Het laatste nieuws


 

Er kan steeds meer met Sony Entertainment Network

Sony Entertainment Network is de baanbrekende service van Sony waarmee u geniet van eindeloos entertainment, altijd en overal. En er kan steeds meer met Sony Entertainment Network. Dit voorjaar is er weer een grote update met veel nieuwe mogelijkheden:

Music Unlimited nu ook op iPhone en iPod
Met Music Unlimited geniet u altijd en overal van uw favoriete muziek. Dat kon al thuis via uw TV, Blu-ray speler of home cinema set, op weg via Android, en op elke PC of laptop. En nu kunt u met de nieuwe iOSapp ook genieten van Music Unlimited op uwiPhone en iPod!

Maak uw keuze uit meer dan 12 miljoen songs in vele genres. Synchroniseer uw eigen muziekverzameling met Music Unlimited zodat u nooit iets hoeft te missen. En u luistert naar niets dan de mooiste muziek, want Music Unlimited is helemaal reclamevrij.

Ervaar zelf het gemak van Music Unlimited. U kunt het nu 30 dagen gratis proberen, dus ga meteen naar sonyentertainmentnetwork.com.NOS Sport app
Sony Entertainment Network is de perfecte manier om de mooiste sportevenementen te ervaren. Met de nieuwe NOS Sport app blijft u altijd up-to-date. Bekijk bijvoorbeeld de Olympische Spelen, de Paralympics en nog veel meer. Waar en wanneer u maar wilt. U mist nooit iets, want met de ingebouwde programmagids ziet u meteen wat er wanneer speelt. Volg het live of kijk alles terug wanneer het u uitkomt.Omroep Flevoland
De lijst met regionale TV zenders in Sony Entertainment Network blijft groeien. Nu kunnen ook kijkers van Omroep Flevoland kun favoriete programma’s eenvoudig terugkijken. Zo zijn populaire programma’s zoals ‘Over Flevoland gesproken’ en ‘Binnen de dijken’ altijd binnen handbereik.


Nieuwe service: Aol HD
De Amerikaanse online kwaliteitsservice Aol is nu ook te vinden bij Sony Entertainment Network. In het Home/Food kanaal vindt u inspirerende kookshows en tips van topchefs. Bij Techcrunch en Engadget draait het allemaal om de nieuwste innovaties op het gebied van technologie en multimedia. En Moviefone is de plek bij uitstek voor het bekijken van de beste filmtrailers, entertainmentnieuws en interviews met uw favoriete sterren.

We zien u graag terug op Sony Entertainment Network.


Introductie Sony Entertainment Network
U kon al langer genieten van de vele voordelen van Sony Internet TV, maar er is nu nog veel meer mogelijk. Want Sony Internet TV maakt sinds kort deel uit van Sony Entertainment Network, net als Music Unlimited en binnenkort ook Video Unlimited.

Sony brengt zo alle vormen van online entertainment bij elkaar in een zeer gebruiksvriendelijke en veelzijdige service. Of het nu gaat om Internet TV, muziek of films, of zelfs online gaming – het komt allemaal samen bij Sony Entertainment Network. We zijn al begonnen met het introduceren van deze diensten, en er zullen binnenkort meer volgen.

Sony Entertainment Network
12 miljoen muzieknummers – beschikbaar op meerdere apparaten – nu 30 dagen GRATIS*

• Geen reclame
• Music Unlimited ook beschikbaar op andere elektronicamerken
• Music Unlimited ook via Android apps en in de nabije toekomst via iOS apps (Apple)

*zie de voorwaarden op sonyentertainmentnetwork.com

Blijf kijken op Sony Entertainment Network, want we hebben nog veel meer moois voor u in petto!


Archief
Terug naar de homepage