€ 750,00

(inclusief btw)
37

3.9 gebaseerd op 37 klantbeoordelingen

14
12
6
3
2
Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Meest handig (positief)
0

Geweldig apparaat

BDV-N7200W 21-05-2020 door Kattemeppers

Super apparaat prachtig geluid zeer tevreden mee een aanrader

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

3

0

Meest handig (kritisch)
0

Mooi apparaat met kuren

BDV-N7200W 08-02-2018 door opa1971

Product circa een maand geleden aangeschaft. Het uiterlijk en de specificaties waren hierbij doorslaggevend. Wat geluid betreft is het een geweldige aankoop en heeft het zichzelf nu al waargemaakt. Als het product geen kuren zou vertonen zou de waardering 4 of 5 sterren zijn. De kuren die zich voordoen: disclade gaat niet meer open, het volledige station bevriest, vanuit het niets wordt het radiosignaal gestopt en wordt gevolgd door een harde bromtoon. Voor alle kuren geldt dat dit enkel te verhelpen was door het apparaat los te koppelen en daarna weer aan de stroom te koppelen. Wellicht is dit een zogenaamd maandagochtend toestel; mochten er nog kuren volgen dan gaat de aankoop toch retour.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

37 klantbeoordelingen

0

goed product

BDV-N7200W 17-03-2021 door W D V

zeer god pro deuk voor die prijs kwaal lie tijd van sony

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Super geluid en eenvoudige bediening

BDV-N7200W 26-10-2020

Ik heb dit 2de hands product nu ongeveer 2 jaar geleden gekocht van een particulier. Wat een pracht apparaat!!! Super geluid en eenvoudige bediening. Met 3D en dat is toch wel de ultieme bioscoop ervaring.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi ontwerp, goed geluid

BDV-N7200W 30-07-2020 door Evertprak

Goed geluid veel mogelijkheden, mooi ontwerp, makkelijk in gebruik

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Product functioneert slecht

BDV-N7200W 28-07-2020 door Ontevreden2

Heb het product ruim een jaar in gebruik. Is al een keer gerepareerd zonder resultaat. Apps zijn verouderd en set communiceerd niet met de tv volgens de handleiding. Zweerde al sinds de jaren 70 bij Sony, dit is nu over.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Geweldig apparaat

BDV-N7200W 21-05-2020 door Kattemeppers

Super apparaat prachtig geluid zeer tevreden mee een aanrader

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

3

0

0

Redelijke kenmerken

BDV-N7200W 27-12-2019 door Fslot7913

Moet hem nog beter aansluiten, tijd nog te kort, lijkt mij bij volledige aansluiting(correcte)

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

1

0

0

Zwak systeem

BDV-N7200W 18-10-2019 door Flywheel88

Slechte ondersteuning van BlueRay, werkt niet lekker met Netflix, werkt helemaal niet met PS/4 en de interface rammelt en is buggy. Ik heb de laatste versie van de software. Start traag op.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Slecht

1

0

0

Goede kwaliteit

BDV-N7200W 05-10-2019 door kirch000

Al enige tijd in gebruik en tot volle tevredenheid

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Strak design, stevig geluid.

BDV-N7200W 26-09-2019 door JawatteDave

Dit is mijn 2e Sony BDV-N7200W. De eerste had ik via CoolBlue gekocht als 2de kans product (gebruikt, maar retour gestuurd). Na een maand begonnen er mankementen te vertonen. Input niet te verzetten, geluid dat wegviel, en niet op te lossen tot je het toestel even zonder stroom zette. 3x laten herstellen en nog steeds hetzelfde probleem. Goede service wel van CoolBlue aangezien ik zo goed als het volledige bedrag retour heb gekregen om een nieuwe aankoop te doen. Niet zeker maar toch gewaagd om hetzelfde toestel weer aan te kopen maar deze keer wel nieuw. Tot op heden (2 maand verder) nog maar 1x een probleem gehad met de input. Hopelijk blijft het bij deze 1x. Prijs bekeken naar andere merken toe heeft Sony het voordeel dat ik 2 HDMI ingangen heb en dat dit toestel 1200Watt output heeft. Voor dezelfde prijs categorie van andere merken zit je maar op een 300Watt. Het moet van mij niet luid spelen, maar ik voel graag mijn muziek en films en hou niet van die scherpe tonen die je krijgt met een toestel dat op zijn einde van kracht zit.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

0

0

Te veel kuren

BDV-N7200W 03-09-2019 door Jors

De sound is geweldig! Als het apparaat werkt. Na de software update van 03-19 loopt het regelmatig vast. Het opstarten en afsluiten duurt een volle minuut. Ik denk dat deze kuren samenhangt met de software. Iets voor Sony vind ik.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

In 1 woord subliem!

BDV-N7200W 03-06-2019 door RYU40

Ik deze home cinema set onlangs aangeschaft en ben echt verbluft met de schoonheid en kwaliteit van dit apparaat. Een absolute aanrader.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

Goed systeem

BDV-N7200W 30-05-2019 door Eaarom

Ter vervanging een goed systeem vinden en is zeker een goede keus

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Luister genot

BDV-N7200W 31-03-2019

Het geluid is prima. De knoppen op de afstandbediening kunnen beter, met name de positie en grote van de volume en programma toets. Met de functie toets is het lastig om van ingang te veranderen, waarom heet die toets eigenlijk geen ingangen. Zoals bij de meeste HCS is het niet mogelijk het volume van de LS al luisterend in te stellen. Voor de front LS zou dit prettig zijn.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

0

0

Geluidskwaliteit

BDV-N7200W 21-03-2019 door prinsmusic

Heerlijke weergave. Jammer dat je alleen kiezen uit voorgeprogrammeerde EQ.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Waar is DVD-Audio ondersteuning?

BDV-N7200W 13-03-2019 door Jeroensky

Pracht set voor die prijs. Goede geluidskwaliteit, goede optische discs ondersteuning. Echter ontbreekt DVD-Audio (dat deze direct afspeelt in high resolution multi channel , net zoals bij SACD. Codecs van DVD-A (Meridian Lossless Packing / Packed PCM) zijn al aanwezig, alleen even firmware update door voeren zodat DVD-A afgespeeld kan worden zonder noodzaak van tv met dvd menu). Immers DVD-Audio is een van de eerste Hi-Res / Lossless audio disc dragers.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Totaal niet gebruiksvriendelijk

BDV-N7200W 03-03-2019 door PG77

Ik heb dit product nu twee jaar en het is totaal niet gebruiksvriendelijk. BD werkt niet goed, apps zijn gedateerd of totaal niet van toepassing voor NL, instellingen zijn veel te ingewikkeld om in te stellen, website van Sony is onduidelijk, etc. etc. Een echte miskoop!

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Slecht

3

1

0

Goed geluid/ speelt sommige blue rays moeilijk af

BDV-N7200W 02-02-2019

Ik heb dit product een paar maanden geleden gekocht en ben gedeeltelijk tevreden.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

0

0

Tegenvaller

BDV-N7200W 26-01-2019 door Speedcroc

Na 1,5 jaar draait hij geen bluray meer af heel erg jammer

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige kenmerken

BDV-N7200W 16-01-2019 door Roes

Het is gewoon een super leuk ding dat betaalbaar is voor de gewone mens

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer goed geluid

BDV-N7200W 15-01-2019 door Kroon574

Ben zeer tevreden met dit product en ontdek nog elke dag nieuwe dingen waarmee het geluid nog beter wordt.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

mooie vormgeving van systeem

BDV-N7200W 13-04-2018

vindt het een heel mooi systeem ,alleen behoorlijk sloom met opstarten Dat vindt ik een groot nadeel ,voordat je eindelijk geluid uit de speakers krijgt Geluid verder geweldig ,en draadloze achter speakers ideaal

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi apparaat met kuren

BDV-N7200W 08-02-2018 door opa1971

Product circa een maand geleden aangeschaft. Het uiterlijk en de specificaties waren hierbij doorslaggevend. Wat geluid betreft is het een geweldige aankoop en heeft het zichzelf nu al waargemaakt. Als het product geen kuren zou vertonen zou de waardering 4 of 5 sterren zijn. De kuren die zich voordoen: disclade gaat niet meer open, het volledige station bevriest, vanuit het niets wordt het radiosignaal gestopt en wordt gevolgd door een harde bromtoon. Voor alle kuren geldt dat dit enkel te verhelpen was door het apparaat los te koppelen en daarna weer aan de stroom te koppelen. Wellicht is dit een zogenaamd maandagochtend toestel; mochten er nog kuren volgen dan gaat de aankoop toch retour.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

Geweldig geluid

BDV-N7200W 22-01-2018 door Roger1974

Mooi design ,geweldig geluid en makkelijke installatie .veel mogelijkheden ook via diverse apps erg handig die draadloze achterspeakers geen gedoe met kabels door de hele huis kamer.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top apparAat

BDV-N7200W 26-11-2017 door Zonjee1969

7 nov gekocht. Eerst opstart problemen. Nu langzaam aan begint te wennen. Goed apparaat.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Mooi apparaat en prima geluid

BDV-N7200W 29-10-2017 door Bob1946

Aangeschaft om optimaal samen te werken met onze nieuw aangeschafte Sony tv toen onze oude home theatre set toevallig kort daarna kapot ging. Die samenwerking is echter beperkt. De Sony BDV-N7200 is een prachtig apparaat. De installatie en de eerste instelling gaan tamelijk simpel. De calibratie microfoon doet wonderen omdat je nu niet meer urenlang hoeft uit te dokteren wat de beste speaker instellingen zijn. Er zijn eindeloos veel instellingen mogelijk, allemaal via een on screen display (osd) op de tv. De speakers zijn redelijk groot en glimmend. De draadloze achter speakers doen het storingsvrij. Helaas (voor mij) zijn ze niet bedraad aan te sluiten op de set en zijn sommige snoeren net even te kort voor mijn situatie. De bediening vind ik verder redelijk ingewikkeld; er zitten b.v. geen toetsen op de afstandbediening voor omschakelen naar andere bronnen maar via een functietoets moet je scrollen totdat je het gewenste apparaat te pakken hebt. Doordat bij het scrollen enige vertraging optreedt ervaar ik dat als lastig. Alternatief is om dit via het osd te doen. Gelukkig is de app Music Center beschikbaar waardoor e.e.a. een stuk makkelijker wordt. Op de FM zenders is RDS alleen beschikbaar via het osd op de tv. Het instellen van de zenders is nogal primitief: ze moeten één voor één ingesteld worden. Eenmaal ingesteld kan ook weer via de ab of de app de zender gekozen worden. Het geluid is prima. Helaas is geen equalizer aanwezig, wel een aantal voorgeprogrammeerde geluidsinstellingen via een menu functie of via de a.b. Zoals eerder gezegd is de integratie met mijn pas aangeschafte Sony Android tv matig. Wel zijn enkele functies zoals de BD player te bedienen met de ab van de tv en schakelt het apparaat keurig uit als de tv uitgezet wordt. Al met al ben ik tevreden met het apparaat, zij het met enkele kanttekeningen.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

0

0

prachtig apparaat

BDV-N7200W 28-09-2017 door willy0180

prachtig design, goede geluidskwaliteit echt een aanwinst in ons huis.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Niet gebruiksvriendelijk

BDV-N7200W 03-02-2017 door Edvani16

Ziet er gelikt uit! Redelijke geluidskwaliteit voor een home-cinema set.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

2

0

Home cinema

BDV-N7200W 27-01-2017 door ka meijer

een perfect apparaat voor vidio's dvd's en het geluid is zo zuiver en zo mooi gewoon een perfect apparaad.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goeie kwaliteit

BDV-N7200W 14-01-2017 door Ascha60

Heb dit product maand geleden gekocht,bevalt prima erg makkelijk om te installeren alleen de fm antenne valt beetje tegen is een simpel los draadje

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

prima geluid

BDV-N7200W 24-12-2016 door Robx

ik heb dit product vorige maand gekocht en ik ben zeer tevreden over het geluid. E niet alleen ik, mijn zoon heeft zijn Playstation naar de huiskamer gehaald en speelt nu met nog meer plezier zijn games

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

prima geluid, beetje trage start

BDV-N7200W 13-10-2016 door OXIHIXO

2 oktober 2016 gekocht. makkelijk aan te sluiten op TV en topsetbox. Apparaat voldoet prima, is alleen wat traag met opstarten en herkent niet meteen welk apparaat afgespeeld wordt.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Te mooi Design om in een kast te zetten

BDV-N7200W 13-05-2016 door RonaldHoogvliet

Mijn oude Home Theater Systeem (ook Sony) was aan vervanging toe en mijn oog is in eerste instantie op het Design gevallen. Vervolgens de recensies gelezen en de technische forums bekeken en werd hiervan nog enthousiaster. De set is eenvoudig aan te sluiten en heeft veel mogelijkheden en werkte direct met alle apparaten in mijn thuis netwerk. Erg goed geluid en beter afgestemd op de nieuwe technologieën. Enige nadeel is dat er voor de achter speakers geen extra poot is bij te bestellen (Zoals welke geleverd worden bij de BDV-N9200W), daar ik in mijn huiskamer geen mogelijkheid heb deze speakers op te hangen. Voor de rest bevalt de set mij prima en heb ik geen spijt van de aanschaf Nu nog een 3D TV om die ervaring ook nog te kunnen beleven.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Heel tevreden

BDV-N7200W 07-03-2016 door Ad1958

Ik heb systeem nu enkele weken in bezit en ben heel tevreden mooie slanke luidsprekers met een goed geluid . Wel even puzzelen om alle mogenlijkheden onder de knie te krijgen maar daarna alleen maar genieten

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

mooi geluid en makkelijk in gebruik

BDV-N7200W 12-06-2015 door master1

vorige maand gekocht en doet precies wat je verwacht

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Kenmerken

BDV-N7200W 08-05-2015 door JPJP

Ik heb deze installatie nu 1 maand en ben zeer tevreden over geluid en beeldkwaliteit.Minder vind ik dat het RDS gebeuren alleen is te zien als je de TV er bij aanzet.Display van tuner zelf geeft niets aan,alleen frequentie van radiozender. Cd titels geeft hij ook niet aan,ook alleen als je de TV inschakelt.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Jammer van het vervormde geluid in de boxen.

BDV-N7200W 16-03-2015 door WNuyens

De machine werkt vrij redelijk. Ik heb alleen veel last van vervorming van het geluid. ook bij het afspelen van DVD's en Blurays. Ik kan onmogelijk vinden waar het zit. ik heb Soundfields al uitgeschakeld, maar het resultaat blijft hetwelfde.

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

2

4

0

Goede kwaliteit en mooi model

BDV-N7200W 15-11-2014 door janst

Zoals gezegd is het een strak model wat ook makkelijk te bedienen is. De kwaliteit van de boxen is fantastich vooral de surround is goed wat duidelijk te merken is bij DTS, het kan heel hard, zonder te vervormen, maar ook goed als achtergrond muziek. Een opmerking heb ik t.w. de handleiding via Sony website is niet overzichtelijk.b.v. boxen aansluiten dat is verdeeld over ca.8 pagina's.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

3

0