Afbeeldingen van Blu-ray Disc™-speler
Afbeeldingen van Blu-ray Disc™-speler
Ervaar High Definition

Bekijk uw favoriete films in Full HD met de BDP-S1700. Het beeld is duidelijk en gedetailleerd en dankzij Triluminos™ zijn de kleuren nog intenser dan ooit.

1080p
Kijk in 1080p

Geniet van al uw films in kristalheldere hoge resolutie.

Geluidskwaliteit
Sublieme geluidskwaliteit

Geniet van de fijnste details van de oorspronkelijke opname in helder hi-fi Surround Sound met Dolby® TrueHD en DTS®-HD.

Full HD, blu-ray-speler, blu-ray, blu-ray- en dvd-speler
Bekijk alles in Full HD

Ervaar helder, hoogwaardig detail bij alles wat u kijkt — van dvd's en Blu-ray Discs™ tot gestreamde content. De BDP-S1700 schaalt dvd-films in Standard Definition op naar bijna HD-kwaliteit, zodat de beelden veel mooier en gedetailleerder zijn.

Kleuren die tot leven komen

Wek uw kijkervaring tot leven met de levendige Triluminos™-kleuren. Dankzij dit brede kleurenpalet, exclusief voor Sony en geoptimaliseerd voor Triluminos™-tv's, worden moeilijk te reproduceren rode, oceaanblauwe en smaragdgroene tinten prachtig weergegeven, zodat landschappen en zeegezichten er realistischer uitzien.

Modern en minimalistisch

De BDP-S1700 heeft een minimalistisch design dat een elegante aanvulling op iedere woonkamer is. Dankzij een compact frame van 23 x 3,9 cm (9,1 x 1,5 inch) past de speler zelfs in de kleinste ruimten.

Klein, eenvoudig ontwerp, kleine blu-ray-speler
Het beste van internet op uw tv

Ontdek alles wat er online te vinden is. Geniet van directe toegang tot de nieuwste muziek, films, gemiste programma's en meer. Blader door een selectie online kanalen en bekijk de nieuwste YouTube™-video's.

USB Plug and Play
USB Plug and Play

Sluit gewoon uw USB-stick aan op de poort om nummers, foto's en multimedia-inhoud op uw tv te delen.

Specificaties en kenmerken

Bekijk uw favoriete films in Full HD met de BDP-S1700. Beelden zijn gedetailleerder en helderder, en dankzij Triluminos™ zijn kleuren intenser dan ooit.
  • Stream inhoud van allerlei online entertainmentproviders

  • Geniet van al uw films in Full HD-kwaliteit

  • Ervaar de levendigheid van Triluminos-kleuren

  • Alles is eenvoudig met de nieuwe gebruiksvriendelijke interface

Afspelen
Afspelen / Stoppen / Pauzeren, Langzaam afspelen (FWD/REV), PREV / NEXT, REV / FWD, Shuffle, STEP afspelen (FWD/REV)
Aansluitingen in/uit
HDMI-uitgang (1 achterzijde), coaxiale digitale audio-uitgang (1 achterzijde), USB-ingang (1 voorzijde), ethernetaansluiting (1 achterzijde)

Inhoud van de verpakking

Handleiding, Afstandsbediening (RMT-B127P), Batterijen (type AAA x 2), Registratiekaart van de klant, Garantiekaart

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers