AV-ONTVANGERS

7.2-kanaals AV-ontvanger voor Home Theatre-systeem | STR-DH790

STR-DH790
Afbeelding van 7.2-kanaals AV-ontvanger voor Home Theatre-systeem | STR-DH790

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen

€ 499,00

Afbeeldingen van 7.2-kanaals AV-ontvanger voor Home Theatre-systeem | STR-DH790
Afbeeldingen van 7.2-kanaals AV-ontvanger voor Home Theatre-systeem | STR-DH790
Afbeeldingen van 7.2-kanaals AV-ontvanger voor Home Theatre-systeem | STR-DH790
Dolby Atmos® & DTS:X™: de bioscoop bij u in huis     

Geef uw home-entertainmentsysteem een bioscoop-upgrade met de STR-DH790 7.2-kanaals AV-ontvanger. Ervaar dezelfde, allesomvattende Surround Sound als in de bioscoop, met Dolby Atmos en DTS:X-ondersteuning. Bovendien is de beeldkwaliteit uitstekend, geschikt voor een 4K HDR-doorvoer.

Logo's van Dolby Atmos/DTS:X
Dolby Atmos/DTS:X 

Voor een verbluffend surround-geluid, zoals in de nieuwste bioscopen.  

Logo 4K groot dynamisch bereik
4K HDR-doorvoer

Geniet van een superieure beeldkwaliteit met meer contrast, kleur en helderheid.

Logo Geavanceerde D.C.A.C
Geavanceerde D.C.A.C

De vloeiende, automatische kalibratie optimaliseert en lijnt uw speakers uit voor een optimale instelling. 

De volgende stap in surround sound

Met ondersteuning voor Dolby Atmos en DTS:X krijgt u een Surround Sound zoals in de bioscoop. Een vol, levensecht en allesomvattend geluid. 

Dolby Atmos®-logo
Ga helemaal op in de actie met Dolby Atmos

Dolby Atmos biedt adembenemend realisme met 360° Surround Sound door het geluid nauwkeurig vanuit elke hoek in uw omgeving te positioneren, zelfs van bovenaf. Het resultaat is een rijke geluidservaring die u volledig omhult.

DTS®:X-logo
Levensecht geluid ongeacht de opstelling met DTS:X

DTS:X-decodering zorgt voor multidimensionale Surround Sound die zich in realtime aanpast aan uw speakerconfiguratie. Het geluid wordt nauwkeurig rondom en boven u gericht dankzij objectgebaseerde audiodecodering.

Een flexibele opstelling voor elke woning 

Het maakt niet uit met welke ruimte of opstelling u werkt, de flexibele STR-DH790 werkt met uw speakers mee en zorgt voor een alomvattend verbluffend geluid.

Superieur geluid met geavanceerde DCAC

Als u met verschillende speakercombinaties werkt, zorgt onze naadloze automatische kalibratietechnologie voor overal dezelfde hoge geluidskwaliteit. Automatische fasesynchronisatie lijnt de fasekenmerken van uw speakers uit met de voorste linker- en rechterspeakerkanalen voor een effectievere Surround Sound-ervaring.

Een helderder beeld dankzij HDR (groot dynamisch bereik)

Met ondersteuning voor HDR-doorvoer (groot dynamisch bereik) geniet u van een ongelofelijke verbetering in beeldcontrast en -helderheid. Gedetailleerdere donkere en lichte gebieden maken het beeld nog gedetailleerder en brengen kleuren tot leven. De nieuwste HDR-standaarden, zoals HDR10, HLG (Hybrid Log-Gamma) en Dolby Vision™, worden ondersteund. 

Heldere contrasten met groot dynamisch bereik
HDR
Beeldkwaliteit zonder groot dynamisch bereik
SDR
Verbluffende 4K-beeldkwaliteit
Consistent hoge 4K-kwaliteit 

4K-kwaliteit van bron tot scherm — met de 4K-doorvoerfunctie, compatibel met HDCP 2.2, gaan signalen door de ontvanger zonder afbreuk te doen aan de beeldkwaliteit.

Slimmere Bluetooth®-connectiviteit 

Niet alleen maakt u via Bluetooth® verbinding met de STR-DH790 en streamt u al uw favoriete nummers, maar met Bluetooth® Standby schakelt u uw ontvanger ook rechtstreeks in vanaf uw gekoppelde smartphone of tablet.

Smart Bluetooth-connectiviteit
De perfecte fit voor uw home-entertainment  

De STR-DH790 is ontworpen om naadloos in uw bestaande home-entertainment te passen. Met een dunner profiel en boordevol in- en uitgangen hoeft u alleen maar in te pluggen en te genieten van bioscoopkwaliteit vanaf uw bank.

Specificaties en kenmerken

Geef uw home-entertainmentsysteem een bioscoop-upgrade met de STR-DH790 7.2-kanaals AV-ontvanger. Ervaar dezelfde, allesomvattende Surround Sound als in de bioscoop, met Dolby Atmos en DTS:X-ondersteuning. Met eARC kunt u via één HDMI-aansluiting met een compatibele tv van de nieuwste audio-indelingen genieten. Bovendien is de beeldkwaliteit uitstekend, geschikt voor een 4K HDR-doorvoer.
  • Hoogwaardige Surround Sound met Dolby Atmos en DTS:X-ondersteuning

  • 4 ingangen/1 uitgang voor HDMI-connectiviteit met 4K/60p-doorvoer (4:4:4) en ondersteuning voor HDCP 2.2 en HDR

  • Eenvoudige Bluetooth®-connectiviteit

  • Ruimtebesparend ontwerp past perfect in tv-meubels

  • Geschikt voor audio met hoge resolutie

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers