ONTSTIJG DE REALITEIT

Meer levensechte kleuren vastleggen

Ontdek meer kleur in het leven. Televisies van Sony kunnen oogverblindende, levendige en natuurlijke kleuren weergeven. Alles wat u ziet is natuurlijker en levendiger.

Een schilderij met meer kleuren

Ervaar het verschil met een Triluminos-display  

Alleen Sony heeft een Triluminos-display die voor een kijkervaring met een breder kleurenpalet en natuurlijkere kleurschakeringen en tinten zorgt. 

Met Triluminos
MET EEN TRILUMINOS-DISPLAY
Zonder Triluminos
ZONDER EEN TRILUMINOS-DISPLAY
De meest levensechte kleuren ooit

Een TRILUMINOS™-display geeft roodtinten, groentinten en blauwtinten fantastisch weer, kleuren die voor tv's altijd lastig zijn. Dankzij het uitgebreide kleurenpalet en de nauwkeurige gradatie worden ook huidtinten schitterend weergegeven.

Breder kleurengamma

Hoe meer potloden u hebt voor het tekenen van een afbeelding, hoe levendiger en levensechter u kunt tekenen. Een TRILUMINOS™-display werkt net zo: het gebruikt een breder kleurenspectrum dan een conventionele led-display.

TRILUMINOS-scherm
Perfect afgestelde kleuroptimalisatie

Geavanceerde kleurmapping

Nauwkeurige kleurmapping gaat verder dan conventionele kleurverbetering en optimaliseert kleuren afzonderlijk in realtime. Dit zorgt voor maximale prestaties van het display en regelt de weergave van elke kleur heel precies voor prachtige rijke en natuurlijke resultaten.

Standaard
Geavanceerde kleurmapping
Geavanceerde kleurmapping
Standaard