BLU-RAY DISC™-SPELER

Productbeoordelingen

€ 95,00

(inclusief btw)
35

4.6 gebaseerd op 35 klantbeoordelingen

22
12
1
0
0
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

35 klantbeoordelingen

0

goed voor bd,dvd en cd

BDP-S1700 02-08-2020 door annie40

het installeren is zeer eenvoudig via HDLM ,enige technische kennis is handig

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

mooie speler voor weinig geld

BDP-S1700 14-07-2020 door RONALD1961

Na diverse reviews aangeschaft en zeer tevreden. Het laden van de discussie geeft iets geluid maar niet hinderlijk verder erg blij mee

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

mooi product

BDP-S1700 07-07-2020 door HansBank

Mooi beeld weergave en diverse mogelijkheden via internet.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fijne speler

BDP-S1700 05-07-2020 door JoLiBe

Compact formaat, ben zeer tevreden over het gebruik.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

mooi compact

BDP-S1700 06-12-2019 door beka2

mooi compact.. eenvoudig te bedienen. goede kwaliteikt

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig en simpel toestel met goede opties

BDP-S1700 03-12-2019

ik heb hem pas geïnstalleerd zeer simpel met veel opties werkt ook goed met de TV eel waar voor je geld

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima merk

BDP-S1700 21-11-2019 door rudyschat

Prima kleurkwaliteit en gemakkelijk om mee om te gaan.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Een goed product.

BDP-S1700 22-10-2019 door robertino400

Ben tevreden met deze Blu-Ray speler, en adviseer vrienden en kennissen om zeker te gaan voor Sony producten..

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

prima Blu-ray Disc speler

BDP-S1700 13-09-2019

Ik heb deze in september 2019 gekocht, Speelt de dvd's zeer goed af,ook de oude dvd's worde afgespeeld op sony xg 8399 uhd 4k tv Ben zeer tevreden,een zeer goede aankoop.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Compact maar goed

BDP-S1700 11-09-2019 door Lennyw

Vorige week gekocht. Mooi compact en toch prachtig beeld. Aansluiten met HDMI kabel en spelen maar,,,

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Ziet er goed iuit. Mooi klein model

BDP-S1700 15-08-2019 door jveneman

Heb hem vandaag gekregen. Kan er nog niet veel van zeggen, maar het is een mooi klein apparaat, met hopelijk die dingen die ik er graag van zie

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

gebruiksgemak

BDP-S1700 04-08-2019 door gerger

Zeer tevreden met dit apparaat. prachtig helder beeld

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

klein, handzaam modelletje

BDP-S1700 02-08-2019 door Alida4M

laat zich simpel bedienen, ben daar wel tevreden over

Beeldkwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

klein maar fijn

BDP-S1700 15-07-2019 door RondeLangen

Kleine speler met volledige functionaliteit. Prachtig beeld. Makke;lijk te bedienen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima speler

BDP-S1700 13-07-2019 door born01

Vorige maand gekocht omdat de oude kapot was gegaan. Lekker compact half zo breed als de spelers vroeger. Speelt alles perfect af ook films via de usb port van een ssd hd. Ik ben uiterst tevreden met deze blu-ray speler

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima toestel

BDP-S1700 23-06-2019 door Geengebruikersnaam

Ik heb nog niet alles getest maar tot nu toe bevalt het me prima!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede audioformat

BDP-S1700 06-06-2019

Ik kon met de vorige Blu-Ray speler geen videobestanden met het audioformat AAC afspelen en bij deze kan dit wel.Geweldig. Hoef nu niet meer via de laptop deze video's te bekijken. Ik ben er zeer blij mee.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

kleine alleskunner

BDP-S1700 05-06-2019

Groots in beeld en geluid, past echter met gemak in een dashboardkastje. Makkelijk in de omgang. Heeft met geen enkel schijfje (cd-r(w) of dvd±r(w)) moeite en dat allemaal voor een klein prijsje. Stop met zoeken!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

1

0

Prima product.

BDP-S1700 30-04-2019 door Ceesb

Prima product, mooi beeld en goed geluid. Erg tevreden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Een goed apparaat met veel mogelijkheden

BDP-S1700 07-01-2019 door j overmars

Jammer dat je na gebruik van de speler zoveel stappen moet doen om weer bij de TV te komen

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Een aanrader.

BDP-S1700 21-08-2018 door augusta39

Heb dit gisteren gekocht en tot hiertoe alles oké, wel geen uitgebreide handleiding

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Super blij

BDP-S1700 07-08-2018

Hij is klein, hij is fijn, maar zijn daden benne groot. De Sony BDP-S1700 speelt zowel Blu-ray en CD (Audio) als DVD af) en komt met diverse extra's zoals YouTube, Netflix en Euronews en is ook geschikt voor USB play. In combinatie met mijn 40 inch Ultra HD 4K Curved Televisie van een ander bekend merk kan ik mijn genot niet op.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

leuke speler met leuke apps maar geen support

BDP-S1700 28-04-2018 door nnylonnteen

vorige maand gekocht ende kleinkinderen zijn er hlemaal gek van. alleen sonynnetwork doet het nog niet, maar msschien komt dat ooit.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Harstikke goed

BDP-S1700 08-01-2018

dit aan mijn eisen voldoet en ik ben er tevreden over

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Dvd speler

BDP-S1700 21-11-2017

Lekker kleine niet moeilijk Netflix zit er op Allen hij heeft geen wifi

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Werkt naar behoren

BDP-S1700 05-11-2017

Werkt uitstekend. Ziet er goed uit. Compact, makkelijk in tv-meubel te plaatsen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Prima toestel

BDP-S1700 12-09-2017 door taha

Op zoek naar een nieuwe DVD-speler werd me duidelijk dat je me een Blu-rayspeler je 2 vliegen in 1 klap slaat.De installatie ging heel vlot .Fijn zijn ook de extramogelijkheden via de wifi-verbinding.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Kleine handige blueray speler

BDP-S1700 10-08-2017

Heb deze kleine blueray speler in gebruik sinds 1 maand. HDMI en USB aansluitingen, makkelijke afstandsbediening. Metten herkend door smart tv. Voor deze lage prijs een prima speler.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Een compact en lichtgewicht toestel.

BDP-S1700 06-05-2017 door Luteur

Dit toestel was eenvoudig aan te sluiten en is zeer handig en overzichtelijk te gebruiken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Prima blueray-speler

BDP-S1700 11-01-2017 door Nerve26

Enkele weken in bezit, werkt naar behoren. Start snel op en maakt nauwelijks geluid. Het compacte formaat is ook een pluspunt. Het enige wat mist is een Display

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

2

0

0

makkelijk te bedienen toestel

BDP-S1700 19-12-2016 door Rolf W

Ik was eerst in het bezit van een Philips Blu-ray speler, ook goed maar deze Sony die ik nu heb is veel makkelijker te bedienen. Van deze aankoop heb ik geen spijt, prima speler!!

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

Leuk toestel

BDP-S1700 10-11-2016 door Wvdb

Samen met andere Sony toestellen een gemakkelijke bediening en, zoals alles van Sony, optimale kwaliteit voor een aanvaardbare prijs.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Geweldig mooi blue ray

BDP-S1700 06-07-2016 door Diamar

Twee weken gekocht ben zeer tevreden mee beveel hem aan bij anderen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

prima aparaat voor een mooie prijs

BDP-S1700 20-06-2016 door Rudy1962

uiterst tevreden over deze aankoop, het is een klein toestel en neemt niet veel plaats in

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

gemakkelijke en aangename bediening

BDP-S1700 19-04-2016 door quis

Het is een klein en handzaam apparaat dat gemakkelijk in een TV-meubel of kast of andere behuizing past. De DVD-lade opent en sluit vlot en goed.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0