α Library

Stap in de wereld van onze α-producten met α Library, een gratis app voor iPhone, Android-telefoons, iPad en Android-tablets. 

Ontdek de wereld van α.

Zoek. Leer. Geniet.

Door α Library te installeren, kunt u de nieuwste digitale catalogus downloaden voor alle α-lenzen van Sony. Daarnaast biedt α Library handige zoekfuncties en een technische lenzengids. Zo komt u alles te weten over de technologieën die worden gebruikt in onze α-lenzen. Dit is voor zowel beginners als gevorderden. Met α Library blijft u op de hoogte van de nieuwste artikelen van de websites van Sony en ontdekt u prachtige beelden die zijn vastgelegd door de meest bekende kunstenaars van dit moment. 

Zoeken
Zoeken

Vind de informatie die u nodig hebt met α Lenses, een digitale lenzencatalogus van Sony die eenvoudige toegang biedt tot een ruime hoeveelheid informatie. Kies een lens uit de index op basis van categorie, brandpuntsafstand of zelfs scènes.

Leer
Leer

Deze lenzengids is dé bron voor fotografietips, boordevol praktische informatie zodat u de juiste lenzen en fotografietechnieken kunt kiezen voor de opnamesituatie en het onderwerp. 

Genieten
Genieten

Geniet van interviews en rubrieken waarin wereldberoemde kunstenaars voorkomen. Krijg toegang tot de nieuwste informatie van de websites van Sony. 

* Scherm wordt gesimuleerd.

1. Digitale catalogus

Zoek lenzen op lenstype, brandpuntsafstand of zelfs scènes

2. Technologie

Leer alles over de belangrijkste geavanceerde technologieën van eersteklas verwisselbare lenzen

3. α Picks

Geniet van de ruime selectie aan beelden die u kunt maken met diverse α-lenzen van Sony

4. α Universe

Ontdek en deel prachtige foto's met mensen die net zo enthousiast zijn over fotografie als u

5. Lessen

Leer basistechnieken voor opnamen maken in deze geweldige bron voor fotografietips

6. Nieuwe lenzen

Altijd op de hoogte van de nieuwste productinformatie met α Lenses

7. Basisinformatie

Krijg toegang tot basisinformatie over iedere α-lens

8. α Magazine

Geniet van rubrieken en fantastische foto's gemaakt door wereldberoemde kunstenaars

Een overzichtelijke lensindex
Een overzichtelijke lensindex

Kies een lens uit de index op basis van categorie, brandpuntsafstand of zelfs scènes.

Een duidelijke, informatieve gids

Zeer gedetailleerde lensbeschrijvingen

Elke α-lens wordt in groot detail besproken, met alles van informatie over de accessoires die met de lens kunnen worden gebruikt tot foto's die illustreren wat de lens allemaal kan.

Een duidelijke, informatieve gids
Leer

Dit is dé bron voor fotografietips, boordevol praktische informatie zodat u de juiste lenzen en fotografietechnieken kunt kiezen. 

Kennis en technologie
Kennis en technologie

Lees meer over de specificaties van elke α-lens en de technologieën achter de lens. Als u meer weet, kunt u gemakkelijker de juiste producten kiezen.

Basistips voor fotografie

α Lessons is dé bron voor fotografietips, boordevol praktische informatie zodat u de juiste lenzen en fotografietechnieken kunt kiezen voor de opnamesituatie en het onderwerp.

Basistips voor fotografie
Genieten

Krijg toegang tot de nieuwste informatie van de online communities van Sony en geniet van rubrieken en kunstwerken van topkunstenaars uit de hele wereld.

Met elke lens vertelt u een uniek verhaal

α Picks deelt regelmatig foto's die zijn gemaakt met diverse α-lenzen van Sony. Ontdek een reeks unieke lenzen en een wereld aan mogelijkheden.

Bekijk alle websites voor informatie over α-lenzen

Blijf op de hoogte en geniet van een grote hoeveelheid content vanuit de hele wereld dankzij de nieuwste artikelen van de websites van Sony.

Bekijk alle websites voor informatie over α-lenzen
Bron voor fotografische kunst
Bron voor fotografische kunst

Iedere editie van α Magazine richt zich op een specifiek thema, zoals portretfotografie of reizen. Dit wordt gepresenteerd met prachtige foto's van wereldberoemde kunstenaars, met interviews en profielen.

Screenshots

Lees dit voordat u de app gebruikt.