Navigatie overslaan
TELEVISIES

81-94 cm (32-inch tot 37-inch) TV's

Onze tv's van 81 tot 94 cm (32 tot 37 inch) zijn klein maar fijn. Met verbazingwekkend geluid, rijke kleuren en de kracht van Full HD in een compact formaat zijn ze ideaal voor kleine ruimtes.

HD nu ook op het kleine scherm 

Een compacte televisie en beeldkwaliteit gaan goed samen. Onze 81cm- (32-inch) Smart TV's hebben Full HD- en HD Ready-displays, het heldere, pure geluid van ClearAudio+ en andere fantastische opties. En het beste: met de One Flick Entertainment-afstandsbediening vindt u heel snel en gemakkelijk films, programma's en webinhoud.

Sony 81 cm (32-inch) Smart TV met actiefilm
81 cm (32-inch) TV van Sony

Klein formaat, geweldige opties 

Haal entertainment naar uw keuken, slaapkamer of studio met onze led-tv's van 81 cm (32 inch). U geniet van Full HD- of HD Ready-weergave, fantastisch geluid en geweldige opties zoals sociale weergave en Live Football Mode, allemaal voor een betaalbare prijs. Games worden intenser en u wordt als nooit tevoren in de actie gezogen.

Helder en duidelijk

Witte ledlampjes achter de displays van onze 81cm- (32-inch) tv's belichten elke hoek van het scherm en geven een opvallend contrast. U ziet levensechte beelden en subtiele details komen te voorschijn. Clear Resolution Enhancer vermindert ruis en geeft een scherp, helder beeld met betere diepteperceptie.

81 cm (32-inch) TV's van Sony geven helder beeld
81 cm (32-inch) LED TV van Sony met streamingoptie

Met uw tv het web op

Met onze 81cm- (32-inch) Smart TV's zit u zo op internet. Gebruik Photo Share en ruil foto's met vrienden, kijk video's van FIFA met Live Football Mode of blader door inhoud van uw smartphone via Wi-Fi®. Twitter™-fan? Voer een woord in over het programma waar u naar kijkt en Social Viewing toont de tweets hierover op uw scherm.

Ervaar echtheid 

Van het achtuurjournaal tot de nieuwste kaskraker op Blu-ray™: alles wordt mooier met X-Reality Pro™, de processor in onze led-tv's van 81 cm (32 inch). Hij vermindert ruis en verfijnt elk beeld tot de laatste pixel voor ultieme beeldkwaliteit. Zelfs de video's en foto's die u van uw smartphone streamt worden beter en bevatten meer details.

Sony 81 cm (32-inch) TV met levensechte beelden
Sony 81 cm (32-inch) Smart TV met afstandsbediening

Even aanraken

Met de krachtige One Flick Entertainment-afstandsbediening voor onze tv's van 81 cm (32 inch) hebt u alles onder controle. Binnen de intuïtieve interface van BRAVIA® bladert u er gemakkelijk mee door kanalen, foto's, video's en webinhoud. U weet wat u zoekt? Met snel opstarten kijkt u in een oogwenk naar uw favoriete programma of film.