UBP-X800

Een echte bioscoop bij u thuis

Geniet van een echte bioscoopervaring met deze 4K Ultra HD Blu-ray-speler. Met de 4K UHD-resolutie geniet u van beelden van het witte doek, terwijl Dolby Atmos en DTS:X de echte bioscoopsfeer creëren.

BLU-RAY DISC-SPELERS

4K Ultra HD Blu-Ray™-speler | UBP-X800 met hi-res audio

UBP-X800
Afbeelding van 4K Ultra HD Blu-Ray™-speler | UBP-X800 met hi-res audio

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen
5 sterren van What Hi-Fi?
UBP-X800, What Hi-Fi? Product of the Year
Beste 4K Blu-ray-speler

"Als u op zoekt bent naar een 4K Blu-ray player van hoge kwaliteit, raden we deze aan." (mei 2017)

4K HDR-logo
4K-verbetering in realtime

Geniet van de beste beeldkwaliteit in 4K Ultra HD en 4K-details bij alles wat u wilt bekijken dankzij 4K-opschalen.

Uniek chassis van Sony
Gemaakt voor puur geluid

Ervaar ongeëvenaard helder geluid met hi-res audio en DSEE HX-opschalen.

USB-, HDMI-, optische en analoge uitgangen
Veelzijdige connectiviteit

Maak verbinding met dubbele HDMI voor een afzonderlijke audio-/video-uitgang, USB, digitale coaxiale uitgang, Wi-Fi, LAN.

Hi-res audiologo
Muziek zoals de artiest die bedoelde

Geniet met hi-res audio van verfijnd geluid van studiokwaliteit, met betere kwaliteit dan op cd's. Elk onderdeel, van signaal tot speaker, is ontworpen met passie voor muziek, zodat het voelt alsof de artiest recht voor u staat.

Met uw neus bovenop de realiteit

4K Ultra HD Blu-ray

Beleef alle films en series alsof u er zelf bij bent. Met 4K Ultra HD Blu-ray ziet u veel meer details dan ooit tevoren, waardoor het voelt alsof u alles echt beleeft.

Zoek Inferno op 4K Ultra HD

Ontdek ongeëvenaard realisme

4K High Dynamic Range

Verlies uzelf in de details met High Dynamic Range (HDR). Gecombineerd met de helderheid van 4K brengt HDR voorheen onzichtbare delen tot leven met meer helderheid, tinten en kleuren.

Afbeelding toont beeldkwaliteit geleverd via een HDR-signaal
HDR-SIGNAAL
Afbeelding toont beeldkwaliteit geleverd via een SDR-signaal
SDR-SIGNAAL

HDR versus SDR

Met een HDR-signaal is de helderheid tot wel honderd keer hoger dan met een standaard signaal (SDR). Hierdoor is de maximale helderheid veel hoger en blijven de diepzwarte kleuren gedetailleerd, waardoor u een geheel nieuwe kijkervaring krijgt.

Alle kleuren uit de natuur

Ondersteuning voor de nieuwe BT.2020-kleurruimtes betekent ook een breder scala van kleuren dan gewone tv-signalen. Dankzij deze ultrabrede kleurruimte kunnen contentmakers veel zuiverdere en realistischere kleuren weergeven, van oceaanblauw tot natuurlijk groen en levendig rood.

Alle kleuren uit de natuur
BT.2020-KLEURRUIMTE
Alle kleuren uit de natuur
REC.709-KLEURRUIMTE
Geluid dat u volledig meesleept

Haal het echte bioscoopgeluid in huis met Dolby Atmos en DTS:X

Hoor om u heen de bliksem inslaan, de sirenes loeien en auto's toeteren met de verrassende helderheid van Dolby Atmos en DTS:X, de leiders in audiocodecs en favoriet van bioscopen overal ter wereld. 

Ghostbusters nu verkrijgbaar in 4K Ultra HD

Dolby Atmos®-logo
Dolby Atmos®

Atmos ziet geluiden als afzonderlijke objecten en verstuurt ze via de speciale kanalen, zodat ze vrij om u heen en boven u langs kunnen bewegen. Zo ervaart u zeer overweldigend Surround Sound.

DTS®:X-logo
DTS®:X

DTS®:X kan een onbeperkt aantal audio-objecten creëren die zich in realtime aanpassen aan uw speakers, waardoor iedere filmsoundtrack de grootste impact heeft.

Liefde op het eerste thuisbioscoopgezicht 

Koppel de UBP-X800 aan de STR-DN1080-ontvanger voor de ultieme home-entertainmentervaring. Van het stijlvol gecoördineerde design tot de verbeterde beeld- en geluidskwaliteit: de schoonheid zit in de details.

Afbeelding grafiek voor hi-res audio

3,2 keer zo veel verzonden gegevens

Haal het beste uit elk nummer

Hi-res audionummers zijn kwalitatief veel beter dan mp3's of zelfs cd's, alsof je van HD overstapt naar 4K. Zo hoor je elke ademhaling, elke slag en elke noot.

DSEE HX-opschalen

Schaal de frequentie en het dynamisch bereik van mp3's en andere soorten gecomprimeerde muziek — zelfs cd's — op naar een geluidskwaliteit die hi-res benadert. Zo kunt u genieten van de volledige ervaring van de originele opname.

DSEE HX™-opschaalgrafiek
De stevige chassisconstructie van het product
Uniek chassis van Sony

Onze unieke chassisconstructie bestaat uit een stevige structuur om microtrillingen tot een minimum te beperken en heeft uitstekende elektrische afscherming, zodat u uitsluitend de beste geluids- en beeldkwaliteit ervaart.

Speel alles af

Het vermogen van de UBP-X800 is veel krachtiger dan die van 4K UHD Blu-ray Discs. U kunt alles wat u wilt bekijken, beluisteren en streamen — waaronder de meeste High Definition-video's en hi-res audio-indelingen, en daarnaast een scala aan populaire streamingdiensten.

Logo's compatibele schijfindelingen
Het ultieme schijfstation

Wilt u dansen op uw Super Audio CD-collectie? Geen probleem. Als het een schijf is, kan de UBP-X800 deze hoogstwaarschijnlijk afspelen.

Logo's compatibele audio-indelingen
Bijna oneindig audioplezier

De UBP-X800 ondersteunt een breed scala aan 24-bits audio-indelingen van hoge kwaliteit, van AAC en WAV tot DSD 11,2 MHz, en nog veel meer.

Logo's compatibele streamindelingen
Stream en speel alles

Speel films af via USB en uw thuisnetwerk. Deze Blu-ray-speler ondersteunt alle veelgebruikte videobestandstypen, zodat u altijd uw favoriete films kunt bekijken.

De logische plek voor al uw beste apparatuur

Veelzijdige connectiviteit voor al uw hightechapparaten

Breng al uw AV-technologie samen en sluit alles aan op de UBP-X800. Met aansluitingen van hoge kwaliteit voor iedere technofiel is dit ideaal voor eigen video's en muziekstreamingdiensten als Spotify.

Al uw entertainment op één plek

Geniet van snelle en stabiele streaming via verschillende diensten. De UBP-X800 biedt tot 4K-videostreaming dankzij de draadloze dual-band MIMO-technologie. Zo ontvangt u een sterk signaal — zelfs op de rand van het bereik van uw draadloze netwerk.

Thuis kijken met hoofdtelefoon

The 5th Wave nu verkrijgbaar in 4K Ultra HD

Ga op in je favoriete favoriete films en muziek

Draadloze audio met Bluetooth® voor thuis

Vergroot het effect van elk bioscoopmoment wanneer u thuis kijkt. De UBP-X800 ondersteunt audio-overdracht via Bluetooth®, waardoor u uw favoriete Bluetooth®-hoofdtelefoon kunt gebruiken als u draadloos wilt kijken.

Luister naar heldere dialogen

Gelijktijdige audio-overdracht via HDMI en Bluetooth®

Geniet van optimale helderheid bij dialogen en soundtracks, zowel dichtbij als ver weg. De UBP-X800 kan tegelijkertijd audio via HDMI naar uw tv sturen, en via Bluetooth® naar een draadloze speaker.

Koppel dat tv kijkt: één dichtbij en één ver weg

The Magnificent Seven nu verkrijgbaar in 4K Ultra HD

LDAC-logo
LDAC

LDAC verstuurt drie keer zoveel gegevens als normale Bluetooth®, voor geluid van hoge kwaliteit.

Wi-Fi®-logo
Wi-Fi®

Gebruik de ingebouwde Wi-Fi® en de Sony | Music Center-app (voorheen SongPal genoemd) om overal in uw huis audio te streamen en geniet van een snelle, hoogwaardige en draadloze luisterervaring.

Specificaties en kenmerken

Geniet van een echte bioscoopervaring met deze 4K Ultra HD Blu-ray-speler. Met de 4K UHD-resolutie geniet je van beelden van het witte doek, terwijl Dolby Atmos en DTS:X de echte bioscoopsfeer creëren.
  • Bekijk de ongeëvenaard heldere beelden van 4K UHD Blu-ray

  • Hoor meer details met hi-res audio en DSEE HX

  • Constructie gaat trillingen tegen voor helderder geluid

  • Speel bijna elke schijf- en bestandsindeling af

  • Verbluffend beeld met 4K-opschalen tot 60p

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers