Gadgets voor Home Theatre-systemen

Verander uw woonkamer in een filmzaal met hi-res audio, Blu-ray Disc™ en 4K

Thuis op uw gemak een goede film kijken is altijd fijn. Met een superieure geluidskwaliteit erbij is dat nog fijner: alsof u in de bioscoop zelf zit. Het goede nieuws is dat uw kleine scherm gemakkelijker in een groter scherm met geluid van hoge kwaliteit is te veranderen dan u wellicht denkt.

We denken bij de term hi-res audio vaak alleen aan muziekkwaliteit, maar eigenlijk heeft deze term met alle vormen van entertainment te maken. U kunt van superieure audiokwaliteit genieten terwijl u uw favoriete muziekvideo of de nieuwste film kijkt.

Sony biedt diverse producten waarmee uw home-entertainmentsysteem de geluidskwaliteit van een concertzaal produceert. Alles wat u nodig hebt, is uw mobiele apparaat of Blu-ray Disc™, de HT-ST9 Soundbar of STR-DN1060 A/V-ontvanger en uiteraard uw tv. De software én de hardware van deze producten ondersteunen hi-res audio, zodat u van superieur geluid en beeld kunt genieten.

Hier zijn enkele gadgets ter aanvulling van uw Home Theatre-systeem.

Voor lichte Home Theatre-systemen

HT-ST9 speakers voor Home Theatre-systemen:

Surround Sound: 7.1-kanaals S-Force PRO Front Surround-technologie. De virtuele Surround Sound van Sony combineert digitale signaalverwerking met Wave-front-technologie om een natuurlijk, driedimensionaal geluidsveld te genereren, en dat alles met een enkele Soundbar en subwoofer.

De nieuwste technologie: Dolby® TruHD en DTS®-HD zijn indelingen voor compressie zonder kwaliteitsverlies, een algoritme waarmee gecomprimeerde audiogegevens volledig kunnen worden gereconstrueerd, zodat u kunt genieten van HD-films in helder hifigeluid.

Superieure geluidskwaliteit: ondersteunt hi-res audio afspelen met DSEE HX™-technologie van Sony. Daarbij krijgt de audio een bijna hi-res geluidskwaliteit.

Hoogwaardig draadloos streamen: hoogwaardig draadloos streamen van muziek via Bluetooth® met LDAC™, de nieuwe audiotechnologie van Sony

Perfect voor lichte Home Theatre-systemen: de HT-ST9 Soundbar is een multifunctionele speaker. U kunt er muziek vanaf uw Xperia™-smartphone mee afspelen terwijl u een feestje houdt of Surround Sound afspelen als u in de stemming bent voor een spannende film. De HT-ST9 biedt verder drie HDMI-ingangen, 1 HDMI ARC-uitgang, een USB-ingang en meer ter uitbreiding.

Voor geavanceerde Home Theatre-systemen

STR-DN1060 AV-ontvanger voor Home Theatre-systeem:

Verbluffende, levensechte details: de STR-DN1060 ondersteunt 4K Ultra HD-video met vier keer zoveel details als Full HD. Wanneer u deze op een 4K-tv aansluit, zorgt de geavanceerde videoverwerking ervoor dat zelfs video’s met lage resolutie naar 4K Ultra HD-kwaliteit worden opgeschaald.

Meeslepende Surround Sound: de 7.2-kanaals AV-ontvanger zorgt voor echt dynamische Surround Sound en DCAC (Digital Theater Automatic Calibration) optimaliseert audioprestaties, zodat u een mooi uitgebalanceerd geluid hoort.

Superieure geluidskwaliteit: ondersteunt hi-res audio afspelen met DSEE HX™-technologie van Sony. Daarbij krijgt de audio een bijna hi-res geluidskwaliteit.

Geniet van Blu-ray Discs™: de ingebouwde Dolby® True HD- en DTS®-HD Master Audio-decoders slepen u mee in de HD Surround-soundtracks van de nieuwste Blu-ray Discs™.

Bekabelde en draadloze connectiviteit: stream muziek en video’s draadloos naar uw ontvanger via NFC One-Touch, Bluetooth® en Wi-Fi®, of sluit een USB-apparaat aan om muziek af te spelen.

Perfect voor geavanceerde Home Theatre-systemen: de STR-DN1060 AV-ontvanger is een krachtige aanvulling op uw geavanceerde stereosysteem. Sluit uw Blu-ray Disc™-speler, Xperia™-smartphone of Walkman® aan om uw favoriete films of muziekvideo’s te kijken. Deze versterker laat elke vorm van entertainment beter klinken en ogen met Dolby® True HD- en DTS®-HD Master Audio-decoders plus ondersteuning voor 4K Ultra HD-video.

Met de HT-ST9 en STR-DN1060 als uitbreiding van uw Home Theatre-systeem kunt u kijken en luisteren naar films, muziek en zelfs concerten op video met een superieure audio- en beeldkwaliteit. U hoeft het Blu-Ray Disc™-pakket alleen maar na te gaan op een 96 kHz/24-bits of hogere specificatie om te profiteren van de hi-res biotechnologie die Sony te bieden heeft.

Nu kruipt u lekker op de bank en kunt u muziek en video ervaren zoals de artiesten, regisseurs en muziekproducenten dat oorspronkelijk voor ogen hadden.

Muziek en leven: trends en nieuws voor muziekliefhebbers.