€ 600,00

(inclusief btw)
22

4.3 gebaseerd op 22 klantbeoordelingen

11
9
1
0
1
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Meest handig (positief)
0

Geweldig ook voor vakantie

Behuizing + Live-View-afstandsbedieningsset 13-09-2018 door Joloblog

Het aparaat is super handig in gebruik en lekker licht. Zo in je zak. Wel in 4K alleen kleinbeeldfoto's/films of net als met een groothoeklens. Hij is dan ook bedoeld als action cam. voordelen zijn: heel scherpe opnamen, groothoek, licht en weinig instellen tijdens opnamen want alles is scherp. nadelen is de kleine vervorming aan de randen, die kan je verwijderen als je over gaat van 4 K naar 1920-1080 natuurlijk en dat ia mijn bedoeling. Aanraden ook voor vakantie en onderwater. Nu nog alleen in Schotland gebruikt.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

Meest handig (kritisch)
0

Ook weer kapot

FDR-X3000 01-07-2017 door Scotti83

Was er tevreden over maar deze is nu ook kapot kwaliteit is ver te zoeken hoop dat de service net zo netjes word afgehandeld als de vorige keer

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

3

0

22 klantbeoordelingen

0

Tof ding.

Behuizing + Live-View-afstandsbedieningsset 14-07-2019

Na een jaartje te gebruiken kan ik je wel vertellen dat het een zeer goed toestel is. Heeft echt een super stabilisatie en filmt daarom zeer smoothie. Voelt ook zeer degelijk aan als je hem vast hebt. Batterij duur en het af en toe warm lopen is het mindere aan dit toestel.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Preview scherm ontbreekt

Behuizing + Live-View-afstandsbedieningsset 14-07-2019

Goede action cam. Ik mis wel een preview scherm om te zien wat ik onderwater film wat geen probleem is op mijn GoPro. Je kan enkel achteraf zien of het onderwerp er goed of volledig op staat. De live View Remote lost dit probleem op. Maar dit geldt enkel voor opnames aan de oppervlakte. Ik gebruik de action cam voor onderwater opnames. Indien een preview scherm op de cam aanwezig was kreeg het product 5*.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Wat een super camera

Behuizing + Live-View-afstandsbedieningsset 02-07-2019

Ik heb deze camera nu een half jaar in bezit. Het is een geweldige camera. De beeldstabilisatie is perfect. De gebruiksmogelijkheden zijn super. Ook de ingebouwde GPS werkt perfect.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

De Max

Behuizing + Live-View-afstandsbedieningsset 17-03-2019 door Biker530

Het was mee op skivakantie. Leuk dat je kan zien wat je filmt en daarna op de lift kan bekijken of eventueel verwijderen. Na 2 uur filmen bij -5°C is batterij leeg van cam, wat normaal is volgens mij. Remote werkt de hele dag. Om de filmpjes met gps data te maken heb je wel het Sony-programma nodig op een PC, op tablet of gsm lukt het niet. Beetje spijtig. Anders top-toestel...beeld en stabilisatie zijn adembenemend. Het staat bij mij op de zijkant van helm zo hapert het niet aan de liften wat dan ook wat wennen wordt doordat helm wat schuin aanvoelt, de helmmount moet men wel appart kopen. Ik heb wel nog de grotere remote erbij gekocht, deze kan je demonteren van de armband en met wat velcroband en wat naaiwerk heb ik deze OP de handschoen geplaatst.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Gewldige Camera

Behuizing + Live-View-afstandsbedieningsset 25-02-2019 door Diddel67

Kort uit geprobeerd levert goede beelden op straks op vakantie de ultieme test maar zo ik nu kan beoordelen top produckt

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Werk eenvoudig met een hele stabielelens

Behuizing + Live-View-afstandsbedieningsset 18-01-2019 door Kuzzilla

Goedwerkende camera zonder dat je van de beelden misselijk word van de bewegingen. Eenvoudig in gebruik en handig klein.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima actioncam

Behuizing + Live-View-afstandsbedieningsset 02-10-2018 door igor1973

Ik gebruik de camera voor het vastleggen van ritten op mijn motorfiets. Ik ben tevreden over de beeldkwaliteit, met name door de beeldstabilisatie. De bediening van de camera is zeer intuïtief en eenvoudig. Ten opzichte van een eerdere actioncam die ik had, is een groot voordeel dat geen adapter nodig is voor het aansluiten van een externe microfoon alsmede de langere levensduur van de batterij. Klein minpunt is dat de er geen accessoires zijn om de afstandbediening aan het stuur van mijn motorfiets te bevestigen.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig ook voor vakantie

Behuizing + Live-View-afstandsbedieningsset 13-09-2018 door Joloblog

Het aparaat is super handig in gebruik en lekker licht. Zo in je zak. Wel in 4K alleen kleinbeeldfoto's/films of net als met een groothoeklens. Hij is dan ook bedoeld als action cam. voordelen zijn: heel scherpe opnamen, groothoek, licht en weinig instellen tijdens opnamen want alles is scherp. nadelen is de kleine vervorming aan de randen, die kan je verwijderen als je over gaat van 4 K naar 1920-1080 natuurlijk en dat ia mijn bedoeling. Aanraden ook voor vakantie en onderwater. Nu nog alleen in Schotland gebruikt.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Ongelooflijk scherp beeld zeer goede stabilisatie

Behuizing + Live-View-afstandsbedieningsset 12-09-2018 door wimke4

Heb de camera nu 2 weken en ben zeer tevreden over het beeld. Alleen de accuduur valt een beetje tegen. De camera is vrij prijzig, voor die prijs verwacht je wel de beschermlens (AKAMCP1.SYH) er wel standaard erbij zou zitten. Ook een externe acculader zou geen overbodige luxe zijn. Heb zelf een extra accu en acculader erbij gekocht dus ik kan aan de slag met de camera!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Verwachtte meer van Sony (heb meer Sony-camera's

Behuizing + Live-View-afstandsbedieningsset 09-08-2018 door Uilnest

Het is een zoektocht om achter alles te komen en werkte niet meteen goed.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Compact en toch veelzijdig

Behuizing + Live-View-afstandsbedieningsset 23-07-2018 door Joost mag het weten

Na een aantal verschillende Action cams te hebben geprobeerd had ik de moed al een beetje opgegeven om toch een veelzijdige 4K camera te vinden met voor mij belangrijke beeldstabilisatie. En nu lijkt het dan toch gelukt! de FDR-X3000 is naast heel handig in gebruik perfect voor het maken van leuke action video's die ook nog eens prettig terugkijken. Ik gebruik de cam zeker niet alleen voor de actie shots maar hij gaat ook mee op vakantie aan zee of een weekendje weg. De 4K beelden zijn superscherp, het geluid prima zonder de waterdichte behuizing en anti windruis uit. Icm de Remote live view of de app is de cam echt makkelijk te bedienen en ook de menu's zijn simpel en overzichtelijk. Na een GoPro, TomTom Bandit en een Chinees ding is dit echt een verademing. Minpuntje is de batterijduur, maar dat is met 4K filmpen wel logisch. Gewoon een extra batterij aanschaffen en je je kan voldoende filmpen. Een dikke aanrader.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geen trillingen te zien

Behuizing + Live-View-afstandsbedieningsset 09-04-2018 door FvdL

Een week geleden deze camera gekocht, met afstandsbediening, en hij is boven verwachting. Niks geen gerommel met je telefoon-app want, sorry Sony, dat werkt niet echt optimaal met bluetooth. Gebruik hem soms op mijn motor, afstandsbediening aan het stuur, camera op de valbeugel (of ergens anders) en filmen als het me leuk lijkt. Het windgeruis is jammer als je motor rijdt, dat kan denk ik ook haast niet anders, maar het beeld is prachtig, vloeiend en zonder trillingen. Zeer tevreden!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige actioncam, jammer van de langzame remote

Behuizing + Live-View-afstandsbedieningsset 20-03-2018 door WillemB

Actioncam is groots. Klein, licht van gewicht en overzichtelijk om mee te werken. De remote neemt helaas veel tijd om in te schakelen met de cam. Ook valt de verbinding met de cam te vaak weg. Dit wordt hopelijk met een software update verbeterd?

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Kwaliteit camera

Behuizing + Live-View-afstandsbedieningsset 16-09-2017 door Harrievds

De camera filmt super mooi. Ik neem de camera ook wel is mee met het mountainbike, en met de snelle bewegingen blijft hij goed filmen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Ook weer kapot

FDR-X3000 01-07-2017 door Scotti83

Was er tevreden over maar deze is nu ook kapot kwaliteit is ver te zoeken hoop dat de service net zo netjes word afgehandeld als de vorige keer

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

3

0

0

Prima action cam

Behuizing + Live-View-afstandsbedieningsset 16-06-2017 door bapie

Deze X3000 aangeschaft ter vervanging van mijn AS200 welke ik aan de zijkant van mijn motorhelm heb bevestigd. De stabiliteit van de camera is een grote verbetering ten opzichte van de vorige versies. Ook de 4K is een verademing! Ten opzichte van de andere Sony camera's is er bij deze beter nagedacht over de toegankelijkheid van alle aansluitingen. Zeer tevreden over de camera, al is deze natuurlijk wel stevig aan de prijs.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

2

0

Een kwaliteitsproduct in elk opzicht

Behuizing + Live-View-afstandsbedieningsset 03-06-2017

Dit product is fraai vormgegeven en straalt kwaliteit en degelijkheid uit. Aan alles is gedacht, zelfs aan een sterk touwtje dat de lensdop aan de camera verbindt om maar eens een detail te noemen. Het product voldoet volledig aan mijn verwachtingen, met één uitzondering en dat betreft de opnamehoek-instellingen. Ik gebruik de camera vooral voor slowmotion en daarbij geldt dat de opnamehoek in alle gevallen uitsluitend 'wide' is - en dat is erg breed. Wil je b.v. een rennende hond in slomo opnemen met 120fps, dan zul je echt heel dicht op het dier moeten staan, want anders is hij door de brede hoek sterk naar de achtergrond van het beeld gedrongen. Wil je dat achteraf softwarematig weer aanpassen door op de hond in te zoomen, dan verlies je uiteraard veel kwaliteit doordat de resolutie afneemt. Dit was de enige tegenvaller. De GoPro-camera's hebben bij 120fps een nauwere opnamehoek, en daaraan was ik gewend. Ik hoop dat Sony dit ooit met een firmware-update kan verbeteren.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

1

0

Prima camera.

FDR-X3000 30-05-2017 door Kwek

Prima camera. Werkt eenvoudig en geeft mooi beeld. Kwaliteit ingebouwde microfoon is beperkt.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Klein, met geweldig beeld

Behuizing + Live-View-afstandsbedieningsset 01-05-2017 door EsVeDe

Geweldig toestel. Klein, om overal mee te nemen en te monteren. Formidabel beeldmateriaal. Microfoon, te wind gevoelig. Bedienen, zeer logisch

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

Uitstekende camera voor het onverwachte opnamens

FDR-X3000 15-02-2017 door Videoman 230

Bevalt me tot nu toe goed moet er nog wat meer mee doen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

4K valt tegen

Behuizing + Live-View-afstandsbedieningsset 08-02-2017 door wallyS

4K valt tegen!!! "Live"verbinding wordt steeds verbroken en de opnamehoek is niet instelbaar !!! Had net zo goed de goedkopere 300 kunnen kopen!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

0

0

Prachtige beelden

FDR-X3000 19-10-2016 door Diamar

heel gemakkelijk te bedienden en maakt prachtige beelden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

1