaden en de flashinhoud te bekijken.

Drie manieren om 3D-foto's te maken met de Cyber-shot

Ontdek hoe u 3D-foto'skunt maken met 3D-foto, 3D Sweep Panorama en Sweep Multi-Angle op de Cyber-shot.

Maak 3D foto's met Cyber-shot 3D digitale camera's

3D-foto's maken

Nooit meer een logge camera met twee lenzen meezeulen. De Cyber-shot 3D-camera's kunnen nu 3D-foto's maken met maar één lens. Druk gewoon op de knop en uw camera neemt snel achter elkaar twee beelden op met verschillende scherpte-instellingen om één 3D-foto te maken. Deel uw 3D-afbeeldingen op een 3D-TV of VAIO 3D-laptop. Laat foto's van uw vrienden en familie zien in een geheel nieuwe dimensie.

Meer informatie over 3D-foto

3D Sweep Panorama maakt 3D-foto's van landschappen

Maak groothoekpanorama's in 3D

Maak panoramische foto's – van landschappen tot familiebijeenkomsten – die onderwerpen op de voorgrond met realistische diepte weergeven. 3D Sweep Panorama is een fantastische manier om meer dimensie toe te voegen aan uw groothoekopnamen en meer vast te leggen op één foto. Druk op de knop, draai de camera en leg het moment vast om het later te kunnen delen op een 3D-TV of 3D-laptop.

Meer informatie over 3D Sweep Panorama

Foto's direct in 3D weergeven met Sweep Multi-Angle

Foto's in 3D-weergave meteen delen met vrienden

Maak foto's in 3D-weergave van vrienden, objecten, zo ongeveer alles wat u maar wilt – en deel dan meteen de foto's op uw camera. Sweep Multi-Angle maakt een foto vanuit veel verschillende hoeken, dus alles wat u hoeft te doen is uw camera van links naar rechts te kantelen om een voorbeeld te krijgen van het 3D-effect op het lcd-scherm. U kunt de foto's ook bekijken op een 3D-TV om te genieten van het volledige 3D-effect.

Hoe werkt Sweep Multi-Angle?

Cyber-shot-camera's met 3D-functie