Navigatie overslaan
TELEVISIES

BRAVIA®-TV's van 152 cm (60 inch)

Alles komt samen in onze tv's van 152 cm (60 inch). Innovatief design, superieur geluid en verbluffende beeldkwaliteit openen de deur naar een nieuw niveau van entertainment. 

Precies zoals u het wilt

Met onze beste tv's van 152 cm (60 inch) kunt u kiezen uit allerlei spannende mogelijkheden voor een persoonlijke kijkervaring. Voer het volume op en blaas uw muziek, games en films nieuw leven in met het krachtige geluid. Geniet van Full HD of maak contact met vrienden via Photo Share en de sociale weergave. De keuze is aan u.

Stel geniet van 152 cm (60-inch) LED TV van Sony
Sony 152 cm (60-inch) TV met scherpe beelden

De bioscoop bij u thuis

Met een Full HD-display en Surround Sound verandert een filmavondje in een gezellig kijkfestijn met vrienden en familie. Het grote formaat van onze Smart TV's van 152 cm (60 inch) brengt het bioscoopgevoel naar uw woonkamer. Perfect om uw favoriete programma's, films en games een sterrenbehandeling te geven.

Helder en duidelijk

Alles is helderder op onze led-tv's van 152 cm (60 inch). Warm licht achter het scherm verlicht iedere centimeter voor een ongelooflijk contrast. U ziet details die u eerder niet opvielen en alles lijkt mooier, levendiger en realistischer.

Sony's beste 152 cm (60-inch) TV biedt helder beeld
Sony 152 cm (60-inch) Smart TV met 3D-vermogen

Duik in 3D

Voeg een nieuwe dimensie toe met onze 3D Smart TV's van 152 cm (60 inch). Met de bijgeleverde bril beleeft u de spanning van 3D-Blu-ray Discs™, internetvideo's en tv-uitzendingen met realistische scherptediepte. Of maak verbinding met internet om inhoud te delen, video's te streamen en websites te bekijken.

HD was nog nooit zo mooi

Door X-Reality PRO™ hebben onze beste tv's van 152 cm (60 inch) standaard een fantastische beeldkwaliteit. De krachtige processor analyseert ieder beeld op het scherm, vermindert ruis en corrigeert oneffenheden voor een verbluffend Full HD-eindresultaat.

Sony's beste 152 cm (60-inch) TV's met geweldige game graphics
Sony 152 cm (60-inch) TV met futuristisch ontwerp

Modern design en een wereld aan media

Vorm en functie komen samen in het slanke, stabiele wedge-ontwerp van onze led-tv's van 152 cm (60 inch), met ruimte voor een krachtig speakersysteem voor vol geluid. Met de One-Flick Entertainment-afstandsbediening ontdekt u een wereld aan films, programma's en internet.