€ 300,00

(inclusief btw)
46

4.3 gebaseerd op 46 klantbeoordelingen

21
17
7
1
0
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Meest handig (positief)
0

Goede camera met Livevieuw afstandsbediening

HDR-AS200VB 19-01-2016 door Basw

Geweldige camera ! Mooi beeld ook ik gebruik de camera net 2 weken en ik ben er erg tevreden over maar alleen moest ik er een sd kaartje kopen van sandisk EXTREME 95 mb/s maar verder helemaal top!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

3

0

Meest handig (kritisch)
0

beeldstabilisatie en gps + wifi zijn goed.

Behuizing + waterdichte hoes 06-03-2016 door Martin nabij

Heb meerdere actions camera’s van verschillende merken. Sony blinkt met de beeldstabilisatie en gps uit met de andere actioncamera’s Wifi is ook zeer goed op de telefoon zo snel je de app aanklikt schakelt de telefoon direct over op wifi van Sony, dit is makkelijk om te gebruiken. Nut van GPS, is voor mij belangrijk. Daar ik alleen de Sony hdr as-200v heb gebruik ik van andere bekende foto camera’s de software om gps optimaal te gebruiken. Onderwater heb je niets aan deze camera met de bijgeleverde behuizing maar dat had ik al op YouTube gezien. Heb de camera met een harnas voor de borst gebruikt op de motor en ben hier wel tevreden over. Daar ik net terug ben van 11 dagen vakantie en filmde met 3 actioncamera’s en 1 fototoestel is het belangrijk dat je grote opslag ter beschikking hebt. Heb zelf een 2 Terabyte harde schijf bij mij de kan wel een tijd verder voor deze vol is. Voor het filmen met een actioncamera moet je rekenen dat je gemiddeld 80 % van het filmen weg gooit het maakt niet uit welke actioncamera je gebruikt. Wat ik jammer vind is dat de camera niet goed met licht om kan gaan. Tijdens de vakantie met veel zon is het contrast erg groot de camera ziet dit niet, of het lichte gedeelte goed belicht is en dan zijn de schaduw partijen te donker of de schaduw is goed belicht dan is het lichte gedeelte overbelicht. Hier kan de camera niets mee je hebt niet de mogelijkheid om de belichting op automatisch te zetten. Als deze camera dit wel heeft heb ik het niet gevonden. Lastig is ook maar dat is met alle actioncamera’s het geval je kunt niet de camera even snel instellen. Je moet echt de tijd nemen om deze in te stellen. Het zou eigenlijk zo moeten zijn dat de camera aanzet en deze zelf de lichtomstandigheden herkent. Zelf vind ik alle mogelijkheden die de camera bied niet zo belangrijk. Hoe meer functies een camera heeft hoe meer je op de knoppen moet drukken. Belangrijk is dat je de handleiding op de mobile telefoon hebt staan. Je komt gegarandeerd een situatie tegen dat je niet weet waar je iets moet zoeken en dan kun je de handleiding even nakijken en je vind dan weer iets dat je niet wist dat het erop zat. Is het een camera om mooie vakantiefilm te maken. Nee Kun je mooie foto’s er mee maken. Mijn telefoon maakt ze mooier. Gebruik voor op de motor of fiets en auto. Ja GPS gebruik. Ja met de juiste software perfect. Wifi. Werkt zeer goed en is makkelijk om de camera in te stellen voor gebruik. Handleiding. Heb je nodig, wist dat je de camera kon instellen in onderwater maar moest hiervoor de handleiding doorlezen. Camera zou minder instellingen moeten hebben. Aanzetten en filmen de camera moet zelf kunnen zien welke lichtomstandigheden je zit. Nabewerking van filmen vergt veel tijd het is niet als met foto’s de slechte gooi je weg, je zult toch de filmpjes moeten weer bekijken om te beslissen wat je wel of niet wilt bewaren.

Beeldkwaliteit

Redelijk

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Slecht

1

0

46 klantbeoordelingen

0

Fijne camera met scherp beeld

Behuizing + waterdichte hoes 30-07-2018 door Philip JGr

Perfect beeld, handig in gebruik. Alleen onderwater beelden zijn niet scherp. Een betere behuizing kost minimaal 45,-- Zou fijner zijn als deze er direct bij geleverd wordt. Nu onnodig kosten maken om goed beeld te krijgen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Beeld en stabilisatie

HDR-AS200VR 09-02-2018 door Ben429

Super goed product van Sony. Beeld en stabilisatie zeer goed

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Eerste camera ooit

Behuizing + waterdichte hoes 30-12-2017 door guy f

Ik zal er nog veel mee moeten oefenen, want het is een groot verschil met fotografie.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Super camera!

Behuizing + waterdichte hoes 10-12-2017 door ErikP

Mooie kleuren, scherp beeld en goede prijs. Fijn dat hij spatwaterdicht is zonder hoesje.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fijne camera

HDR-AS200VR 17-11-2017 door gusco

De action camera heb ik vooral gekocht voor tijdens het fietsen. De beeldstabilisatie werkt, maar schokken op de weg worden niet gecompenseerd. De kwaliteit van de opnames is uitstekend. De camera kun je alleen rechtop of op z'n kop monteren, dus niet op z'n kant (zoals mijn vorige camera dat wel kon). De liveview is erg handig aangezien je de camera op afstand aan en uit kunt zetten. Wat ik wel jammer vind, is dat de opgenomen videobeelden niet direct gecombineerd worden met de GPS-gegevens op bijvoorbeeld Google-maps. De Contour camera die ik hiervoor gebruikte kan dat wel. Om dit te realiseren moet er eerst een nieuwe video gecreëerd worden, en dat duurt enkele uren. De batterij is na ongeveer anderhalf uur op (zowel bij 25fps als bij 50fps). Voor een fietstocht is dat beperkt, dus je hebt extra batterijen nodig.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zoveel mogelijkheden ,dat je er niet uitkomt

HDR-AS200VR 29-08-2017 door Henktenbhomer

Ik hem weer ga verkopen.( ga weer verder proberen)

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Mooi compacte van fotmaat

Behuizing + waterdichte hoes 09-02-2017

Vorige week gekocht en helemaal tevreden met bet product

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig apparaat

Behuizing + waterdichte hoes 17-01-2017 door Bockhoudt

De eerste resultaten zijn uitstekend. Camera is makkelijk te bedienen en de opnames zijn van zeer goede kwaliteit.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima kwaliteit

Behuizing + waterdichte hoes 20-09-2016 door FR1983

Uitstekend product. Kwaliteit opnames heel goed, met name de stabiliteit van de beelden. Gebruiksvriendelijk niet optimaal, met name het aan-en uitzetten van de camera is een beetje onhandig, omdat je daar 2 knoppen voor moet bedienen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Geen logische bediening

Behuizing + waterdichte hoes 11-08-2016

Geen logische bediening aan en uit knop zeer onlogisch geen sliep timer als apparaat aanstaat maar niet gebruikt wordt

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Redelijk

0

1

0

Mooi en fijn apparaat

HDR-AS200VR 01-08-2016 door ludo14

Vorige maand item gekocht, zeer tevreden! Klein nadeel, geen directe uit/aan knop

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Werkt perfect ben ook zeer tevreden over de gps.

HDR-AS200VB 04-06-2016 door palingboer

De camera maakt goede scherpe beelden en ook de steady shot voldoet aan mijn eisen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Sony Actie camera

Behuizing + waterdichte hoes 13-05-2016

Een klein handige camera met een zeer goed beeld en geluid .

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooie compacte camera die vele mogelijkheden biedt

Behuizing + waterdichte hoes 12-05-2016

Ik heb de Sony AS200V gekocht om de motorritten mee op te nemen. Dit kan prima dmv de Helmet Side Mount (VCTHSM1). Met de gratis downloadbare software kan je leuke films maken voorzien van de GPS gegevens die de camera verzameld. Door connectie te maken met de wifi van de camera is het erg makkelijk om je mobiele telefoon als afstandbediening te gebruiken. De camera reageert goed en snel op de acties die je via je telefoon wilt doen. Het is op deze manier ook mogelijk om direct vanaf de camera de beelden terug te zien op je mobiel. Als je een camera zoekt die compact is en prachtige beelden maakt, die niet te duur is, dan is dit zeker een aanrader. Echter zijn er ook wat punten om rekening mee te houden. De bediening van het menu via de knoppen is niet altijd even logisch en handig maar hier kan je aan wennen. Het grootste minpunt voor mij is het niet kunnen aansluiten van een externe microphone zodra de camera aan je helm bevestigd is. + Punten: - Makkelijk te bedienen via / bekijken op je mobiele telefoon dmv de camera wifi - Fantastische stabilisatie functie - Prachtige beeldkwaliteit en voldoende keuze op welke kwaliteit je wilt opnemen - Batterij duur - GPS gegevens die worden opgeslagen tijdens het filmen - Gratis software om films te beheren / maken - punten: - Geen mogelijkheid om een externe microfoon aan te sluiten op het moment dat de camera op een Helmet mount / statief is aangesloten - Menu navigatie is niet altijd even handig / duidelijk - Geen geheugen meegeleverd (intern opslagmedium heeft de camera niet) Al met al een goede camera die je voor vele toepassingen kunt gebruiken waarbij Sony een hoop accessoires voor de camera heeft.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Goede actiecamera!

HDR-AS200VT 22-03-2016 door casperbaas

Gekocht vanwege een half jaar durende tocht door Azië. Gebruikt bij het duiken, snorkelen, raften en op de motor. De filmkwaliteit van deze camera is uitstekend, de foto's matig. Batterijduur is prima. De standaard case (5m) is niet van de beste kwaliteit en heeft een bolle voorkant waar waterdruppels op blijven zitten. Meestal de MPK-AS3 Diving House gebruikt vanwege de platte voorkant en de hardere behuizing. Gekeken naar de prijs/kwaliteit is het zeker een goede camera en heb ik er veel plezier aan gehad.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Sony AS200VR action camera

HDR-AS200VR 17-03-2016 door gudev

Onlangs gekocht en geprobeerd. De productkwaliteit is goed voor de prijs.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

beeldstabilisatie en gps + wifi zijn goed.

Behuizing + waterdichte hoes 06-03-2016 door Martin nabij

Heb meerdere actions camera’s van verschillende merken. Sony blinkt met de beeldstabilisatie en gps uit met de andere actioncamera’s Wifi is ook zeer goed op de telefoon zo snel je de app aanklikt schakelt de telefoon direct over op wifi van Sony, dit is makkelijk om te gebruiken. Nut van GPS, is voor mij belangrijk. Daar ik alleen de Sony hdr as-200v heb gebruik ik van andere bekende foto camera’s de software om gps optimaal te gebruiken. Onderwater heb je niets aan deze camera met de bijgeleverde behuizing maar dat had ik al op YouTube gezien. Heb de camera met een harnas voor de borst gebruikt op de motor en ben hier wel tevreden over. Daar ik net terug ben van 11 dagen vakantie en filmde met 3 actioncamera’s en 1 fototoestel is het belangrijk dat je grote opslag ter beschikking hebt. Heb zelf een 2 Terabyte harde schijf bij mij de kan wel een tijd verder voor deze vol is. Voor het filmen met een actioncamera moet je rekenen dat je gemiddeld 80 % van het filmen weg gooit het maakt niet uit welke actioncamera je gebruikt. Wat ik jammer vind is dat de camera niet goed met licht om kan gaan. Tijdens de vakantie met veel zon is het contrast erg groot de camera ziet dit niet, of het lichte gedeelte goed belicht is en dan zijn de schaduw partijen te donker of de schaduw is goed belicht dan is het lichte gedeelte overbelicht. Hier kan de camera niets mee je hebt niet de mogelijkheid om de belichting op automatisch te zetten. Als deze camera dit wel heeft heb ik het niet gevonden. Lastig is ook maar dat is met alle actioncamera’s het geval je kunt niet de camera even snel instellen. Je moet echt de tijd nemen om deze in te stellen. Het zou eigenlijk zo moeten zijn dat de camera aanzet en deze zelf de lichtomstandigheden herkent. Zelf vind ik alle mogelijkheden die de camera bied niet zo belangrijk. Hoe meer functies een camera heeft hoe meer je op de knoppen moet drukken. Belangrijk is dat je de handleiding op de mobile telefoon hebt staan. Je komt gegarandeerd een situatie tegen dat je niet weet waar je iets moet zoeken en dan kun je de handleiding even nakijken en je vind dan weer iets dat je niet wist dat het erop zat. Is het een camera om mooie vakantiefilm te maken. Nee Kun je mooie foto’s er mee maken. Mijn telefoon maakt ze mooier. Gebruik voor op de motor of fiets en auto. Ja GPS gebruik. Ja met de juiste software perfect. Wifi. Werkt zeer goed en is makkelijk om de camera in te stellen voor gebruik. Handleiding. Heb je nodig, wist dat je de camera kon instellen in onderwater maar moest hiervoor de handleiding doorlezen. Camera zou minder instellingen moeten hebben. Aanzetten en filmen de camera moet zelf kunnen zien welke lichtomstandigheden je zit. Nabewerking van filmen vergt veel tijd het is niet als met foto’s de slechte gooi je weg, je zult toch de filmpjes moeten weer bekijken om te beslissen wat je wel of niet wilt bewaren.

Beeldkwaliteit

Redelijk

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Slecht

1

0

0

Prachtige beelden!!!

Behuizing + waterdichte hoes 29-02-2016 door rondub

Prachtige beelden en goed geluid. Zeker aan te bevelen om de bijbehorende pols remote bediening erbij aan te schaffen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

ben er tevreden mee

Behuizing + waterdichte hoes 15-02-2016

3 weken geleden gekocht in de bike set. In deze set zit ook de afstandsbediening, de waterdichte behuizing en diverse bevestigingsmaterialen. Het instellen gaat gemakkelijk en ook het connecteren met de smartphone (iphone6) was gemakkelijk. De beelden zijn verrassend goed. Wat vooral leuk is dat je de gps info met snelheden in het beeld mee kunt laten lopen. Ik heb de camera meegenomen in het zwembad. Ook daar fraaie opnamen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

lekker makkelijk in gebruik

HDR-AS200VR 09-02-2016 door bob020

lekker makkelijk in gebruik, snel en perfect stil beeld ondanks veel beweging

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Gopro killer

Behuizing + waterdichte hoes 02-02-2016 door El80

Ik heb deze camera gekocht voor mijn wintersport en mijn rc ik heb hem helaas nog niet gebruikt voor de 2 dingen maar heb er wel mee gespeeld en ik moet zeggen dat de kwaliteit van de film heeel erg goed zijn, ook bij weinig licht. De app voor je telefoon is ook heel goed helaas kan je niet alle instelling doen met je telefoon. Het menu is als basis heel erg simpel maar er zijn veel menu's waar je Door moet als je bijvoorbeeld je wifi of je gps uit wil zetten, dat hadden ze wel in het hoofd menu mogen zetten. Er zitten niet heel veel mounts bij standaard dat is wel jammer. Je kan hem gewoon aan de zeikant van je helm monteren dan zie je er remise niet uit als een gopro teletubbie.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

2

0

0

Waar voor je geld!

HDR-AS200VR 29-01-2016 door Rarosh

Mooi en comleet produkt met mooie beeldkwaliteit en tevens gps functie. Ideaal om snelheid en afstand in de videoopname weer te te geven. Het gebruik van de afstandsbediening met lcd scherm maakt t mogelijk om eenvoudig op het juiste moment de camera te bedienen.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Gemiddelde camera

Behuizing + waterdichte hoes 29-01-2016 door Hilbert58

Goede camera voor video en foto boven water. Beelden onder water video matig foto slecht. Had ik dit geweten had ik deze camera nooit gekocht.

Beeldkwaliteit

Redelijk

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

0

3

0

Top apparaat

Behuizing + waterdichte hoes 25-01-2016 door Cor v W

Erg blij met deze aankoop! Gebruik tijdens skiën, prachtige beelden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

0

0

Goede camera met Livevieuw afstandsbediening

HDR-AS200VB 19-01-2016 door Basw

Geweldige camera ! Mooi beeld ook ik gebruik de camera net 2 weken en ik ben er erg tevreden over maar alleen moest ik er een sd kaartje kopen van sandisk EXTREME 95 mb/s maar verder helemaal top!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

3

0

0

geweldig

Behuizing + waterdichte hoes 17-01-2016 door Jsmetaal07

ik ben er tevreden mee , maar de gebruiksaanwijzing zou toch wat uitgebreider mogen met wat meer voorbeelden om het allemaal wat duidelijker te maken

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Kwaliteit en flexibiliteit voor goede prijs

HDR-AS200VB 11-01-2016 door Cyclopaat

Op basis van de kenmerken deze keer een Sony action cam aangeschaft. Aangenaam verrast voor wat betreft flexibiliteit: de bevestigingsmogelijkheden (fiets) zijn uitstekend. De kwaliteit van de opnames is eveneens uitstekend en de stabiliseringsfunctie is top, zelfs op weerbarstig terrein. Noot: alleen getest tijdens diverse fietsactiviteiten.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

makkelijke actioncam

Behuizing + waterdichte hoes 05-01-2016 door rijmpjeannemarie

Ik heb de cam voor de kerst gekocht en wil deze maand onze vakantie filmen. Makkelijk bedienbaar cameraatje met goed beeld kwaliteit

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

geweldige staedycam. perfecte kleuren en belichtin

HDR-AS200VR 29-12-2015 door fyvfgvcd

Ik heb het op statif gebruikt. Op mijn helm en apart op mijn motor... Afstandbediening werkt perfect . 2de batterij niet goedkoop

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

sony sportscam

Behuizing + waterdichte hoes 26-12-2015 door vdaf

Goede camera, alleen bij weinig licht kan de beeldkwaliteit iets beter.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Super handig

Behuizing + waterdichte hoes 30-11-2015 door Gebruikervansony

Super handig hij past bijna overal in is klein van buiten maar een grote kwaliteit

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

geweldige beeldstabilitatie, natuurlijke kleuren

HDR-AS200VR 23-11-2015

Ik kocht het product ter vervanging van een GoPro van de vorige generatie.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Onwijs goed met beeldstabilisatie

Behuizing + waterdichte hoes 20-11-2015 door Uchihwa

De avc video codec maakt haarscherpe beeldkwaliteit. Samen met de sony headstrap en beeldstabilisatie op 120 graden view heb ik rustig beeld wat ik kan gebruiken voor leuke video edits zonder kwaliteits verlies.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Super goede camera en mooie kleurrijke beelden

HDR-AS200VR 01-10-2015 door Racedriver

Ik heb hem nu een kleine maand en wil niets anders meer

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Gewoonweg geweldig!

Behuizing + waterdichte hoes 15-09-2015

Ik kocht het om te gebruiken tijdens het duiken. Het toestel doet het gewoon voortreffelijk! In moeilijke (licht)omstandigheden krijg ik perfect beeld, trillingen worden opgevangen, het gebruik is super eenvoudig, ...

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

SteadyCam werkt uitstekend

HDR-AS200VR 12-09-2015

Sony gekozen om de beeldstabilisatie. Die werkt uitstekend. Beeldkwaliteit prima. Gebruikersgemak meer dan voldoende.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Super action cam!

Behuizing + waterdichte hoes 29-06-2015 door Zade

Mijn eerste action cam en ben er helemaal dol op. Makkelijk te bedienen, handig als je het aansluit op je telefoon. Geluid beeld formaat alles gewoon perfect!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed toestel

HDR-AS200VR 28-06-2015 door Mr perfect

Beeld kwaliteit is goed in hd opname, in mp4 opname is de kwaliteit een stuk minder Foto's zijn wel goed Groot nadeel is de batterij deze is na een half uur filmen in mp4 al leeg en in hd nog sneller !!!!!!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

licht, handig, zuiver,kortom TOP

HDR-AS200VR 09-06-2015 door Busdriverkeuh

ik ben super tevreden over deze actioncam. licht, handig in gebruik, zeer goede kwaliteit, het menu is een beetje wennen, maar voor de rest een top acioncam. Zeker en vast een geduchte concurrent van een Go Pro en voor minder geld!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig

HDR-AS200VR 24-05-2015 door DorissT

Wij hebben hem nu ongeveer een maand. En hij is heel erg fijn. Wij gaan hem vooral deze zomer gebruiken tijdens het duiken en snorkelen in Egypte. Maar ook nu tijdens voetbal wedstrijden werkt hij super. Hij reageert snel zodat je meteen kunt opnemen en/of stopen. Het onderwater beeld is geweldig.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Aan beeld kwaliteit niks dan enorm veel lof

HDR-AS200VB 10-05-2015 door Francisco72

Na lang twijfelen uiteindelijk gekozen voor een actioncam voor het fietsen. Uit de vele onderzoeken en oriëntatie bleek de Sony AS200V de betere actioncam te zijn. De beelden geven de bevestiging. Ben er nu erg tevreden over.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Goede beeldkwaliteit bij moeilijke omstandigheden!

Behuizing + waterdichte hoes 14-04-2015

Ik heb de camera gekocht om een levendige herinnering te hebben aan mijn fietstochten, zonder voortdurend te moeten stoppen onderweg. Ik heb de camera aan het balhoofd van de fiets bevestigd met de VCTRBM1.SYH. De beeldstabilisatie doet haar werk goed, maar de bevestiging is net niet stijf genoeg (kasseien!), voor trillingsvrij beeld. Ik zet de camera met de hand aan en uit. Met de behuizing is regen en modder geen probleem, wel geregeld schoonmaken. Met de mobile app. kan de camera afgesteld worden en de resultaten bekeken. De te downloaden software doet haar werk goed. Ik neem op in de beste kwaliteit (XAVC S 60p). Beelden zijn goed op de televisie, met nauwelijks artefacten (MP4-25p). Een uitgebreide PDF handleiding mis ik nog steeds! Wensen: Een nog betere lens (hoeken), betere bevestiging/behuizing, met een draadontspanner voor aan het stuur.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

2

0

0

Action Cam in gebruik als podiumcamera

HDR-AS200VB 09-04-2015 door Marleo Video

Fijne, handzame camera, vindt het alleen jammer dat hij niet met 'n accu-pack werkt om de opnametijd te verlengen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zwaarste proef!!

HDR-AS200VR 01-04-2015 door PetjeOnline

Gekocht voor de Strong Viking Mud run, Eindresultaat geweldig beeld, het enige minpuntje is regen, druppelvorming op de lens. Dit heeft natuurlijk niets met de kwaliteit van de beelden te maken. Ik ben er zeer blij mee, de vergelijking met de nieuwe GoPro heeft voor mij de doorslag gegeven.....GEEN SPIJT VAN.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

prijs

Behuizing + waterdichte hoes 27-03-2015

goed toestel, maar is wel duur, raad eerder da as 100v aan, de super slomo in 480p is wel heel slechte qualiteit.

0

0

0

Goede kwaliteit, maar accessoires vallen tegen.

Behuizing + waterdichte hoes 18-03-2015 door pjdw

Direct na lancering de nieuwe action cam gekocht. Ervaringen tot nu toe prima. Ontwerp is mooi en optische stabillatie en belichtingscontrole is aanwinst. De accessoires vallen wat tegen en qua functionaliteit en ontwerp. Er is veel kracht nodig om deze in brackets te plaatsen. Ook zijn er geen stemmogelijkheden. Een online handleiding is ook welkom. Nu doe ik het met die van de AS100. Makkelijk dat wifi nu snel in en uitgeschakeld kan worden, maar er is nog wel meer te doen in de gebruikersinterface

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0