4K HDR TV's

Verbeter uw kijkervaring met onze 4K HDR-tv's en geniet van ruim vier keer zoveel details als bij Full HD. Lees verder voor meer informatie over 4K-technologie en het kopen van 4K HDR-tv's.

Ontdek de details met 4K-HDR

4K High Dynamic Range

Deze tv combineert de scherpte van 4K met de helderheid, kleuren en details van HDR (High Dynamic Range) voor de beste kwaliteit. U ziet voorheen onzichtbare gebieden met donkere schaduwen en zonlicht nu met volledige scherpte en details.

4K HDR
Kijk verder dan Full HD
4K-technologie: kijk verder dan Full HD

Op 4K-tv's van Sony ziet alles er beter uit. Films, series, foto's en smartphone-inhoud worden opgeschaald naar 4K-kwaliteit met onze toonaangevende technologieën 4K X-Reality™ PRO, X-tended Dynamic Range™ PRO en TRILUMINOS™-display. Onze Ultra HD-tv's ondersteunen de HEVC-codec, dus wijzigingen in 4K-indeling zijn geen probleem.

Compatibele 4K HDR-modellen

Zeg wat u wilt kijken

Vind uw favoriete content sneller dan ooit met niets meer dan uw stem. Met Voice Search hoeft u niet meer lang te zoeken of te typen — u kunt het gewoon vragen.

Voice Search
Contentbalk
Alles meteen ontdekken

Ervaar de nieuwe generatie van entertainment waar traditionele zenders en internetcontent naadloos in een eenvoudige gebruikersinterface zijn samengevoegd. Met één snelle knop hoeft u nooit lang te zoeken.

Gemaakt om te luisteren

ClearAudio+

Geniet van levensecht beeld en geluid. ClearAudio+ stemt het tv-geluid af voor een ongekend overweldigende ervaring die u lijkt te omringen. Luister naar muziek en dialogen met meer helderheid en details, wat u ook kijkt.

ClearAudio+