Navigatie overslaan
TELEVISIES

216-254 cm (85-inch tot 100-inch) TV's

Als u fantastisch entertainment wilt, hoeft u niet verder te zoeken. Onze tv's met groot scherm hebben 4K-resolutie, Surround Sound en interactieve opties: ze blijven u verbazen.

Man kijkt naar 216 cm (85-inch) TV van Sony

Tv eist de hoofdrol op

Met een van onze tv's van 216 cm (85 inch) in uw woonkamer komen uw vrienden en familie graag langs om het enorme scherm met 4K-resolutie te beleven. Op wedstrijddagen brengen opties zoals Live Football Mode de actie bij u in de huiskamer en de Surround Sound zorgt met krachtige audio voor een nog mooiere ervaring.

Het grote scherm was nog nooit zo mooi

Samen met geavanceerde verwerkingstechnologie zorgt 4K-resolutie voor 8 miljoen pixels die adembenemende details op onze tv's met grote schermen laten zien. Elk beeld bevat verfijnde details en levensechte structuren en helderheid.

Sony 165 cm (65-inch) TV met 4x zoveel detail als HD
Sony grootbeeld-TV met schermdelenoptie

De wereld is maar één klik weg

Dankzij de slimme technologie op onze tv's van 216 cm (85 inch) kijkt u nooit alleen. Ruil foto's met uw vrienden met Photo Share, Skype met familie terwijl u met sociale weergave naar uw favoriete film kijkt of zet de Live Football Mode aan en praat tijdens de wedstrijd met anderen.

Heldere kleuren komen tot leven

Haal het beste uit elke kleur met de TRILUMINOS™-display van onze tv's van 216 cm (85 inch). Een regenboog aan tinten geeft meer intensiteit en Xtended Dynamic Range™ geeft diepte aan donkere tinten en maakt het scherm helderder. 4K X-Reality PRO™ upgrade alles naar bijna 4K-kwaliteit.

Sony 216-254 cm (85-100-inch) TV's met levendige kleuren
Afstandsbediening 216 cm (85-inch) TV van Sony

Bedien uw media met één aanraking

Blader door films, video's en foto's op onze tv's met groot scherm met de One Flick Entertainment-afstandsbediening of begin meteen met Quick Start. Het wedge-ontwerp biedt ruimte voor een geavanceerd audiosysteem dat u omringt met levensecht geluid.