SPEAKERS EN SUBWOOFERS

XS-AW8 | compacte actieve subwoofer van 20 cm (8")

XS-AW8
XS-AW8

€ 320,00

(inclusief btw)
XS-AW8 Hoofdafbeelding
XS-AW8 Alleen unit
XS-AW8 Alleen afstandsbediening

Kenmerken

Ultradun

Ultrastrakke, lage subwoofer

Geen plaats voor een grote subwoofer? Met een hoogte van slechts 7,8 cm past de XS-AW8 subwoofer met voeding in een krappe ruimte en zorgt toch voor een krachtig basgeluid in de hele auto.

Optimaal ontworpen driver

Optimaal ontworpen driverunit en behuizing van gegoten aluminium voor lage resonantie

De smalle behuizing is voorzien van een uitzonderlijk stevig diafragma om een krachtig basgeluid te produceren, ondanks de compacte afmetingen. De ingebouwde versterker beschikt ook over een robuuste koelplaat om de driverunit en de versterker te beschermen zonder daarbij ongewenste vibratie of harmonische vervorming te veroorzaken.

Meegeleverde bedrade afstandsbediening

Meegeleverde bedrade afstandsbediening

Met de meegeleverde bedrade afstandsbediening bedient u het volume eenvoudig vanuit de bestuurdersstoel.

160 W piek (75 W RMS)

Uitgangsvermogen van 160 W piek (75 W RMS)

Laat 160 W (75 W RMS) aan helder, dynamisch basgeluid door uw hele auto denderen met onze originele voeding-IC. De bijpassende klasse A/B-versterker is ontworpen voor krachtig en natuurlijk, vervormingsvrij geluid, zelfs als u het volume graag hoog zet.

Hoogwaardige invoer

Hoogwaardige invoer/audiolijningang

Wat als uw autoradio geen voorversterkersuitgangen heeft? U kunt de speakeruitgangen van uw ontvanger gewoon op de ingangen op hoog niveau aansluiten. Wanneer een pre-outgeluidssignaal op de ontvanger beschikbaar is, kunt u ze aansluiten op de CH1(R)- en CH2(L)-aansluitingen. De compatibiliteit met pre-outs tot 5 V betekent dat u gebruik kunt maken van audio-invoer met een hogere spanning voor een helder geluidssignaal en minder externe ruis.

Bediening aan één kant

Bediening en aansluitingen aan één kant

De bediening van de aansluitingen en versterker zit aan dezelfde kant voor eenvoudige installatie en afstemming. Met de variabele Low Pass-filter kunt u eenvoudig alle bronnen aansluiten, waaronder de invoer op speakerniveau. Bovendien kunt u met een schakelaar de uitvoer van de subwooferfase aanpassen, om verminderde basrespons te voorkomen wanneer andere speakers in uw systeem de fase annuleren.

Specificaties

Verbeter de geluidservaring in uw auto met de XS-AW8 compacte subwoofer met voeding. De subwoofer neemt weinig plaats in dankzij de dunne vormgeving, maar vult uw auto wel met 160 W piek (75 W RMS) aan heldere, dynamische bas. Bedien het volume eenvoudig vanuit de bestuurdersstoel met de meegeleverde bedrade afstandsbediening.
  • Krachtige, lage subwoofer van 20 cm

  • Behuizing van verzegeld aluminium voor lage resonantie en 7,8 cm hoog

  • Ingebouwde en krachtige (160 W piek/75 W RMS) versterker met Low Pass-filter

  • (Speaker)ingangen op lijnniveau en hoog niveau

  • Meegeleverde bedrade afstandsbediening om het volume in te stellen

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu