Voorkom die extra kilo's

De beste trainingsmuziek om op te trainen

O, die beruchte extra pondjes na de middelbare school. Aanstaande studenten hopen dat het allemaal wel mee zal vallen en dat hun gewicht op peil blijft, maar helaas is dat vaak niet het geval. Iedereen die wel eens in een studentencafeteria is geweest, weet dat er allerlei minder gezond voedsel verkrijgbaar is dat gewichtstoename in de hand werkt.

Het goede nieuws is dat u de extra pondjes kunt voorkomen door gezond te eten – kies bijvoorbeeld fruit in plaats van chips, vervang pasta door een salade en verruil een fastfoodburger voor gegrilde kip en verse groente. Maar wees niet bang, u kunt af en toe best genieten van een stukje pizza!

Regelmatig fitnessen maakt ook een groot verschil.

Om u een handje te helpen is hier een afspeellijst met de beste trainingsmuziek die u motiveert om die calorieën weg te trainen.

Of u nu aan hardlopen of gewichtheffen doet, of gewoon een spontaan dansfeestje op uw kamer houdt, deze nummers geven u gegarandeerd de energiestoot die u nodig hebt!

1. Bruno Mars — ''Treasure''
2. Taylor Swift — ''Bad Blood''
3. Imagine Dragons — ''I Bet My Life''
4. Beyoncé — ''Run The World (Girls)''
5. Pharrell Williams — ''Happy''
6. Maroon 5 — ''Sugar''
7. Meghan Trainor — ''All About That Bass''
8. Zedd (met Selena Gomez) — ''I Want You To Know''
9. Katy Perry — ''Roar''
10. Ariana Grande (ft. Jessie J & Nicki Minaj) — “Bang Bang”

Het staat vast dat muziek tijdens het fitnessen onze prestaties verbetert. Ga nog een stap verder met onze Walkman® voor hi-res audio, en vind uw favoriete nummers.