Verkrijgbaar vanaf

€ 250,00

(inclusief btw)
74

4.2 gebaseerd op 74 klantbeoordelingen

21
49
1
2
1
Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Meest handig (positief)
0

Prima ding!

Behuizing + Live-View-afstandsbedieningsset 16-03-2015 door Kleijmeertje

Bijna al mijn ervaringen met de camera zijn top! Beelden zijn fantastisch te vergelijken met de veel duurde gopro 4, en ben heel blij met de beeld stabilisatie. Baal er alleen een beetje van dat je de opname modus niet kan veranderen zonder de afstands bediening, nogal omslachtig...

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

4

0

Meest handig (kritisch)
0

Goed

Behuizing + waterdichte hoes 18-01-2015 door Rijke100

Gekocht voor mtb en ben daar tevreden mee behalve dat het rubber voor de bevestiging is gescheurd

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

0

74 klantbeoordelingen

4 Modellen

Modellen

0

prima ding

Behuizing + waterdichte hoes 16-04-2020 door jack7362

hij ook onder de drone kan en hoog kan vliegen en zo

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

kleine handige camera

Behuizing + waterdichte hoes 19-07-2019 door Henri56

kleine handige camera met makkelijke afstandbediening.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Niet te bedienen

Behuizing + waterdichte hoes 22-03-2019

Dat verbinden via wifi is een regelrechte ramp, zo ook die uiterst nare app (alleen de naamgeving al). Meer dan eens filmprojectjes gelaten voor wat het is omdat ik die camera gewoon niet werkent heb kunnen krijgen. Erg jammer.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

compacte action cam

Behuizing + waterdichte hoes 15-10-2017 door aardboerke

een tijdje terug gekocht en het bevalt goed..alleen jammer dat er geen beeldschermpje op zit dat is het enige nadeel

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig

Behuizing + waterdichte hoes 09-06-2017

Prima gebruiksvriendelijk en mooi scherp beeld leuke prijs

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Klein, handig en ergonomisch

Behuizing + waterdichte hoes 03-12-2016 door Yohani

Recent aangekocht ter vervanging van ander merk actiecam. Uitgeprobeerd in Peru tijdens boottocht, sight-seeing vlucht en autorit, zeer tevreden van. Vooral de bediening via de bijbestelde afstandsbediening (met beeldscherm) is zeer handig, gemakkelijk te bedienen, mooie resultaten. Geluid is niet geweldig (typisch voor dit type camera's bij de meeste merken). Goed bruikbaar zowel zonder als met waterdichte behuizing. De afstandsbediening is echt wel een meerwaarde voor deze camera (bediening ook mogelijk via smartphone en gratis app, maar nog niet geprobeerd).

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Handig en klein action cam

Behuizing + waterdichte hoes 15-11-2016 door SunGF

Zeer blij met mijn nieuwe action cam. Hij maakt mooie beelden. In het begin was het even leren en uitzoeken over de instellingen. Jammer dat de batterij niet zolang meegaat.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

Filmkwaliteit

Behuizing + waterdichte hoes 31-10-2016 door tbijl

De Sony Action Cam mini maakt echt geweldige video-opnames. Het maken van foto's is even wennen, aangezien je met een grotere hoeklens te maken krijgt. Hierbij dient de gebruiker te denken aan zijn positie (lichtinval, etc.). Ook bij het monteren op o.a. de fiets grote verschillen merkbaar m.b.t. Steadyshot. Enige nadeel is de geluidsonderdrukking wanneer de camera in de bijgeleverde case zit. Verder zeer tevreden.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Handige action cam met uitstekende beeldkwaliteit

Behuizing + waterdichte hoes 07-08-2016 door Henk1960

Ligt makkelijk in de hand en via de app op de telefoon makkelijk te bedienen en te bekijken wat je filmt of hebt gefilmd.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Erg toffe action cam, mooi design en makkelijk

Behuizing + waterdichte hoes 26-07-2016 door Tinoz

Erg toffe action cam, mooi design en makkelijk in gebruik. Top dat de camera aan een telefoon kan worden gekoppeld. Tot nu toe 2x gebruikt bij mountainbiken. Alleen nog even wat extra accessoires kopen en dan kan de camera echt overal voor worden gebruikt!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Geweldig gebruik gemak!

Behuizing + fietsbevestigingsset 14-07-2016

Het apperaat heb ik een paar weken geleden gekocht en Ik raad het aan voor andere mensen!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Goede aankoop

Behuizing + waterdichte hoes 05-07-2016 door Miake

IK heb de action camera op de fiets geplaats en door regen en ook zon gefilmd en de beelden zijn perfect , alleen het geluid als men filmt met de waterdichte behuizing is niet zo goed veel geruis .

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

zeer mooi beeld, leuk met de Kids in het zwembad!

Behuizing + waterdichte hoes 10-06-2016 door mleijnse

Twee maanden geleden ontvangen, heel erg te spreken over de kwaliteit en gebruiks gemak....

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Degelijke action cam

Behuizing + waterdichte hoes 05-06-2016

Degelijk camera prijs/kwaliteit, gebruiksvriendelijk en gemakkelijk in te stellen.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Heel goed en vooral stabiel beeld

Behuizing + waterdichte hoes 24-05-2016 door johnyclaus

Vooral gebruikt bij fietsen. Is centraal op het stuur gemonteerd en levert een helder en verrassend stabiel beeld. Rechte lijnen worden aan de rand van het beeld wel vervormd. Vlot starten en stoppen met de knop bovenaan. Batterij loopt snel leeg indien camera aan blijft, dus best na iedere opname afzetten en reserve batterij meenemen. Er kunnen ongeveer 50 kort clips opgenomen worden met volle batterij. LED indicatie 'on' moeilijk zichtbaar in heldere omgeving. Heel compact en mooie vormgeving, al veel plezier aan beleefd!

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

0

0

Geweldige camera

Behuizing + waterdichte hoes 18-05-2016 door Geukie

Wat een geweldig apparaat de camera met afstandsbediening werkt simpel, de bijgeleverde software is eenvoudig in gebruik.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Klein maar krachtig

Behuizing + waterdichte hoes 15-05-2016 door HNKG

Heb de camera aangeschaft om mee te nemen op mountainbike ritten. Hiervoor is de camera mede door de SteadyShot functie uitermate geschikt. Enige nadeel is dat de instellingen niet met de camera zelf gewijzigd kunnen worden. Hiervoor heb je een smartphone of de afstandbediening nodig.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Super camera

Behuizing + waterdichte hoes 05-05-2016 door FrankV

Nooit betere actievideos gemaakt. Prima reiscamera

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

mooi produkt

Behuizing + waterdichte hoes 15-04-2016 door adjepatatje

Gigantische mogelijkheden en makkelijk te bevestigen op helm fiets etc.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig

Behuizing + waterdichte hoes 22-03-2016 door Emin

Geweldig speel goed,, mijn dochter van 5 heeft de stevigheid en schock bestendigheid getest op meest gruwelijke manieren maar Sony geeft geen kick,, gaat gewoon door. I love my sony;-) ga er mee volgende week naar florida..

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

klein licht en uitstekende beelden

Behuizing + waterdichte hoes 19-03-2016 door kristoff

ik heb deze action cam nu een maand in bezit en ben er zeer tevreden van .

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Kompact cameraatje

Behuizing + waterdichte hoes 18-03-2016 door pennen

Nu twee weken in huis en inmiddels gebruikt. Resultaat is goed. Filmpje gemaakt met de motor, alleen helaas een "golf" door het beeld. Dit heeft waarschijnlijk te maken met trilling, dus ik moet nog goed uitzoeken wat de beste bevestigings methode is op de motor

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Geweldige actioncam

Behuizing + waterdichte hoes 12-03-2016 door Juup

Al ruim een jaar in gebruik en niet zozeer als action cam op een helm of aan het stuur o.i.d., maar als compacte camera die ik voornamelijk gebruik tijdens vakantiereizen. Je stopt 'm zo in je broekzak! Je kan echter niet zonder de los verkrijgbare polsmonitor (RM-LVR2), aangezien de HDR-AZ1 geen LCD-scherm heeft. Geeft mooie heldere beelden en helemaal fraai als je 'm op een selfiestick monteert. Het enige wat ik mis is een zoomfunctie, dan zou deze cam helemaal af zijn!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

zeer goed

Behuizing + waterdichte hoes 02-03-2016 door sblt11en2a

op wintersport gebruikt zeer mooie beelden Kleuren super, door groothoek volledig panorama

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

goed tot zeer goed

Behuizing + Live-View-afstandsbedieningsset 29-02-2016 door Andreas1947

pas 2 weken in gebruik is voor snorkelen en dat zal nog wel even duren

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

mooie beelden

Behuizing + waterdichte hoes 19-02-2016 door joewie

De camera maakt erg mooie beelden met geluid en is makelijk te bedienen wel jammer dat ik niet zonder telefoon of bij behorende afstands bediening kan schakelen tussen foto en een filmpje maken. En wat ook wel jammer is nu de plakker op mijn helm zit kan ik de camera niet meer in een andere hoek zetten bv iets omhoog of omlaag gericht verder zeer tevreden over de camera!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Goede actioncam

Behuizing + waterdichte hoes 17-02-2016 door piukoo

1 week in bezit, geeft helder beeld en makelijke bediening

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede camera....

Behuizing + waterdichte hoes 17-02-2016 door Mjrvk

Top camera, leuke extra's. Goede software. Alleen jammer van de geluidskwaliteit, erg veel windruis

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Goeie cam met mooie kwaliteit

Behuizing + waterdichte hoes 16-02-2016 door MarvGoesRacing

Leuk en conpact jammer dat alleen de abtterij zo snel leeg is voor de ret prima appraat!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Vele mogelijkheden

Behuizing + waterdichte hoes 12-02-2016 door Daniel_J

Pas een week in bezit, diverse testshots, vanuit rijdende auto etc, gemaakt. Mooi helder duidelijk beeld, ook bij slechter weer omstandigheden. Had wat moeite een SanDisk 64GB Ultra te accepteren. Die moest ik eerst met een freewareprogramma op de PC met FAT32 formateren. De Sony kreeg deze kaart die standaard exeFat geformateerd was, niet geformateerd, noch werden er files weggeschreven. Een NoName 32GB Card was probleemloos te gebruiken. Had na twee uurtjes wisselend gebruik wel een vastloper, had het eerst niet in de gaten. Een reset werkte echter goed. Daarna weer probleemloos gebruik. De GPS en snelheidsdata zijn alleen te importeren, via de software van Sony, de camera via USB aangesloten is. Als je de gehele inhoud van de MicroSD Card nasr de PC kopieerd, werkt dat niet. Vreemd en wellicht onhandig.... Verder valt er natuurlijk nog verl uit te proberen en te zoeken.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Camera zeer goed, fietsstuurhouder niet zo...

Behuizing + fietsbevestigingsset 06-02-2016 door Wolfie

Zeer tevreden over camera en beeldkwaliteit en 'stabiliteit' van het beeld. De fietsstuurhouder uit dit pakket valt wat tegen, want is niet voldoende 'vast' te zetten/klemmen op het stuur met dat soort bevestigingssysteem (op mijn MTB werd zo soms de lucht of de grond gefilmd). Graag een andere, betere stuurhouder die wel in alle omstandigheden vast blijft staan a.u.b.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Geweldig leuk "hebbedingetje"

Behuizing + waterdichte hoes 03-02-2016 door Hakkie

Ik heb de HDR-AZ1 vorige maand gekocht en ben er erg tevreden over. Mooie en vooral duidelijke beelden (ook in de avonduren). Ik heb hem op mijn motorhelm bevestigd. Was wel een beetje huiverig om de helmbevestiging (bijgeleverd dubbelzijdig tape) maar het zit tot op heden best goed vast. Leuk is het "horloge" waarmee je de camera kan bedienen vanaf de pols.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Speciaal voor de Wintersport jan 2016 gekocht.

Behuizing + fietsbevestigingsset 21-01-2016 door broekht

Ik neem altijd eerst de instellingen door en in mijn geval ook de koppeling met de Live View-afstandsbediening, RM-LVR2V. Alles bij elkaar 30min voor nodig gehad. Vanaf nu is de koppeling met de AZ1 ook binnen +/- 3 seconden voor elkaar, super. Op locatie, Flaine Frankrijk, Eerste dag test filmen. Wat blijkt er is geen leercurve, AZ1 aan zetten Live Viewafstandbediening aanzetten en dat is het. Op geen enkel shot is er vertraging of schokken te zien. Er viel veel sneeuw dus alles heeft een grijze waas, soms hadden we geen zicht. Resultaat op film vindt is buitengewoon, ik verwachte niet iets te kunnen zien, maar de camera laat meer zien dan ik zelf kon waarnemen. Onder goede condities, zon en af en toe een wolk, is het beeld geweldig. Op een Zonnige en dus extreem veel wit licht vindt ik de Vivid optie erg fijn. Skiën gaat snel en met de extra kleur intensiteit blijf je de skiërs goed zien tijdens hun capriolen. Waar ik bijzonder blij van wordt is dat tijdens extreem weer, eerst regen later veel sneeuw, -15 ijs koud dus en veel wint (kracht 7/8) de camera zonder waterdichte behuizing prima bleef werken. ik ben geen specialist (dit is geen review) en doe dit voor het eerst maar ben zeer tevreden met deze Sony AZ1 sport camera.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Superklein!

Behuizing + waterdichte hoes 20-01-2016 door AirArnie

Vorige maand de AZ1 gekocht als aanvulling op AS30. Naast het kleine formaat was de behoefte aan een afstandsbediening de reden om de AZ1 met Remote te kopen. De kamera kent slechts een echte beperking ten opzichte van zijn grote broers en dat is de accuduur. 1 uur 15 is mijn max. Een extra accu is aan ge bevelen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Goede kwaliteit in kleine behuizing

Behuizing + waterdichte hoes 19-01-2016 door Ducaad

Goede beeld kwaliteit, zeker de steadyshot. Verder mooi compact en werkt erg gemakkelijk met de liveview afstandsbediening

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Tof ding

Behuizing + waterdichte hoes 25-12-2015 door Veenerick

Hartstikke leuk speelgoed echt gemaakt voor actie opnames dus het motiveert ook wat actiever te worden. + Gebruikers vriendelijk. + Goeie beeldstabilisatie. + Kan ook mooie plaatjes maken. + Genoeg leuke accessoires. - kwaliteit van de geluidsopnamens. (vind ik zelf niet heel belangrijk omdat je bij t monteren er toch een gaaf muziekje onder zet)

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Compact en krachtig

Behuizing + waterdichte hoes 24-12-2015 door hans v

Ik heb de action cam 2 maanden geleden gekocht en voor verschillende sporten gebruikt. De kwaliteit van foto's en video's is zeer goed, zelfs op donkere plaatsen kan je goede foto's nemen. De shock reductie werkt zeer goed en beduidend beter dan go pro. Wat wel minder is de bolle onderwaterbehuizing. Hierdoor is de kwaliteit onder water iets minder goed. Laatste minpuntje is dat je niet kan switchen op de camera zelf van foto naar video. Bij bepaalde sporten wil je een foto maken van het landschap en dan moet je steeds ja smartphone erbij halen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Leuke Action-Cam...

Behuizing + waterdichte hoes 17-12-2015

Voldoet bijna volledig aan de verwachtingen. Handiger dan mijn GoPro. Het blijft natuurlijk nog steeds een beetje te omslachtig in gebruik. Het is een Action-Cam... Ik wil dus één enkele knop om te starten en te stoppen met opnemen (en geen twee). Eén druk op de knop en het toestel ontwaakt en begint op te nemen en één druk op diezelfde knop en het toestel stopt met opnemen en gaat terug in slaapmodus.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Super stabiel beeld loepzuiver

Behuizing + waterdichte hoes 04-12-2015 door Musher

Heel tevreden met de aanschaf en zou iedereen motiveren er ook 1 aan te schaffen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Camera is compact en handzaam.

Behuizing + waterdichte hoes 19-11-2015 door Harmvh

de camere is eenvoudig aan een telefoon te koppelen middels de NFC techniek. helaas is de kwaliteit van het beeld op de telefoon geen representatie van het geen er uiteindelijk op de sd kaart staat. (is beter) jammer is ook dat je niet je PC kunt koppelen aan de camera om hem als webcam te gebruiken. De streaming functie heb ik nog niet aan de praat gekregen maar werkt helaas ook niet met youtube. Wel mooi vindt ik de functie van de camera dat je zes units gelijktijdig kunt bedienen. Ik zelf gebruik hem voor mijn ski vakantie en ben dus benieuwd wat de resultaten zijn met veel licht wisselingen en dergelijken.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer goede camera

Behuizing + waterdichte hoes 15-11-2015 door Koitje

Ik ben er heel tevreden mee had voorheen een Contour +2 camera maar deze is wat video beelden beter ook is het toestel veel lichter en makkelijk in gebruikt met de afstandbediening. Had graag nog wel gezien dat er een bestand in zou zitten met de GPS dat is helaas niet zo.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede action cam.

Behuizing + waterdichte hoes 15-11-2015 door Peterennineke

Voldoet prima aan mijn wensen voor action camera. Beeld en stabiliteit is echt goed.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Sony hdr az1

Behuizing + waterdichte hoes 11-11-2015 door Ger B

Prima beeld en geluid Enig minpuntje is dat de wifi niet ver komt ( 5m a 6 mtr)

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima actioncam

Behuizing + waterdichte hoes 03-11-2015

Net aangeschaft nog maar 2 keer mee gefilmd. Tevreden over de films wat teleurgesteld over de accessoires en kosten van die accessoires.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Leuke camera, zeer compact

Behuizing + waterdichte hoes 14-10-2015 door Ghentfrek

De wi-fi is zwak, beeld verdwijnt, bevriest - jammer

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

1

0

handig in gebruik ,door het kleine formaat

Behuizing + waterdichte hoes 08-10-2015 door roy en vera

Handig formaat ,ligt lekker in de hand .Goed te bevestigen op de helm,en ook niet te zwaar op de helm .Een prima toestel.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima camera

Behuizing + Live-View-afstandsbedieningsset 13-09-2015 door Bobvde

Zeer tevreden met de camera. Mooi klein formaat, zeer goed beeld en goede beeld stabilisatie. Enige nadeel is dat onderwater de camera niet kan scherpstellen door de bolling van de behuizing. Een onderwaterbehuizing heb ik voor de camera niet kunnen vinden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Handig in gebruik, onopvallend filmen

Behuizing + Live-View-afstandsbedieningsset 11-09-2015 door Butje

Op akantie meegemomem naar USA en gemakkelijk en goed kunnen filmen, alleen het monteren in zijn eigen programma is niet zo uitgebreid(eigen muziek met fading en if foto's toevoegen), heb een Windows programma voor gebruikt. Maar voor de rest een handig apparaatje en lekker compact, neemt niet veel ruimte in en is zuinig.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super camera

Behuizing + waterdichte hoes 11-09-2015

Hele mooie beelden en makkelijke software om te bewerken en ook fijn dat live stream mogelijk is

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige action cam

Behuizing + waterdichte hoes 11-09-2015 door Martijn 1969

Prima action camera Makkelijk te bedienen 80 min op de accu Goede beeldkwaliteit

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Klein maar fijn

Behuizing + fietsbevestigingsset 15-07-2015 door JaMeSo

Ik heb deze actioncam nu enkele weken in bezit en gebruikt in de auto en op mijn fiets. Hele mooie opnames en makkelijk te bedienen

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooie actioncam

Behuizing + Live-View-afstandsbedieningsset 08-07-2015 door Marco1963

Mooie Actioncam. Ik had al een HDR-AS15 en was hier tevreden over. De nieuwe hdr-az1vr is een stuk kleiner en de behuizing bevalt me een stuk meer. Ik heb de Mont Ventoux ermee beklommen en mooie beelden geschoten. Ook de Live-View-afstandsbedieningsset is een mooie toevoeging.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Voldoet

Behuizing + Live-View-afstandsbedieningsset 23-06-2015 door Sjeng

Een minpunt is dat je het toestel niet aan en uit kan zetten via armband.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

beeld en geluid prachtig

Behuizing + waterdichte hoes 16-06-2015 door cobraforever

Het is een prachtig cameratje prachtig geluid en beeldkwaliteit

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Over het algemeen tevreden mee

Behuizing + waterdichte hoes 04-06-2015 door Gert123

Maakt uitstekende beelden wanneer er geen omhuizing om zit, door bolle lens in de omhuizing vertroebeld het beeld toch iets met name onder water. Batterij gaat snel leeg, binnen 2 uur continu bedrijf. Gps zit in de remote control Di ook aan moet zijn voor de registratie van de locatie e.d. Batterij houd het ook niet langer dan 2 uur uit, deze is niet eenvoudig te vervangen door een volle. Wat geweldig werkt is de beeldstabilisatie, 'Sony eigen'.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Klein maar verrassend !

Behuizing + waterdichte hoes 25-05-2015 door Lucky56

Bijna een maandje geleden gekocht want ik wil mijn reis naar Corsica met de motor vastleggen. Dus ben ik nu "aan het oefenen".. Superbeelden en goede stabilisatorfunktie. De camera op mijn voorspatbord of op de helm bevestigd, maar op een spatbord... je weet dat wonderen niet bestaan (ook niet bij GoPro). En super de Live View-afstandsbediening! Klank is ook niet mis. Helemaal tevreden, geef ik toe. Minder echter van de batterijduur (oplader en 2 of 3 extra accus zijn aan te raden) en de accessoires.. Maar ook Sony zal zich hier op weten uit te breiden..

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Super camera!

Behuizing + waterdichte hoes 20-05-2015 door Gielus

Camera is handzaam. Het beeld is super scherp. Steady shot werkt zoals het hoort! Kortom een super camera voor een goeie prijs!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

top beelden

Behuizing + Live-View-afstandsbedieningsset 08-04-2015 door mikey1991

Super camera beelden top en scherp foto's ook top. Controle met polsband geheel geweldig, enige kleine min puntje is de accu vind hem wat snel leeg zijn verder prijs kwaliteit Is geheel top

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

gave action cam

Behuizing + waterdichte hoes 02-04-2015 door phzw

Als de camera een vaste plaats hebt minder ronding. Gaaf beeld en maakt mooie foto's.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Prima ding!

Behuizing + Live-View-afstandsbedieningsset 16-03-2015 door Kleijmeertje

Bijna al mijn ervaringen met de camera zijn top! Beelden zijn fantastisch te vergelijken met de veel duurde gopro 4, en ben heel blij met de beeld stabilisatie. Baal er alleen een beetje van dat je de opname modus niet kan veranderen zonder de afstands bediening, nogal omslachtig...

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

4

0

0

Mooie beelden!

Behuizing + draagbare-bevestigingsset 08-03-2015 door Jasper05010

Afgelopen maand heb ik de AZ1 aangeschaft en heb wintersport met de AZ1 vast gelegd. Beelden zijn uitstekend en het geluid ook. De anti-schock sensor werkt goed waardoor er een vloeiend beeld is te zien tijdens het skieeen. Hou er rekening mee dat je er een goed geheugenkaartje bij koopt!! (Schrijfsnelheid van ten minste 50 mb/s)

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Fijne handige camera maar mis

Behuizing + fietsbevestigingsset 08-03-2015 door 1niet van toepassing1

Fijne handige camera maar mis wat software voor editing programma's

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Slechte beeldstabilisator voor op de motorfiets

Behuizing + Live-View-afstandsbedieningsset 06-03-2015 door Slijkmoto

Ik kocht deze spatwaterdichte camera ter vervanging van mijn HDR-AS15 die op de motorfiets telkens de waterdichte behuizing nodig heeft... maar die dampt erg snel aan , zélfs met de (dure) Sony-silicazakjes. Het kleinere model is handig en de spatwaterdichtheid vermijdt het gebruik van de waterdichte behuizing. Het beeld is "redelijk" , maar niet zo scherp als dat van de HDR-AS 15. De beeldstabilisatie is echter een ramp : de schokkerige beelden laten de contouren van alle voorwerpen dansen als derwisjen. Totaal onbruikbaar op de motorfiets. Ik ruil de camera weer in voor een ander model.

Beeldkwaliteit

Redelijk

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

1

0

Sony Actioncam

Behuizing + Live-View-afstandsbedieningsset 20-02-2015 door Jits

Prima apparaat alleen de accu is wat matig, en heb af en toe wat problemen met de Micro SDcard...

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

HDR-AZ1: goede allrounder

Behuizing + waterdichte hoes 19-02-2015 door Dark_Axel

Top device met super interface via de meegeleverde horloge of smartphone/tablet. Beeldkwaliteit ruim voldoende, enig zwaktepunt is de windruis bij hogesnelheden.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super scherpe beelden

Behuizing + Live-View-afstandsbedieningsset 17-02-2015 door Waterscout

Heb deze camera vorige week gekocht bij een foto speciaal zaak. Tot op heden is het gebleven bij uitproberen. Wat opvalt is dat de beelden super scherp zijn. Vanuit de auto in de onderwater behuizing en achter het raam, nog steeds een goede kwaliteit beeld materiaal. De accu is wel snel leeg. Sony geeft aan deze via USB via een pc of laptop op te laden. Omdat ik op vakantie geen laptop mee neem, heb ik hiervoor een universele lader voor de accu zelf aangeschaft. Eren standaard netstroomlader was geen overbodige luxe. Overal zeer te vreden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

geweldige beeldkwaliteit

Behuizing + waterdichte hoes 13-02-2015 door banaan

Hele goede camera goede beeldkwaliteit erg blij met de steadyshot functie

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer mooi apparaat

Behuizing + waterdichte hoes 13-02-2015

Eind vorige maand dit product aangeschaft, de eerste testopnames zijn prima bevallen. Volgende week ga ik op wintersport en ga ik hem echt goed testen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super goede actioncam

Behuizing + draagbare-bevestigingsset 12-02-2015 door PasG

Zeer mooie stabiele beelden in extreme omstandigheden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Action Camera

Behuizing + waterdichte hoes 10-02-2015 door Gert S

afgelopen week gekocht en ben er tevreden mee. Alleen de batterijduur van de camera valt wat tegen, zeker bij koude.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Goed

Behuizing + waterdichte hoes 18-01-2015 door Rijke100

Gekocht voor mtb en ben daar tevreden mee behalve dat het rubber voor de bevestiging is gescheurd

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

0

0

geweldige camera voor al je mooie momenten

Behuizing + waterdichte hoes 10-01-2015 door Janve

Ik heb deze camera nu 2 weken in bezit en een paar kleine filmpjes mee gemaakt. Echte reden van kopen is voor het skieen en kitesurfen deze zomer. Eerste indruk van de camera is echt verbuffend. Zeer goede beeldkwaliteit en in het apparaat zitten vele functies ingebouwd die het echt leuk maken om moment vast te leggen. Tot zover uitermate tevreden zeker met de afstandsbediening die er bijgeleverd wordt. Dat is echt een hele plus. Het enige minpuntje van de camera is dat er geen gebruikshandleiding bijgeleverd wordt. Deze kun je echter online vinden alleen dan weer niet als geheel uitprinten. Van Sony zelf zijn er een beperkt aantal accessoires beschikbaar. Echter met een Sony GoPro adapter kun je gewoon GoPro accessoires gebruiken. Al met al een hele dikke 9

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0