PRS-T1 Ondersteuning & Garantie

Technische specificaties

PRS-T1

eBook Reader

Schermweergave

TechnologieE Ink® Pearl-scherm
AanraakschermSuperieur aanraakscherm
Beeldformaat (cm/inch)15,2 cm (6 inch)
Resolutie800 x 600 (h x b)
GrijstintenGrijstinten met 16 niveaus

Opslagcapaciteit

Ingebouwde geheugencapaciteit2 GB (circa 1200 digitale boeken) (*1)
MicroSD-kaartsleufJA

Voeding

Battery TypeIngebouwde oplaadbare batterij: 3,7 V DC
Batterijlevensduur (*2) (bij lezen van EPUB digitale boeken)Ruim een maand (draadloze ontvangst uitgeschakeld), tot circa drie weken (draadloze ontvangst ingeschakeld)
USBHigh Speed USB

Compatibele indelingen

Onbeveiligde/gratis digitale boeken en tekstbestandenEPUB eBook, Adobe® PDF, TXT
DRM (beveiligde/aangeschafte) digitale boeken en tekstbestandenEPUB eBooks, Adobe® PDF
Onbeveiligde audiobestandenMp3, AAC (niet de meeste DRM-audio)
Afbeeldings- en fotobestandenJPEG, GIF, PNG, BMP

Algemene gegevens

Breedte (mm)110
Hoogte (mm)173
Diepte (mm)8,9
Gewicht (g)168
Audio-uitgang3,5mm-stereomini-aansluiting (voor hoofdtelefoon enz.)
KleurZwart
KleurRood

Meegeleverde accessoires

Micro-USB-kabelJA
PenJA
Snel aan de slagJA
Reader voor pc/Reader voor Mac (*3)JA

Aanbevolen minimale systeemvereisten

BesturingssysteemWindows 8, Windows 8 Pro, Microsoft Windows 7 (32-/64-bits), Microsoft Windows Vista (32-/64-bits), Microsoft Windows XP (alleen 32-bits), Mac OS X versie 10.8.1 (Mountain Lion) of hoger, 10.7.3 of hoger, 10.6.8 of hoger, 10.5.8 of hoger
ProcessorIntel-processor van 1 GHz
RAM512 MB
Vaste schijf250 MB of meer. Afhankelijk van de hoeveelheid inhoud is mogelijk meer ruimte vereist.
SchermSchermresolutie van 1024 x 768 met 24-bits kleuren
USB-poortUSB-poort (compatibel met High-Speed USB)
InternetaansluitingBreedband aanbevolen
Wi-Fi®JA (802.11b/g/n), WPS-configuratie (Wi-Fi Protected Setup) met een druk op de knop, standaardbrowser
SchermSchermresolutie van 1024 x 768 met 24-bits kleuren

Opmerkingen

*'s Werelds lichtste nieuwe eBook Reader met een beeldformaat (diagonaal) van 15,2 cm (6 inch) is vanaf 31 augustus 2011 verkrijgbaar in de winkels
(*1)De hoeveelheid beschikbaar geheugen is afhankelijk van de grootte van de vooraf geladen voorbeelden
(*2)Iedere dag circa 30 minuten lezen. In gebieden met een slechte dekking is het batterijverbruik tijdens draadloos gebruik hoger. De daadwerkelijke batterijlevensduur hangt af van draadloos gebruik, instellingen, batterij en omgevingsomstandigheden.
(*3)Sluit uw Reader™ met Wi-Fi® aan op uw pc of Mac en u kunt via het installatieprogramma-startprogramma digitale boeken downloaden
Help ons om onze ondersteuning te verbeteren

Wij proberen je altijd beter te helpen. Vertel ons hoe je onze ondersteuning ervaart - gebruik de onderstaande schuifknop om ons te laten weten hoe nuttig je de informatie op deze pagina vond:

niet nuttignuttig
Vertel het ons
Productondersteuning
Contact opnemen met de productondersteuning

Neem contact op, wij zullen u graag helpen met de ondersteuning die u voor uw product van Sony nodig hebt.

Contact opnemen met de ondersteuning