Perfecte autofocus, keer op keer

Maak de scherpste foto's ooit met 4D-focus.

Wat is 4D-focus?

Bij conventionele automatische scherpstelling (AF) wordt alleen rekening gehouden met ruimte. 4D-focus gaat een stap verder met een innovatieve beeldsensor die zowel ruimte als tijd meeneemt om bewegende onderwerpen vast te leggen met een nieuwe helderheid. Nu kunt u nog helderdere foto's maken. Gewone AF is niet meer van deze tijd. De toekomst van fotografie zit in beweging.

BREED - Gebied (2D)

Leg de actie in een groot gebied vast, zelfs aan de rand van het frame. 

SNEL - Diepte (3D)

Stel snel scherp, of het onderwerp nou dichterbij komt of juist van u af beweegt.

STABIEL - Tijd (4D)

De vierde dimensie van 4D-focus is tijd, waarbij de volgende actie van het onderwerp nauwkeurig wordt voorspeld en vloeiend wordt gevolgd.

Breed AF-gebied

Leg uw onderwerp overal in het frame vast. 4D-focus activeert over een groot gebied AF-punten, zodat de camera onderwerpen kan detecteren over het gehele frame, in plaats van alleen het midden.

Ultrasnelle scherpstelling

4D-focus detecteert direct de afstand tot uw onderwerp en stelt snel en nauwkeurig scherp met een geavanceerd autofocus-algoritme: u mist nooit meer dat ene beslissende moment.

Stabiele tracking

Verlies uw onderwerp nooit uit het oog. Ons AF-algoritme blijft scherpstellen op het bewegende onderwerp en voorspelt zelfs de volgende actie, ook al staan er objecten in het frame.

Galerie van 4D-focus

Bekijk heldere actiefoto's die zijn gemaakt met 4D-focus en kom te weten hoe u die zelf kunt maken, met gedetailleerde informatie van modelnummer tot diafragmagrootte en brandpuntsafstand.

Fotogalerij van Sony
Bekijk de fotogalerij van Sony

Bekijk foto's die zijn genomen met een camera van Sony.

Ontdek het camerakanaal van Sony
Ontdek het camerakanaal van Sony

Bekijk video's over onze producten en bekijk de specificaties.