Wat is Sony Entertainment Network?

Eindeloos entertainment, altijd en overal. Of het nu gaat om online services, muziek of films, of zelfs online gaming – het komt allemaal samen bij Sony Entertainment Network.

12 miljoen muzieknummers
Beschikbaar op meerdere apparaten
Nu 30 dagen GRATIS*

*Zie de actie voorwaarden op sonyentertainmentnetwork.com

Met Music Unlimited heeft u al uw muziek altijd bij de hand, waar u ook bent. En binnenkort komen daar ook nog films bij.

Maar er is veel meer. Met Sony Entertainment Network heeft u toegang tot internet via uw tv. Nu hoeft u niet meer naar uw computer of laptop te gaan om een film op YouTube te bekijken. U belt met Skype vanaf de bank in de woonkamer uw vrienden waar dan ook ter wereld. Lees uw Twitter feed of plaats een update op Facebook. Bekijk de programma’s terug die u gemist heeft van bijvoorbeeld NOS en Eurosport. U heeft de keuze uit meer dan 20 kanalen met uitzendingen en informatie over de meest uiteenlopende onderwerpen.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Ervaar het nu zelf.

Het laatste nieuws

De diensten van Sony Internet TV maken nu deel uit van Sony Entertainment Network. Daarmee brengt Sony alle vormen van online entertainment bij elkaar in een veelzijdige en zeer gebruiksvriendelijke service. Al uw favoriete Internet TV, muziek, games en in de toekomst ook video, samen onder één dak.
Het laatste nieuws

Wat is Music Unlimited?

Music Unlimited is onderdeel van Sony Entertainment Network. Met Music Unlimited heeft u altijd 12 miljoen nummers binnen handbereik. Kies uit vele muziekgenres en geniet van uw favoriete muziek in de woonkamer, op elke PC of laptop, en ook op Android en iPod/iPhone. U kunt zelfs uw eigen muziek met Music Unlimited synchroniseren.

Al uw muziek, altijd en overal – dat is Music Unlimited.
Music Unlimited

Maak uw TV persoonlijk

Met meer dan 20 kanalen is er op Sony Entertainment Network altijd wel iets te zien wat uw interesse heeft. Denk aan websites zoals YouTube™ of gemiste nieuws- en sportprogramma’s van NOS en uw andere favoriete TV-zenders. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om de programma’s te bekijken die u wilt, wanneer u wilt!

Op Sony Entertainment Network kunt u rechtstreeks apps op uw TV-scherm downloaden. Hiermee krijgt u direct toegang tot allerlei online diensten, zoals Skype en Facebook. U kunt zelfs uw Twitter account blijven volgen, gewoon terwijl u TV kijkt!
Kanalen & applicaties

Voordelen

Het leven is al druk genoeg. Waarom zouden we dan ook nog onze planning moeten aanpassen aan het uitzendschema van de TV-zenders? Het kan veel makkelijker: bekijk de programma’s die u wilt zien als het u uitkomt. En met Sony Entertainment Network kan dat.

Via uw Sony TV, Blu-ray speler of home cinema systeem heeft u altijd toegang tot de uw favoriete informatie en entertainment. Wanneer u het wilt. Heel gemakkelijk en gewoon vanaf de bank in de woonkamer.
Voordelen

Hoe werkt Sony Entertainment Network? En op welke producten?

Sony biedt een fantastisch gamma aan producten waarmee u kunt genieten van Sony Entertainment Network. Van BRAVIA TV’s, Blu-ray spelers en home cinema systemen tot de unieke Netwerk Media Speler van Sony.

Als u uw Sony Entertainment Network product aansluit op uw thuisnetwerk, geniet u meteen van een brede keus aan online entertainment, direct vanaf uw bank in de woonkamer. U maakt de verbinding heel gemakkelijk: draadloos via Wi-Fi of bekabeld via de ethernetaansluiting.
ProductenSetup + Remote

Registreer uw product en geniet van vele extra’s

Neem een ogenblik de tijd om uw TV te registreren op MySony, de website speciaal voor klanten van Sony. Als lid van MySony ontvangt u nieuwsbrieven over de nieuwste innovaties van Sony, maar ook specifiek over uw eigen producten. Ook bent u als eerste op de hoogte van nieuwe acties op Sony producten. Bovendien krijgt u toegang tot het Sony Forum, waar u allerlei informatie kunt delen met andere gebruikers. Dus ga snel naar MySony, meld u aan en registreer uw Sony product om van al deze extra’s te genieten.

Registreer nu uw product op MySony

Uw browser biedt geen ondersteuning voor Adobe Flash Player of u hebt een verouderde versie van Adobe Flash Player.
Klik hier om versie 9.0.124 of hoger van Adobe Flash Player te downloaden en de flashinhoud te bekijken.