Navigatie overslaan
TELEVISIES

BRAVIA®-TV's van 102 cm (40 inch)

Onderschat nooit de kracht van onze tv's van 102 cm (40 inch). Achter dat handige formaat gaat superieure beeldkwaliteit, levensecht geluid en nog veel meer schuil die samen voor een fenomenale kijkervaring zorgen.

Klein scherm, grootse beleving

Onze beste tv's van 102 cm (40 inch) hebben alles wat u van een hoogwaardige tv verwacht: een helder en levendig led-scherm, vloeiende, diepe audio en een gestroomlijnd ontwerp dat overal past. Synchroniseer met uw smartphone voor eenvoudig streamen.

Sony's beste 102 (40-inch) TV voor haarscherp beeld
102 (40-inch) Smart TV van Sony

Alles wat u wilt in een tv

Begonnen aan het opbouwen van een home-entertainmentsysteem? Wilt u een kleine ruimte opfleuren? Onze Smart TV's van 102 cm (40 inch) zijn ideaal. Geniet van levendige beeldkwaliteit en eenvoudige smartphoneconnectiviteit. Het tijdloze ontwerp vult uw interieur mooi aan.

Entertainment is verlicht

Alles is helder, scherp en mooi met onze led-tv's van 102 cm (40 inch). Witte lampjes achter het scherm verlichten elke pixel voor intens contrast en halen details uit het donker naar voren voor nog meer kijkplezier. Zelfs de snelste actiescènes ontvouwen zich vloeiend met Motionflow XR™.

102 (40-inch) LED TV van Sony met helder beeld
Sony's beste 102 (40-inch) TV met Smartphone streaming

Verbind, deel en spiegel

Met onze Smart TV's van 102 cm (40 inch) maakt u eenvoudig contact met vrienden, familie en de hele wereld. Stream inhoud van uw smartphone of wissel foto's uit met Photo Share en ontdek nieuwe details in uw favoriete foto's op het grote scherm. Met bekabelde mirroring laadt uw telefoon op terwijl u video's deelt.

Glashelder

Zie alles haarscherp met Clear Resolution Enhancer op onze tv's van 102 cm (40 inch). Ruis wordt verminderd zodat u een schitterend, scherp beeld krijgt met verbeterde diepteperceptie. Geniet van verfijnde details en structuren die alles op uw tv tot leven doen komen.

Sony's 102 (40-inch) Smart TV toont levensechte beelden
Stel geniet van 102 (40-inch) Smart TV met ClearAudio

Geluid komt tot leven

Geluiden worden als nieuw met onze tv's van 102 cm (40 inch). De Basreflex-speaker produceert rijke lage en hoge tonen die door ClearPhase in optimale balans worden gebracht. De digitale S-Master-versterker herstelt de authenticiteit, zodat alles net zo klinkt als het origineel.