ALLES-IN-ÉÉN-SYSTEMEN

Blu-ray-Home Theatre-systeem met Bluetooth®

BDV-N7200W
Afbeelding van Blu-ray-Home Theatre-systeem met Bluetooth®

€ 750,00

(inclusief btw)
Afbeeldingen van Blu-ray-Home Theatre-systeem met Bluetooth®
Afbeeldingen van Blu-ray-Home Theatre-systeem met Bluetooth®
Afbeeldingen van Blu-ray-Home Theatre-systeem met Bluetooth®
Afbeeldingen van Blu-ray-Home Theatre-systeem met Bluetooth®
Afbeeldingen van Blu-ray-Home Theatre-systeem met Bluetooth®
Afbeeldingen van Blu-ray-Home Theatre-systeem met Bluetooth®
BDV-N7200W
Home Theatre-systeem met audio met hoge resolutie

Maak van uw huiskamer een bioscoop met 5.1 Surround Sound en geweldige audio met hoge resolutie uit Magnetic Fluid-speakers. Stream met ingebouwde Wi-Fi® en spiegel inhoud van uw Miracast-telefoon op uw tv

Hoe audio met hoge resolutie werkt

Audio met een hoge resolutie zet analoog geluid om in digitaal geluid met een hogere snelheid dan standaardconversie. Hierdoor hoort u details die u nooit eerder hebt gehoord.

Magnetic Fluid-luidsprekers
Magnetic Fluid-speakers 
Niets minder dan een krachtig geluid

Slanke satellietspeakers met Magnetic Fluid-technologie - een demperloos, compact speakerontwerp dat zorgt voor een krachtig geluid met een minimum aan ruis. Een S-Master HX digitale versterker vermindert vervorming over de frequenties, zodat u elk gefluister en elke explosie hoort met haarscherpe details.

Uw smartphone op tv

Houd uw NFC-smartphone of -tablet tegen uw Home Theatre-systeem en geef uw video's, foto's en meer op uw tv weer.

NFC
5.1 Surround Sound
Ga volledig op in het geluid

High Definition, 5.1-kanaals Surround Sound vult uw kamer met rijk, meeslepend geluid voor al uw entertainment, zelfs tijdens online streaming.

Beleef het gevoel van een liveoptreden

Begeef u in het stadion met de Live Football Mode. Het geluid wordt aangepast om het gejoel van de menigte luid en duidelijk weer te geven. Of plaats uzelf op de eerste rij bij een optreden met Digital Music Arena - beleef de kenmerkende akoestiek van de O2 London Arena bij u thuis.

Geluidsveldtechnologie
Wi-Fi
Eenvoudig online toegang met ingebouwde Wi-Fi®

Stream entertainment vanaf internet of uw draadloze thuisnetwerk met ingebouwde Wi-Fi® en maak vervolgens verbinding met andere DLNA-gecertificeerde apparaten. Bluetooth® zorgt voor eenvoudige draadloze aansluitingen zodat u zorgeloos van uw films en muziek kunt genieten.

Het beste beeld voor uw films

De meegeleverde 3D Blu-ray Disc™-speler zorgt voor de beste beeldkwaliteit voor al uw films. Speel al uw dvd's af en ontdek dat de beeldkwaliteit HD benadert, of geniet van Blu-ray- en 3D Blu-ray-films in vloeiende, overweldigende Full HD en 3D.

Full HD 3D
Het beste van internet op uw tv

Ontdek wat er online te vinden is. Geniet van directe toegang tot de nieuwste muziek, films, gemiste programma's en meer. Blader door een selectie online kanalen en luister naar uw favoriete muziek.

Specificaties

  • Audio met hoge resolutie

  • Magnetic Fluid-luidsprekers

  • One-touch mirroring met geselecteerde Xperia™-apparaten

  • Full HD 3D

  • 5.1-kanaals Surround Sound

Speakersysteem
2-weg
Band (FM / AM)
FM
Voorkeuzestation (FM / AM)
20 (FM)
Uitgangsvermogen
1200 W
Aansluitingen in/uit
Analoge audio-ingang: PIN-aansluiting (1), Automatische kalibratie microfooningang (1), Ethernet-aansluiting (1), HDMI in/uit (2/1), Optische audio-ingang (1), USB-ingang (1), USB-toetsenbord
Blu-ray Disc™
JA
Blu-ray 3D™
JA
Dvd
JA

Inhoud van de verpakking

Handleiding, Draadloze versterker, FM-antenne (Pig tail/type T), Batterijen, Garantiekaart, Snelle installatiegids, Automatische kalibratiemicrofoon, *Items kunnen variëren per land en model

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers