XS-680ES

Til je geluid naar een hoger niveau

Helderheid en kracht komen samen in de XS-680ES 2-weg speakers. Ga voor een premium Mobile ES-luisterervaring en eenvoudige installatie met het compacte coaxiale ontwerp.

SPEAKERS EN SUBWOOFERS

XS-680ES | Mobile ES™ 2-weg coaxiale speakers van 16 x 20 cm (6 x 8")

XS-680ES
XS-680ES

€ 220,00

(inclusief btw)
mobile ES
Ontdek onze passie en onze ongeëvenaarde technologie.
Bekroond
Woofer met Lightweight Rigid Cellular-matrix van aramidevezel

Het diafragma van de hoofdspeaker op de XS-680ES is gemaakt van ons unieke Lightweight Rigid Cellular-materiaal (voorheen MRC). De samenstelling van de nieuwste generatie is net als de mechanische driver verder geoptimaliseerd, voor een nog bredere frequentierespons en vloeiendere, meer natuurlijke geluidseigenschappen.

XS-680ES
Optimale formule

Deze woofer is in een unieke matrix van aramidevezels geplaatst, waardoor de diafragmaresonantie wordt onderdrukt en de vervorming wordt geminimaliseerd: niet alleen bij lage frequenties, maar ook bij midden- en hoge frequenties. Het resultaat is geluid dat bij alle frequenties krachtig en ongewoon helder is, zelfs bij een hoog volume.

Surround met gescheiden uitsparingen op de rand

De Surround Sound van de woofer beschikt over nog een bedrijfseigen technologie van Sony: de kenmerkende gebogen uitsparingen verbeteren de verticale symmetrie van de amplitude voor aanzienlijk verminderde vervorming en verbeterde helderheid.

Framestructuur in vijf richtingen en Dynamic Air Diffuser

De resonantie valt uiteen door het framedesign in vijf richtingen en dankzij de ingebouwde Dynamic Air Diffuser is de luchtcirculatie efficiënt, zodat de spraakspoel soepel beweegt en afkoelt.

Spoel met progressief hoogteniveau

De voor akoestiek geoptimaliseerde spoel zorgt voor een hogere stroomcapaciteit en een betere luchtstroom. Het profiel is ontworpen voor een snellere en preciezere demping van de speakerconus.

Tweeters die de hoge noten halen

Het diafragma van de soft dome-tweeter is rechtstreeks op de spraakspoel bevestigd, waardoor ook de ultrahoge tonen van je muziek binnen het frequentiebereik tot 40 kHz vallen. De speaker is bovendien compatibel met hi-res audio.

Technische detailtekening van de structuur

Ontdek de techniek achter de Mobile ES-speaker, met nieuw toegepaste mechanische banderingen, zoals Surround met afzonderlijke uitsparingen op de rand, een framedesign in vijf richtingen en Dynamic Air Diffuser. 

XS-680ES

Mobiele ES-serie

Geniet van geweldige in-car entertainment

De producten uit de mobiele ES-serie zijn ontworpen voor een optimale luisterervaring en combineren het beste van muziek en connectiviteit, voor een ongekende ervaring onderweg.

Specificaties en kenmerken

Geniet van hi-res audio op de XS-680ES 2-weg coaxiale speakers met het installatiegemak van een coaxiaal design. De Lightweight Rigid Cellular-woofer produceert een nauwkeurige, weerklinkende bas en heldere middentonen, terwijl de soft dome-tweeter voor heldere en vloeiende hoge tonen zorgt. Hierdoor geniet je van rijke zang en gedetailleerde instrumentlagen in je auto.
  • Lightweight Rigid Cellular-woofer met matrix van aramidevezel voor een strakke en weerklinkende bas

  • Soft dome-tweeter met een bereik van ultrahoge tonen tot 40 kHz

  • Surround met afzonderlijke uitsparingen op de rand voor minder vervorming en helder geluid.

  • Framedesign in vijf richtingen laat de resonantie uiteenvallen

  • Dankzij Dynamic Air Diffuser is de luchtcirculatie efficiënt, zodat de conus soepel beweegt en afkoelt.

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu