ACTIECAMERA'S

AS200V Action Cam met Wi-Fi® en GPS

HDR-AS200V
Afbeelding van AS200V Action Cam met Wi-Fi® en GPS

Behuizing + waterdichte hoes

HDR-AS200V

€ 300,00

(inclusief btw)
Afbeeldingen van AS200V Action Cam met Wi-Fi® en GPS
Afbeeldingen van AS200V Action Cam met Wi-Fi® en GPS
Afbeeldingen van AS200V Action Cam met Wi-Fi® en GPS
Afbeeldingen van AS200V Action Cam met Wi-Fi® en GPS
Afbeeldingen van AS200V Action Cam met Wi-Fi® en GPS
Afbeeldingen van AS200V Action Cam met Wi-Fi® en GPS

Kenmerken

Maak opnamen bij weinig licht met een Exmor R®-CMOS-sensor

Elk aspect van de scène wordt natuurgetrouw gereproduceerd, zelfs bij weinig licht. Het karakteristieke ontwerp van de Exmor R®-CMOS-sensor met de bedrading achter de lichtvaststellingsgebieden zorgt voor een sterk verhoogde gevoeligheid en minder ruis. In combinatie met de snellere parallelle signaalverwerking en signaalconversie hebben foto's een breder dynamisch bereik en rijke gradaties voor intense details en helderheid.  

BIONZ X™ voor superieure details en structuren

Alle digitale camera's moeten het licht dat door de sensor wordt vastgelegd, converteren naar een prachtige digitale foto. De processor achter deze conversie is net zo belangrijk als de lens en een sensor met een hoge resolutie. Daarom heeft Sony de opmerkelijke BIONZ X-processor ontwikkeld. Deze produceert meer natuurlijke details, realistischere beelden, rijkere toongradaties en minder ruis, of u nu foto's of films maakt.

Wereldberoemde ZEISS®-lenzen

De ZEISS®-lens is het resultaat van meer dan 150 jaar ervaring op gebied van precisie-optica, en dat kunt u zien. De bijzonder scherpe opnamen hebben een intens contrast en zijn vrij van schittering en reflectie dankzij een geavanceerde meerlaagse coating.

Iedere pixel wordt uitgelezen zonder pixelsamenvoeging

De sensor leest beeldgegevens uit elke pixel waardoor de video vrij is van aliasing, moiré en valse kleurartefacten.

Geavanceerde SteadyShot rekent af met schokken en ruis

Van het ruigste pad tot de onstuimigste golf: u wilt heldere en scherpe video opnemen waarvan uw volgers echt genieten. En nog beter: geavanceerde SteadyShot is effectiever tegen trillingen bij lage amplitudes, zoals die van radiobestuurde helikopters. Nu kunt u dus fantastische panoramaopnamen maken via uw drone met trillingsvrije helderheid.

Scherpe, ultrabrede 170°-lens

Leg geweldige details vast bij groothoekopnamen met de 170˚ ZEISS® Tessar®-lens. Of schakel over naar een met SteadyShot gestabiliseerde 120˚-weergave. U maakt in alle gevallen prachtige opnamen van uitdagende onderwerpen zoals skipistes, bergpaden of beschadigde asfaltpaden.

Ingebouwde stereomicrofoon voor hoogwaardig geluid

Maak een geweldige film beter met geweldige audio; met de ingebouwde stereomicrofoon kunt u geluiden van uw avontuur in stereo en natuurlijk vastleggen, terwijl de functie voor windruisonderdrukking een zuivere soundtrack creëert.

Live streaming via Ustream (momenteel IBM Cloud Video)

Deel ski-afdalingen, enorme golven (en valpartijen) in realtime. Stream scènes terwijl ze plaatsvinden met beeld en geluid van hoge kwaliteit. 

XAVC S voor professionele opname

De professionele codec van Sony is beschikbaar in consumentencamera's voor verbluffende opnamen met hoge bitsnelheid.

Motion Shot LE

Leg een hele actiereeks in één frame vast. Deze functie maakt een samengesteld beeld van een bewegend onderwerp, met variabele instellingen voor verschillende burstsnelheden: 10 fps/1 seconde, 5 fps/2 seconden en 2 fps/5 seconden.

Met intervalopnamen laat u zich van uw creatieve kant zien

Leg subtiele bewegingen met detail en precisie vast. Intervalopname maakt elke 5, 10, 30 of 60 seconden foto's, die tot een time-lapse video kunnen worden samengevoegd. Dit is vooral handig voor continue opnamen over langere tijd.

Burstopname

Leg snelle actie vast met burstopnamen. Hiermee kunt u maximaal 10 opnamen van hoge kwaliteit van een truc of overgang vastleggen. Deze functie is daarom perfect voor als u graag beelden terugkijkt en uw acties analyseert. Instellingen zijn 10 fps/1 sec, 5 fps/2 sec en 2 fps/5 sec.

Handige loop-opname

U hoeft het perfecte moment nooit te missen met loop-opnamen. Bij loop-opnamen hebt u de keuze uit overschrijven na 5, 20, 60, 120 minuten of 'unlimited'. Gebruik deze optie om het beslissende moment vast te leggen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om onvoldoende capaciteit.

Multi-camerabediening

Gebruik tot vijf camera's voor boeiende opnamen van onder naar boven of van boven naar onder. En bedien ze allemaal moeiteloos met de optionele Live View-afstandsbediening voor om de pols of met een smartphone via de Imaging Edge Mobile-app.

Handmatige bediening voor professioneel ogende films

Ontdek geavanceerde opnamefuncties voor professioneel ogende films. Gebruik geavanceerde handmatige instellingen, zoals witbalans en AE verschuiven, en optimaliseer helderheid en tint om beelden van andere camcorders bij elkaar te laten passen en films eenvoudiger te bewerken.

Highlight Movie Maker voor een snelle workflow

Bespaar tijd door uw hoogtepunten snel te vinden en direct te bewerken. Highlight Movie Maker kiest ook automatisch de beste scènes en maakt een film met hoogtepunten, compleet met achtergrondmuziek. Bovendien kunt u uw werk direct delen via uw smartphone.

Voeg muziek toe aan bewerkte video

Voeg favoriete melodieën, zelfs uw eigen nummers, toe als soundtrack aan de film die u bewerkt en creëer uw eigen filmstijl.

Volledige controle met Live View-afstandsbediening

Met RM-LVR2 kunt u on-site afspelen, beeldmateriaal controleren en onnodig beeldmateriaal verwijderen om de opnamecapaciteit te optimaliseren.

Functie voor video roteren

De rotatiefunctie voor ondersteboven is vooral nuttig wanneer de Action Cam ondersteboven opneemt. Selecteer een speciale instelling voordat u gaat opnemen, zodat beeldmateriaal in de standaardrichting wordt vastgelegd.

GPS Data Overlay on Video

GPS Data Overlay on Video leest de snelheidsgegevens die geregistreerd zijn door de ingebouwde GPS en genereert een ander videobestand dat snelheidsinformatie en andere gegevens weergeeft. U kunt het videobestand met snelheidsinformatie uploaden naar internet en uw ervaringen met veel kijkers delen.

Snelle instelling

Met Action Cam Movie Creator kunt u beelden vertragen of versnellen om extra indruk te maken. U kunt de afspeelsnelheid van een geselecteerd fragment vertragen (x1/2, x1/4, x1/8) of versnellen (x2, x4, x8, x16).

Spatwaterbestendig ontwerp

Als u zich voorbereidt op een dag in de bergen, laat de waterdichte behuizing dan achter. Het spatwaterbestendige ontwerp kan de elementen aan, dankzij de IPX4-classificatie. 

Bewerking van 4 video’s met Video Merge

Met Video Merge kunt u tot vier beeldsegmenten (zelfs slowmotion), tegelijkertijd vastgelegd door verschillende camera's, combineren in een split-screen-compositie. Met deze unieke functie kan iedereen indrukwekkende films maken zonder complexe bewerkingssoftware. Beschikbaar in PlayMemories Home.

Details bekijken

Stevige waterbestendige behuizing met statiefbevestiging

Dankzij afdichtingen in de behuizing is de camera waterdicht tot op 10 meter diepte en schokbestendig. Daarnaast is de camera vrijwel ongevoelig voor modder, sneeuw, regen en zandkorrels dankzij de vuil- en stofwerende afdichtingen. Deze Action Cam kan ook worden bevestigd op een statief met een meegeleverde adapter.

Compatibel met Memory Stick Micro™ en Micro SD / SDHC / SDXC

De geheugenkaarstsleuf is compatibel met Memory Stick Micro™- (M2™) en Micro SD- / SDHC- / SDXC-geheugenkaarten (klasse 4 of hoger). Kies de kaart die het meest geschikt is voor uw opnamevereisten en compatibel is met uw pc. (Geheugenkaarten niet meegeleverd.)

Specificaties

Water. Lucht. Aarde. Bewijs uzelf met de nieuwe HD Action Cam. Of u nu de golven trotseert, bergen bedwingt of gewoon geniet van wat er op uw weg komt, met de Action Cam HDR-AS200V kunt u elke seconde vastleggen. En met de superieure Full HD-beeldkwaliteit beleeft u met uw vrienden elk avontuur opnieuw alsof u er weer bij bent.
  • Verbeterde Full HD legt scherpe, duidelijke beelden in rijke kleuren vast

  • Ultrabrede 170° ZEISS® Tessar-lens voor panoramafoto's 

  • SteadyShot is 3 keer zo effectief als bij huidige modellen

  • Onderdrukking van windruis

  • Exmor R®-CMOS-sensor voor opnamen met weinig ruis in het donker

Lenstype
ZEISS® Tessar®-lens
Type sensor
1/2,3-inch Exmor R®-CMOS-sensor met achtergrondverlichting
Waterdicht
Maximaal 5 m met meegeleverde SPK-AS2-behuizing
Stofbestendig
Met meegeleverde SPK-AS2-behuizing
Schokbestendig
Met meegeleverde SPK-AS2-behuizing
Aansluitingen in/uit
Composietvideo-uitgang (afzonderlijk verkrijgbaar), Geheugenkaartsleuf, Micro-HDMI-uitgang, Multi-/micro-USB-aansluiting, Stereoministekker
Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers