Signature Series

Trakteer uzelf op sublieme audio

De producten van de Signature Series zijn het hoogtepunt van een lange zoektocht naar perfecte audio. Ze lijken de grenzen van hi-res audio bijna te overstijgen en bieden een ongekende luisterervaring.

Signature Series

One Signature Sound

Maak de stap van geluid met hoge resolutie dat u kunt horen, naar geluid dat u kunt voelen.

Elke noot sterker met One Signature Sound

Het begon met een muziekrevolutie die werd gestart door de iconische Walkman® van Sony in 1979. Miljoenen mensen over de hele wereld waren gefascineerd door de vrijheid om met hun koptelefoon altijd en overal naar muziek te luisteren. De Signature Series brengt deze revolutie naar een nieuw niveau van zuivere geluidskwaliteit, waarmee u de muziek echt kunt voelen. Deze serie is het hoogtepunt van ervaring en vastberadenheid, en brengt analoge en digitale technologieën van de hoogste kwaliteit samen om muziekervaringen naar ultieme dimensies te verheffen. Van de majestueuze akoestiek van een groot orkest tot livemuziek tijdens een concert: elk levendig detail — zelfs de passie en energie — wordt gereproduceerd zoals de originele artiesten dit bedoelden.

Onze technici, die net zo gepassioneerd zijn als de artiesten en makers van de muziek, hebben de ultieme geluidservaring voor uw koptelefoon gecreëerd in een uitzonderlijke lijn van vier kwaliteitsproducten. Het is hun doel om alle passie en energie van de originele muziek over te brengen. 

Verfijnd en geoptimaliseerd door toonaangevende geluidstechnici

In hun streven naar ultieme perfectie zijn onze technici steeds op zoek naar zuivere geluidsreproductie via duizenden sporen. Elke subtiele verandering in geluid, van het begin van een groots optreden, omgevingsresonantie en zelfs het typische geluid aan het eind van een optreden als het bijna stil is, wordt getrouw opgenomen en gereproduceerd. Het resultaat is geluidsexpressie zoals u die nog nooit hebt gehoord of gevoeld, waardoor u het gevoel krijgt alsof u ter plekke bij het optreden bent. Het resultaat is een verbazingwekkend getrouwe geluidsweergave die helder en expressief is, zelfs van de subtiele en delicate nuances van microgeluiden en grotere toonschalen in hevigere dynamiek. Van onze muziekkenners voor de muziekliefhebber in u — een intensieve geluidservaring als nooit tevoren.

Pioniers op het gebied van audio-innovatie

Van de eerste karakteristieke Walkman® in 1979 tot de ontwikkeling van hi-res audio als nieuwe standaard voor geluidskwaliteit in 2013; Sony heeft een ongeëvenaarde geschiedenis op het gebied van audiokwaliteit. De Signature Series is de nieuwste innovatie in de wereld van hoogwaardige audio.

Revolutie op het gebied van de persoonlijke luisterervaring

De innovaties voor de koptelefoon op een rijtje

Onze technici hebben doorlopend gewerkt aan de ontwikkeling van onze wereldberoemde serie koptelefoons met innovatieve ontwerptechnieken en nauwkeurige geluidstechnologie, voor een natuurgetrouwe luisterervaring.

Media Object

Bekijk de geschiedenis van de koptelefoon

Zo komt muziek nog dichterbij

De geschiedenis van oordopjes

Sony is de innovator achter 's werelds eerste oordopjes: de MDR-E252. Sinds de introductie van oordopjes streeft Sony ernaar om onze luisterervaring onderweg zo ver mogelijk te optimaliseren.

Media Object

Bekijk de geschiedenis van de oordopjes

Maximale geluidskwaliteit

Een geschiedenis van digitale audio en versterking

Audiosystemen van versterkt geluid voorzien zonder vervorming is een kunst die Sony al meer dan een halve eeuw constant verfijnt. Om tot een hoge geluidskwaliteit te komen, zijn uitmuntende technologieën, hoogwaardige componenten en geavanceerde akoestische eigenschappen nodig.

Media Object

Bekijk de geschiedenis van digitale audio/versterking

De creatie van een boegbeeld

De geschiedenis van de Walkman®

De Walkman® veranderde muziek beluisteren voor een hele generatie. Stereomuziek werd opeens draagbaar en kon op elk moment en overal worden beluisterd. Nog steeds is Sony bezig met de verfijning van dit concept.

Media Object

Bekijk de geschiedenis van de Walkman®

Met liefde vervaardigd, prachtig samengesteld
Met zorg vormgegeven

Van het materiaal tot het soldeerwerk tot de gebruikte bouwtechnieken; alleen de meest geavanceerde productiemethoden werden toegepast voor de Signature Series. Hierdoor werden de hoogste kwaliteitsnormen en audiokwaliteit gewaarborgd.