SMARTPHONES

Vlogmonitor voor Xperia PRO-I

XQZ-IV01
Vlogmonitor voor Xperia PRO-I

€ 199,00

(inclusief btw)
Man die zichzelf filmt met de Vlogmonitor voor Xperia PRO-I
Vlogmonitor voor Xperia PRO-I met externe microfoon en filmhandgreep
Onderdelen van de Vlogmonitor, waaronder monitor, metalen houder en USB-C-kabel
Vlogmonitor-scherm met man die zichzelf filmt op een spectaculaire locatie
1/4-20 UNC-bevestigingspunt aan de achterzijde van de Vlogmonitor
Metalen houder voor de Vlogmonitor

Kenmerken

Man die zichzelf filmt met de Vlogmonitor voor Xperia PRO-I

Film uzelf in uitstekende kwaliteit

Of u nu vlogger of YouTuber bent of gewoon content wilt kunnen delen met vrienden, met de 1.0-type-beeldsensor van de Xperia PRO-I kunt u verbluffende filmpjes van uzelf maken. Door de Vlogmonitor voor Xperia PRO-I te gebruiken ziet u precies wat u opneemt, zodat u onvergetelijke content kunt creëren.

Ontdek de Xperia PRO-I

Bluetooth-filmhandgreep

Vloggen met gemak

Als u filmt met de Vlogmonitor en een compatibele smartphone, kunt u ook de Bluetooth-vloggrip GP-VPT2BT gebruiken. U kunt dan starten en stoppen met filmen zonder een knop van de smartphone te hoeven aanraken. 

Lees meer over de filmhandgreep GP-VPT2BT

Vlogmonitor-scherm met man die zichzelf filmt op een spectaculaire locatie

Gemakkelijke, intuïtieve interface

De Vlogmonitor gebruikt tijdens het filmen een gebruiksvriendelijke interface waarin u onder andere compositie, status en tijd kunt controleren. 

Onderdelen van de Vlogmonitor, waaronder monitor, metalen houder en USB-C-kabel

Eenvoudig in te stellen

Koppel de metalen houder aan een compatibele smartphone en bevestig de Vlogmonitor aan de houder aan de hand van de ingebouwde magneet. Vervolgens verbindt u beide apparaten door middel van de USB-C-kabel. U bent nu klaar om te filmen. Eenmaal verbonden onttrekt de Vlogmonitor stroom aan de smartphone, maar het apparaat beschikt ook over een eigen laadpoort. Als u dus langere filmpjes wilt maken, kunt u door een USB-C-oplaadsnoer te gebruiken beide apparaten tegelijkertijd opladen.

Vlogmonitor verbonden met smartphone, op statief, met bovenop een externe microfoon.

Creëer uw eigen content, op uw manier

De Vlogmonitor is voorzien van een driepolige 3,5mm-microfoonaansluiting, zodat u uw externe microfoon kunt gebruiken om geluid nog beter op te nemen. Schuif de microfoon gewoon in de accessoireschoen boven op de houder. De Vlogmonitor bevat ook 1/4-20 UNC-bevestigingspunten, eentje aan de onderzijde van de houder en eentje aan de achterzijde van de monitor, zodat u ook andere accessoires (zoals een statief, grip of selfiestick) kunt gebruiken.

Specificaties

De Vlogmonitor voor Xperia PRO-I is eenvoudig in te stellen, gemakkelijk in het gebruik en stelt u in staat uzelf in uitmuntende kwaliteit te filmen met de primaire camera van de Xperia PRO-I. U kunt ook andere apparatuur bevestigen, zoals een externe microfoon of een Bluetooth-filmhandgreep. Op die manier kunt u het filmen geheel aan uw eigen voorkeuren aanpassen.
  • Een gemakkelijke manier om uzelf te filmen met de primaire camera van de Xperia PRO-I

  • Eenvoudig in te stellen en te gebruiken

  • Microfooningang, accessoireschoen en 1/4-20 UNC-bevestigingspunten

  • Geeft opnamestatus weer

  • Duurzame metalen houder

Kom meer te weten over energiebesparende functies en onze toewijding aan het milieu en een duurzame toekomst Bezoek onze eco-website