€ 450,00

(inclusief btw)
25

3.8 gebaseerd op 25 klantbeoordelingen

5
15
1
3
1
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

26 klantbeoordelingen

0

Mooi beeldkwaliteit, en optische stabilisatie.

Behuizing + waterdichte hoes 25-05-2020 door Marcel13

Beeldkwaliteit is goed, levensduur accu ook. Levensduur accu afstandsbedieningarmband is vrij kort, 50 minuten en. Opladen duurt lang.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

gemiddeld

Behuizing + waterdichte hoes 22-03-2020 door jaap01

werkt naar verwachting enigszins last met de witballans ,filter is aan te raden ivm zonlicht

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Beelden oke, accu en live stream minder

Behuizing + waterdichte hoes 02-07-2018

De camera levert op zich prima beelden. Scherp, prima beeldstabilisatie. Makkelijk met de bediening via de unit op de pols. Nadelen zijn er ook: minder vind ik de bevestigingsmogelijkheden (enorme pads t.o.v. de concurrentie die je bijv op een helm plakt. De kleur wit is ook niet altijd even prettig - het steekt nogal tegen de meeste zaken zoals kleding, helm, motor, etc. Tevens slecht dat de cam alleen met Ustream een livestream kan uitzenden. Dat is een service die alleen nog maar betaald is en matig presteert tov bijvoorbeeld youtube of facebook. Sony ondersteunt geen alternatieve streams en dat vind ik beneden nivo, zeker gezien de prijs van deze action cam. Matig is ook de duur die de cam op de accu kan werken. De accu's zijn ook behoorlijk snel defect en kan je weer nieuwe kopen. De bijgeleverde software vind ik zelf nogal omslachtig. Met name als je de (mede opgeslagen) GPS-posities of snelheid wil invoegen. Dat kan alleen met de volledige opnamen. Nadat een opname ingekort is o.i.d kan het schijnbaar niet meer. Sony zou zich op bovenstaande punten kunnen onderscheiden van de concurrentie maar doet dat helaas niet. Bij een volgende aanschaf denk ik daarom voor een ander merk te kiezen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Jammer

Behuizing + waterdichte hoes 16-05-2018 door MarcoHoo

Beeldkwaliteit bijzonder goed Valt zomaar uit tijdens motorrijden waardoor corrupted files onstaan die niet af te spelen zijn

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Gewoon goed

Behuizing + waterdichte hoes 14-08-2017 door Masada

Twee weken geleden gekocht ik heb er lang over gedaan om te beslissen wat de doorslag heeft gegeven is de beeldstabilisatie die is gewoon super hem er geen spijt van

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top!

FDR-X1000VR 19-04-2017 door World of Serginho

Toptoestelletje. Erg mooie kleuren in "vivid" opnamestand. 4K en keuze uit meerdere codecs. Zeer goed dat dit toestelletje in stereo opnames doet. Al is het geluid nogal platjes. Leuk dat er een waterdicht kastje bijgeleverd wordt. De vormgeving is minder vertrouwd dan de typische sportcams, maar toch erg bruikbaar. Sommige kritieken spreken over weinig accesoires, maar wanneer je een opzetstukje voor Gopro modellen aansluit, kun je alle accesoires voor deze modellen eenvoudig verbinden/aansluiten.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Goede tot zeer goede opname kwaliteit

FDR-X1000VR 02-01-2017 door evs100

Ik ben tot dusver best redelijk tevreden met het product. De remote is o.a. ook de reden om dit product te kiezen naast de goede beeldkwaliteit. Sommige details kunnen wat verbetering zoals het automatisch aan en uitzetten in combinatie met opladen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Hoge kwaliteit action cam

FDR-X1000VR 04-08-2016 door Hent

Geweldig fijne action cam. Mooie beelden door stabilisatie - goed geluid. Er ontbreekt alleen een goede handleiding dus je moet zelf (of via YouTube) veel uitzoeken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Zeer goed toestel

Behuizing + waterdichte hoes 24-06-2016 door Stacor

Toestel werkt zeer goed. De beeldkwaliteit is top en de beeldstabilisatie al helemaal. Nadeel: voor montage op een helm heb je niet de mogelijkheid de camera links/rechts te kantelen, enkel naar voor en naar achter.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

super Actie camera

Behuizing + waterdichte hoes 11-06-2016 door DB1080

Deze actie camera heb ik een week in bezit, en hij voldoet nu al zeer goed aan mijn eisen, wel moeilijke menu bediening maar als je dit eenmaal doorhebt is het toch goed te doen, de accu voldoet maar had toch wel iets sterker mogen zijn maar dit kan door diverse keren te laden nog wel verbeteren, het 4K kan ik alleen testen op mijn Lumia 950 XL en daar is nou net geen app voor van Sony maar wel van andere app bouwers en dat werkt OK, 4 u laden vind ik erg lang snelladen had beter geweest.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig hebbeding

FDR-X1000VR 31-05-2016 door Banga

Na meerdere malen het toestel bekeken en vastgenomen te hebben en er veel over gelezen hebbend, heb ik de beslissing genomen de ActionCam 4K met bijhorende LIVE-VIEW REMOTE te kopen. Of ik er spijt van heb? Absoluut niet! Het kost uiteraard wel iets maar ben je een liefhebber van deze digitale wereld, is dit een must! De beelden in 4K op een televisie 4K: FENOMENAAL BEELD! Het toestel heeft veel mogelijkheden. De opgenomen beelden worden ook zeer snel ingehaald door de LIVE-VIEW REMOTE! Doet ook uitstekend zijn werk als dashboardcam! Maakt zeer standvastige opnames. Kortom; prachtig toestel.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Handzaam, praktisch, mooie 4K beeldkwaliteit

FDR-X1000VR 29-05-2016 door Rjschrok

Na veel vergelijkingen en het lezen van reviews is mn keuze gevallen op de Sony X1000VR camera. De keuze was uiteindelijk tussen de Sony en de Gopro Hero4 black. De beeldkwailteit en de aansluitmogelijkheden van de Sony gaven de doorslag. Ik vind dat de Sony camera veel mogelijkheden biedt, zoals extra microfoonaansluiting, afstandsbediening met beeldscherm, statief aansluitingen, verwisselvare accu etc etc. En vooral een perfecte beeldkwaliteit op 4K voor relatief lage prijs. Sony biedt ook gratis apps voor montage. Ik heb nog nooit zo snel een fim gemonteerd. En van een filmbeeld zijn goede foto's te selecteren. Als je de camera je hand houdt zijn wel bewegingsgeluiden hoorbaar. Maar met een externe microfoon heb je dt niet.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Compacte camera met hele mooie beelden.

Behuizing + waterdichte hoes 01-04-2016 door willea57

Zeker een product om aan te schaffen vanwege de mooie beelden die het maakt en compactheid

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Echt een veelzijdige camera.

FDR-X1000VR 30-03-2016 door Helpman

Ik deze camera nu een paar weken, maakt heel duidelijke beelden en er zijn veel instellingen mogelijk.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Drama wat betreft beelden bekijken live op mobiel

Behuizing + waterdichte hoes 30-03-2016

Drama wat betreft beelden live bekijken op een mobiele telefoon. QR code is niet te scannen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

0

1

0

Goede eerste echte 4k actioncamera, maar kan beter

FDR-X1000VR 19-03-2016 door Kwakboy

De eerste opnames inmiddels mogen maken tijdens mijn motor-ritten en eigenlijk gewoon blij verrast! Schiet grandioze scherpe en kleurechte beelden, met een voor action camera's wel vaker gezien fish-eye effect. Een steady-shot die ook echt werkt in mijn specifieke toepassingsgebied. Dus een prima toevoeging zolang er tenminste niet in 4k gefilmd wordt. Want waarom is nu juist die optie niet ook in 4k mogelijk gemaakt? Uitstekende audio met een externe microfoon in de rugtas, maar de interne microfoon klinkt niet echt fijn op de motor. Ondanks het misschien in vele andere toepassingen wel goed bruikbare windruisfilter. De accu's zullen voor een gemiddelde tourrit niet volstaan, ze zijn te snel leeg of mijn ritten te lang. ;) Dit werd door mij met een op de USB aangesloten externe accupack opgelost. Werkt voortreffelijk en voor uren aaneen, v.z.v. het geheugenformaat dit toelaat uiteraard. Probleem is alleen dat de waterdichte behuizing niet gebruikt kan worden als externe verbindingen gewenst zijn... Misschien dat er voor deze specifieke wens een case op de markt gezet kan worden? Wat mij echt stoorde was het onbedoeld aanzetten of starten/beëindigen van opnames ondanks het blokkeerschuifje die je al snel vergeet te (un)-locken. Misschien kan voor het aanzetten van de camera een gelijktijdig bedienen van de next/previous toetsen in de firmware gebakken worden? Dat voorkomt al een deel van de problemen. Verder is de Live View remote control in gebruik meer dan eens de stream "kwijt" geraakt en schakelt dan na verloop van tijd zichzelf uit. De camera zelf blijft gelukkig gewoon doorrollen. ;) Serieus goede camera, die de enig overgebleven concurrenten in die niche gebied zal aanzetten tot eveneens serieuzer aanbod... goede zet Sony! ;)

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

2

0

0

Mooie camera, jammer dat 4K geen steady shot heeft

Behuizing + waterdichte hoes 17-02-2016 door rjplat

Gekocht om in 4K acties (wintersport) vast te leggen maar dan werkt steady shot niet en dat is wel nodig. Het is dus eigenlijk een HD action camera.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

1

1

0

Geweldige Onderwater Camera

FDR-X1000VR 17-02-2016 door watermandivecenter

Het is veel camera voor weinig geld relatief gezien echt goed super beeld zeker 4k 50p sec

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

1

0

Prima camera!

FDR-X1000VR 16-02-2016 door Casper van M

Hele mooie camera, haar scherp beeld. Ik heb tijdens de wintersport er mooie filmpjes mee gemaakt. Niet op 4K maar op Full HD, dit is scherp genoeg. Ook de beeldstabilisator is ideaal. Het losse afstandsbediening met scherm op de armband is zeer handig! Ik moet nog uitzoeken hoe de GPS functie werkt, en wat de nauwkeurigheid hiervan is, maar dat lijkt me ook prima.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Goede camera, erg mooi beeld, bediening is wennen

FDR-X1000VR 15-09-2015 door Hellduuk

1,5 maand in bezit (icm de remote). Wordt gebruikt voor mountainbiken en hiken. Icm de los verkrijgbare helm/head-mount (BLT-UHM1, zowel zijkant als bovenop helm) mooi stabiel beeld tijdens het fietsen. Icm de los verkrijgbare backpack-mount (VCT-BPM1) een mooi stabiel beeld tijdens (pittige/technische) bergwandelingen. (Neem even de tijd om de camera in de diverse gevallen goed te richten en te nivelleren). Beeldkwaliteit is erg goed in de standaard instellingen, mensen die wat filmpjes hebben gezien van hiken in de hoge Alpen kunnen maar moeilijk geloven dat het "slechts" een action cam is. De stabilisatie is een zeer welkome functie van deze camera, weinig schokken en getril tijdens het fietsen en hiken. geluid is goed (stereo), windruis wordt matig gedempt. De manier waarop je via het menu (ook van de remote) de instellingen kunt aanpassen is wel omslachtig en kost wat (zoek) tijd, de smartphone app is makkelijker. Voor mensen die willen snorkelen/duiken is het belangrijk dat ze een waterdichte duikbehuizing of los deurtje (AKA-DDX1K) aanschaffen met een VLAKKE lens, de bolle lens van de standaard meegeleverde waterdichte behuizing geeft een onscherp beeld onder water. Batterijduur niet geweldig, een paar extra batterijen wordt aangeraden. gebruik een snelle geheugenkaart, minimaal microSDXC UHS-I, met minimaal 64Gb. En zoals altijd, RTFM!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

2

0

0

Geweldige mogelijkheden

FDR-X1000VR 25-07-2015 door Ihor

Ik kocht dit product paar maanden geleden. Algemene specificaties zijn fantastisch, bv. keuze van de videoformaten. Tot nu toe volgende kleinigheden die ik minder goed vind: 1. Fish-eye effect op de rand van het beeld. 2. Geen scherpe video-opname onder water. Maar de camera is echt fantastisch en met meer testen en experimenten kan iedereen maximale kwaliteit in elk beeld krijgen. 

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

0

0

Geweldige prestaties

Behuizing + waterdichte hoes 09-07-2015 door humble_jo

Ik was in België met verlof en zag de Sony Action Cam voor het eerst, en ik was dadelijk verkocht...

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Ongelooflijk mooi beeld kwaliteit

FDR-X1000VR 22-06-2015 door Dimi87

Ik gebruik het in de autocross en ondanks de vele trillingen maakt hij ongelooflijk mooi beeldmateriaal ook al film ik niet in de hoogste kwaliteit.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Voldoet niet aan mijn verwachtingen.

FDR-X1000VR 18-05-2015 door Jamassi74

SteadyShot doet maar half zijn werk en dit dan nog op een normaal fietspad en met een geveerde fiets ( Flyer ). Mijn vorige Medion action cam die ik nog steeds bezit heeft geen helaas geen steadyShot maar maakt zeker even mooie beelden in HD als deze Sony 4K.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

3

3

0

Super cool

FDR-X1000VR 06-04-2015 door Kurt DS

Deze action cam werkt perfect ! Aan te raden voor wij actie wilt beleven.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Super camera

FDR-X1000VR 06-04-2015 door Stifler

Super camera. Zeker met de stabilisatie. Wel even tijd investeren om uit te zoeken hoe in te stellen enz. Geen spijt. Alleen de accu valt iets tegen

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0