ONTSTIJG DE REALITEIT

De ware schoonheid van 4K in elk beeld
Niet zomaar 4K, maar 4K van Sony

Alles wat u kijkt op een televisie van Sony is scherper en verfijnder met de nieuwste detailverbeterings- en ruisonderdrukkingstechnologie voor ongelooflijk realistische beelden.

Standaard
STANDAARD
4K X1™-processor / 4K Processor X1™ Extreme
4K X1™-processor / 4K Processor X1™ Extreme
Eén chip verandert alles

4K X1™-processor

De 4K X1™-processor is een innovatieve technologie die geavanceerde algoritmen gebruikt om ruis te verminderen en details te verbeteren. De technologie zorgt samen met 4K X-Reality PRO™ voor scherpe, heldere en verbluffend levensechte beelden.

Missing Video data!

Breng elk beeld dichter bij 4K

4K X-Reality PRO-beeldverwerking, exclusief voor Sony, schaalt elke pixel op voor opmerkelijke helderheid. Pixels in meerdere frames worden geanalyseerd, en beelden worden scherper gemaakt en verfijnd in realtime.

X-Reality PRO
Realisme opnieuw gedefinieerd

4K X-Reality PRO gebruikt verschillende ruisonderdrukkingstechnologieën om beelden scherper en verfijnder te maken. Zie scènes helderder, vloeiender en natuurlijker worden.

Breng elke pixel tot leven

Met 4K X-Reality PRO worden patronen in beelden vergeleken met patronen die zijn opgeslagen in een unieke database om de beste tint, verzadiging en helderheid te vinden voor elke pixel. Sony gebruikt de kennis die we hebben opgedaan bij het ontwikkelen en filmen van kaskrakers en tv-programma's om levensechte details te leveren bij alles wat u kijkt.