Ondersteuning & Garantie - Alle elektronica

Ondersteuning voor VAIO en PC randapparatuur

VAIO en PC randapparatuur  Windows 10

Nieuws en berichten

UPDATE: Belangrijke kennisgeving voor VGP-BPS26-batterijen in VAIO-pc's - 24 november 2016

UPDATE : Herstelling van de VAIO Fit11A (24 april 2014)

We hebben een ernstig probleem vastgesteld met de accu van een beperkt aantal modellen van de VAIO Fit11A. We raden gebruikers van deze producten aan om hun pc niet meer te gebruiken, uit het stopcontact te halen en contact met ons op te nemen.

Help ons om onze ondersteuning te verbeteren

Wij proberen je altijd beter te helpen. Vertel ons hoe je onze ondersteuning ervaart - gebruik de onderstaande schuifknop om ons te laten weten hoe nuttig je de informatie op deze pagina vond:

niet nuttignuttig
Vertel het ons
Hebt u nog commentaar?

Let op, dit is geen contactformulier. Zelfs als u een telefoonnummer of e-mailadres opgeeft, zullen wij niet kunnen reageren. Als u contact wilt opnemen met Sony, moet u de contactrubriek gebruiken.

Verzend uw feedback

Resterende tekens: 140

Dank u voor uw kostbare feedback

Deze inhoud wordt regelmatig herzien om onze werking doorlopend te verbeteren.

Productondersteuning
Kunt u niet vinden wat u nodig hebt?
Productondersteuning

Gebruik onze handige online communitypagina's om antwoorden van andere eigenaren van Sony te vinden of neem contact met ons op

Krijg ondersteuning van de communityContact opnemen met de ondersteuning