Laptops op maat

Intel Met configureerbare laptops van VAIO past u uw apparatuur aan uw eigen persoonlijke stijl aan. Dankzij de zelf te kiezen opties, beschikbaar voor veel series, kunt u uw eigen laptop samenstellen. U kiest zelf hoe de laptop eruit komt te zien en over welke functies deze beschikt. Zo krijgt u een op maat gemaakte VAIO-computer die past bij uw persoonlijkheid.

Bestverkochte laptops

Drie stappen waarmee u uw VAIO-laptop een persoonlijk tintje geeft

1. Vormgeving

Nadat u de VAIO-laptop hebt gekozen die bij u past, kunt u kiezen uit allerlei exclusieve kleuren en prachtige afwerkingen.

2. Configureren

Nu hebt u de mogelijkheid om de specificaties van uw laptop aan uw wensen aan te passen. U hebt de keuze uit exclusieve upgrades voor de processor, het geheugen, de opslag, het display en andere systeemelementen.

3. Accessoires

Accessoires en uitbreidingen voor uw VAIO-laptop. Geef uw laptop een finishing touch met een assortiment draaghoezen en -tassen, muizen en toetsenborden, batterijen, adapters en nog veel meer.

____________
**Dankzij het SurfSlider™-ontwerp kan het scherm omhoog worden geschoven waardoor een zeer plat toetsenbord verschijnt.


Intel, het Intel-logo, Intel Inside, Intel Core, Ultrabook en Core Inside zijn handelsmerken van Intel Corporation in de VS en andere landen.