ALLES-IN-ÉÉN-SYSTEMEN

Blu-ray-Home Theatre-systeem met Bluetooth®

BDV-N9200W / N9200WL
Afbeelding van Blu-ray-Home Theatre-systeem met Bluetooth®

whiteblack

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen
Afbeeldingen van Blu-ray-Home Theatre-systeem met Bluetooth®
Afbeeldingen van Blu-ray-Home Theatre-systeem met Bluetooth®
Afbeeldingen van Blu-ray-Home Theatre-systeem met Bluetooth®
Afbeeldingen van Blu-ray-Home Theatre-systeem met Bluetooth®
Muziek zoals de artiest die bedoelde

Geniet met hi-res audio van de verfijnde nuances van geluid van studiokwaliteit, met betere kwaliteit dan op cd's. Elk onderdeel, van signaal tot speaker, is ontworpen met passie voor muziek, zodat het bijna voelt alsof de artiest recht voor u staat.

Het geluid van home-entertainment opnieuw uitgevonden

5.1-kanaals Home Theatre-systeem met audio met hoge resolutie

Haal de kracht van de bioscoop in huis met de BDV-N9200W. Geniet van al uw favoriete films in levensecht detail dankzij 4K-opschalen en -doorvoer. Alles, van explosies tot gefluister, komt tot leven met 5.1-kanaals Surround Sound en Magnetic Fluid-speakers, terwijl audio met hoge resolutie uw muziek dichter bij de originele opname brengt.

1200 W totaal RMS-vermogen
Krachtige Surround Sound

Een subwoofer en vijf speakers worden ondersteund door 1200 W totaal RMS-vermogen voor levendig, gelaagd geluid dat elk detail meeneemt.

4K-opschaling en Blu-ray Disc™-speler
Gedetailleerde beeldkwaliteit

Geniet van alles wat u ziet in levensecht detail dankzij 4K-video-opschalen en afspelen van 3D-Blu-ray Discs™.

Draadloze aansluitmogelijkheden
Draadloos streamen

U kunt gemakkelijk draadloos films en muziek streamen via NFC, Miracast™, Bluetooth® en Wi-Fi®.

Hoe audio met hoge resolutie werkt
Hoe audio met hoge resolutie werkt

Muziek die klinkt zoals in de opnamestudio

Bij audio met hoge resolutie wordt analoog geluid met een hogere en nauwkeurigere snelheid omgezet naar digitaal geluid dan bij cd's. Met een bitsnelheid van 24 bits en samplesnelheid van 96 kHz klinkt de muziek zoals het is opgenomen.

Schaal uw muziekcollectie op

De DSEE schaalt gecomprimeerde digitale muziekbestanden (mp3, ACC en WMA) op tot cd-kwaliteit. Door herstel van de hoge tonen geeft DSEE uw muziekbestanden een vol, natuurlijk geluid, dat de kwaliteit van de oorspronkelijke opname benadert.

Digital Sound Enhancement Engine (DSEE)
S-Master HX digitale versterker
Geniet van elke noot

De Sony S-Master HX-versterker is 100% digitaal, voor vermogen zonder vervorming. Een Digital Signal Processor analyseert uw bestand en de S-Master HX converteert het signaal. Dit gaat door een Low Pass-filter voor een nauwkeurige geluidsweergave.

ClearAudio+
Altijd luid en duidelijk

ClearAudio+ stemt het tv-geluid automatisch af voor een overweldigende luisterervaring. Luister naar muziek, dialogen en geluidseffecten met meer definitie en helderheid, waar u ook naar kijkt.

Geen enkel geluid buiten bereik

Ervaar films met levensecht geluid met 5 Magnetic Fluid-speakers en 1 subwoofer. WD-supertweeters zorgen voor de ultrahoge frequenties, voor heldere hoge tonen en rijke lage tonen. Met hi-res audio klinkt muziek beter dan ooit.

Stevige mica-conus
Met mica versterkte glasvezelconus

Glasvezel is een ideaal materiaal voor speakerconussen. Het geeft een groter frequentiebereik, snellere reactie en een helderder geluid.

WD-supertweeters
WD-supertweeters

Twee supertweeters met brede verspreiding (WD) verbreden het luistergebied, waarbij noten met een hoge frequentie nog steeds worden weergegeven met de helderheid en details van audio met hoge resolutie.

Magnetic Fluid-luidsprekers
Magnetic Fluid-luidsprekers

Magnetic Fluid-speakers bieden verbeterd, kristalhelder geluid door dempers te vervangen door vloeistofophanging, wat ook minder energie verbruikt.

Krachtige subwoofer
Krachtige subwoofer

De met mica versterkte cellulaire conus verspreidt de geluidsdruk van de subwoofer gelijkmatig voor grotere uitbreiding van frequentiekenmerken.

Vier keer meer detail dan Full HD

Levensechte helderheid met 4K-opschalen

Een nieuw tijdperk voor Home Theatre is aangebroken. Met vier keer de resolutie van Full HD biedt 4K acht miljoen pixels voor een beeld dat zo levensecht is dat u uw ogen bijna niet gelooft.

Naadloos streamen

Deel films en muziek via NFC, Miracast, Bluetooth® en Wi-Fi®

Geef uw smartphone-scherm op uw tv weer en deel films, video's en foto's. Tik op een apparaat met NFC-technologie en de BDV-N9200W maakt direct een draadloze verbinding met Miracast. Stream muziek draadloos via Wi-Fi®, Bluetooth® en One-touch listening via NFC.

Laat u meevoeren door het geluid

Haal de audio-ervaring van legendarische stadions in huis

Het is net alsof u vooraan staat in de O2 Arena in Londen of juichend uw favoriete team aanmoedigt vanaf de tribune. Surround Sound maakt het plaatje compleet.

Football-modus
Football-modus

Haal het stadiongevoel in huis. Druk op een knop om het gejuich van het publiek te versterken of het commentaar te verwijderen en geniet op uw eigen manier van de wedstrijd.

Digital Music Arena
Digital Music Arena

Hoor de kenmerkende akoestiek van de O2 London Arena in uw huiskamer met Digital Music Arena.

Maak sfeer

Speakerverlichting met ledlampjes zorgt voor sfeer

Voeg kleur toe aan uw home-entertainmentervaring met een stijlvolle, witte vormgeving en 48 ingebouwde ledlampjes. Laat de lichtjes automatisch synchroniseren met uw muziek en video's of kies uit vier voorgeprogrammeerde patronen om een bepaalde sfeer te creëren.

Het beste van internet op uw tv

Ga online en kijk wat er allemaal beschikbaar is. Maak kennis met Sony Entertainment Network en profiteer van directe toegang tot de nieuwste films, muziek, gemiste programma's en meer. Blader door een selectie online kanalen en luister naar uw favoriete muziek.

Films zien er beter uit dan ooit

Full HD 3D- en 3D-opschalen

Bekijk 3D Blu-ray Disc™-films in Full High Definition-kwaliteit. Sluit het apparaat via HDMI aan op een HDTV die 3D ondersteunt. De Blu-ray Disc™-speler speelt ook dvd's af en zet 2D-films om in gesimuleerd 3D voor beelden met meer diepte en detail.

3D en 3D-opschalen

Specificaties en kenmerken

  • Geschikt voor audio met hoge resolutie

  • DSEE-upscaling herstelt de kwaliteit van gecomprimeerde bestanden

  • Digitale S-Master HX-versterker voor pure geluidskwaliteit

  • Proef de stadionsfeer met voetbalmodus

  • Geweldig klinkende muziek in één stap met ClearAudio+

Speakersysteem
3-weg
Band (FM / AM)
FM
Voorkeuzestation (FM / AM)
20 (FM)
Uitgangsvermogen
1200 W
Vormfactor
5.1
Aansluitingen in/uit
Analoge audio-ingang: PIN-aansluiting (1), Automatische kalibratie microfooningang (1), Ethernet-aansluiting (1), HDMI in/uit (2/1), Optische audio-ingang (1), USB-ingang (1), USB-toetsenbord
Blu-ray Disc™
JA
Blu-ray 3D™
JA
Dvd
JA

Inhoud van de verpakking

Handleiding, Draadloze versterker, FM-antenne (Pig tail/type T), Batterijen, Garantiekaart, Snelle installatiegids, Automatische kalibratiemicrofoon

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers