54

4.3 gebaseerd op 54 klantbeoordelingen

31
15
4
2
2
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Meest handig (positief)
0

De beste

UBP-X800 23-05-2017 door RBoo

Ik heb de speler nu ruim een maand in huis en wat een speler is dit zeg! Het beeld is zeer goed, het geluid is kraakhelder en hij speelt ook nog eens alles af! Naast 4K UHD Blu-ray dus ook de gewone blu-ray, dvd, cd, maar ook dvd-audio, sacd (waar vind je dat nog?) en usb sticks. Dubbele HDMI aansluiting, voor als je een receiver mocht hebben die geen 4K beeld doorgeeft. En uiteraard de nodige apps w.a. Netflix. Echt een fijn apparaat! Daar kan geen Oppo tegen op. Top!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

10

0

Meest handig (kritisch)
0

Loopt vaak vast met ultrahd

UBP-X800 06-09-2019 door macgoosse

Ik heb de speler al een tijdje in huis maar met ultra hd is het een ramp de speler loopt om de haverklap vast.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

0

54 klantbeoordelingen

0

gebruiksvriendelijk

UBP-X800 27-02-2020 door Alfonsdel

voldoet aan al mijn wensen,prima!goede gebruiksaanwijzing,komt niet overal voor

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige klasse

UBP-X800 10-02-2020 door spruitje

Ik heb deze speler in Julie 2019 aangeschaft en naar tevredenheid.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige kenmerken

UBP-X800 07-01-2020 door Kleikorrel

Zeer mooi strak design en een goede kwaliteit beeld en geluid

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

KAN VEEL MAAR NIET ALLES

UBP-X800 28-10-2019 door SHADOLL

VOOR EN NA DELEN VEEL GELD VOOR DAT KAN VEEL BETER

Beeldkwaliteit

Goed

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Buggy(let op: betreft de regiovrije X800)

UBP-X800 10-10-2019 door Sjony

Loopt soms vast Alleen stekker in/uit helpt dan Sommige wmv bestanden worden niet weer gegeven Af en toe zwart beeld bij opstarten file, dvd, bluray Beeld en geluid zijn zeer goed maar niet uitmuntend Saaie gui Voor dit geld had er wel een display af gekund....

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

0

0

Loopt vaak vast met ultrahd

UBP-X800 06-09-2019 door macgoosse

Ik heb de speler al een tijdje in huis maar met ultra hd is het een ramp de speler loopt om de haverklap vast.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

0

0

Pracht prestaties

UBP-X800 22-07-2019 door LucCriel

Prima weergave van alle types Bleuray/DVD/CD wo SACD

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Uitstekende Ultra Blu-ray speler.

UBP-X800 12-06-2019 door gradje650

Na verschillende recenties gelezen te hebben, besloten deze Blu-ray de UBP-X800 te kopen. Heb deze nu 2 weken, makkelijk in te stellen, mooie tv beelden en via usb prachtige fotos op het scherm. Ben zeer tevreden met deze aankoop.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi design

UBP-X800 05-06-2019 door opa kees

Heb dit produkt gekocht en kon er snel mee uit de voeten Handig app menu Jammer dat er voor het afspelen van cd's geen display op het apparaat zit Verder perfecte beeld kwaliteit en geluid Zeer tevreden ermee.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastische speler

UBP-X800 06-05-2019 door Sonybert

Een tijdje terug deze speler aangeschaft. Geweldig geluid en beeld. Handige apps zoals Netflix en YouTube.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Sony is weer beter dan normaal

UBP-X800 05-04-2019

Heb dit aparaat van Sony gekocht omdat ik zeer tevreden ben met TV van Sony en net zoals met TV is dit weer beter dan ik had verwacht

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Saaie Layout en geen aanpasbare ondertiteling

UBP-X800 20-02-2019 door mvdwiele

Deze speler 2 weken geleden gekocht en valt heel erg tegen. De lay-out van het beginscherm is dik onvoldoende. Andere merken laten zien dat dit veel beter kan. Wat helemaal tegen valt is dat er wel een mediaserver is maar als je dan een film afspeelt, je niets kunt aanpassen. Bij een 55 inch tv en groter is de ondertiteling veel te groot en alleen aan te passen met groot en middel. Middel is dus al veel te groot. Ook de positie van de ondertitels is niet aan te passen. Verder mis ik een digitaal voorscherm waar de gegevens zoals afspeeltijd op staan toch ook wel. Voor mij dus een dikke onvoldoende

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

1

0

Slecht

UBP-X800 13-02-2019 door Stannie

Slecht omdat ik informatie van de DVD niet kan zien. Restduur van dvd. Slecht dus. Weergave kwaliteit is prima.. Maar het is een dikke mercedes-nez zonder kachel en airco. Die koop je dus niet.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

1

0

Supersnel

UBP-X800 09-02-2019 door Brikkie

Ik heb deze blurayspeler gekocht omdat hij ook SACD kon afspelen, nog geen seconde spijt van gehad. Doet wat hij moet doen en is nog zeer snel ook bij het laden en selecteren van een ander hoofdstuk. Een minpuntje, versneld doorspoelen gaat tegen max 3X maar dit is voor mij geen probleem. 4K weergave is super en ook de youtube toegang is handig maar dit heb ik ook op mijn smart Tv.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Overweldigend beeld- en geluid.

UBP-X800 02-02-2019 door 01128

Na heel veel specificaties m.b.t. blu-ray recorders te hebben vergeleken met elkaar, ben ik uiteindelijk naar tevredenheid uitgekomen op de "blu-ray (UBP X800) ultra HD recorder. Wat een krachtbron, wat een fenomenaal beeld- en geluid en niet te vergeten, het aantal mogelijkheden om componenten op aan te sluiten. In de breedste zin van het woord: "een krachtpatser". Eenmaal aangesloten op jouw home cinema, ervaar je direct het bioscoop gevoel, geluid en beeld.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

prima, doet (bijna) alles wat je kan verwachten

UBP-X800 28-01-2019

Mooi beeld, gemakkelijke bediening. Dat zou een 10 moeten zijn, ware het niet dat deze BR-speler niet elke oudere BR herkent. Bv. de uitvoering van de opera La Traviata (uit 2007, topbezetting, nog steeds in de handel, Arthouse 101342). Speelde prima op mijn vorige speler (ook Sony). Nu gaat het niet. Kan Sony niet voor een update zorgen?

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig apperaat

UBP-X800 09-01-2019 door gerhul

Snel, zelfs op zondag geleverd in prima verpakking.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Moeilijk oordelen na een week

UBP-X800 07-01-2019 door Bschuit

Hardware-matig zit het altijd wel goed met Sony, degelijkheid en de kwaliteit van de functie (s) waarvoor het apparaat gemaakt is... Niet al te enthousiast over het app (software) gebeuren van Sony op dit apparaat... erg minimaal... ... Het groene controlelampje stoort me gek genoeg...weet niet waarom, misschien omdat controle lampje op mn (Sony) receiver net een ander kleurtje groen is? .. klepje usb hadden ze beter achterwege kunnen laten, grote plastic klep voorkant ook niet geweldig , waarom geen mooi geborsteld aluminium zoals mn (Sony) receiver? Het zou dit apparaat gelijk zoveel mooier/uitstraling geven ... Te duur?... maar zoals gezegd werkt verder alles naar tevredenheid ,beeld, geluid, streamen, allemaal probleemloos en goede kwaliteit, dus zeker geen spijt van....

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Mooi, compact apparaat

UBP-X800 06-01-2019 door Ron61

Ben zeer tevreden. Haarscherp beeld. Opstarten en uitzetten wel wat traag. Geen HDMI kabel bij apparaat. HMDI 2.0 is wat duur, maar geeft wel mooiste beeld.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

prachtig beeld

UBP-X800 18-12-2018 door para 60

Ben zeer te vreden, maar spijtig geen display meer en klepje USB nogal fragile

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Slechte ondersteuning voor ondertiteling

UBP-X800 14-12-2018 door oorschot061

Zeer slechte ondersteuning voor srt bestanden t.b.v. ondertiteling (beter gezegd geen ondersteuning) Ondersteunt ook geen hoofdstuk markering in mkv bestanden en mp4 etc. waardoor je iedere keer als je een gedeeltelijk bekeken film verder wilt kijken je altijd van voor af aan met snelspoelen het punt moet opzoeken waar je was gebleven. Slecht slecht slecht. In de specificaties is hierover niets terug te vinden.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Redelijk

1

0

0

Goede alleskunner voor weinig geld

UBP-X800 27-11-2018

Vorige maand gekocht voor bij mijn nieuwe 4K QLED TV, inmiddels een tweede exemplaar gekocht voor gebruik met een nog aan te schaffen 4K beamer. Erg fraai beeld. super geluid ook. Moet hem nog testen met SACD's maar erg bijzonder dat deze speler ook dat format kan afspelen. Wel een heel ander design da tmijn inmiddels 15 jaar oude van Medevoort gemodificeerde Sony DVD/SACD speler, een stuk zwaarder en aluminium front en kast. Toch heeft ook deze speler een aluminium binnenframe tegen resonanties en voor extra stabiliteit bij het afspelen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Voldoet aan verwachting

UBP-X800 25-11-2018 door Weer13

Bijna 2 maanden geleden gekocht en nog geen dag spijt. Perfect beeld en oude Dvd's, incl. Homevideos worden goed opgehaald. Doet dus wat er wordt beloofd.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima UHD-speler.

UBP-X800 01-11-2018 door Mokumer45

Ik heb deze UHD-speler nu ruim 10 maanden in gebruik en ben er zeer tevreden over. Hij toont op mijn Sony 4K-TV een prachtig beeld en het geluid is op mijn 7.2 surround systeem geweldig. Het enige "nadeel" is, dat er zo veel instelmogelijkheden zijn, zodat het wel even wat langer duurt om de beste instelling voor jezelf te vinden. Maar is het eenmaal ingesteld geeft het een prachtig beeld.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed apparaat

UBP-X800 13-09-2018 door Pepelolu001

Paar weken gelden gekocht. Vodoet zeker aan de eisen die ik stel. Echter wel jammer dat er geen frontdisplay is.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Niks mis mee!!

UBP-X800 21-07-2018 door Ray070

Was een lange tijd bezig om m`n blu ray speler te "upgraden". Deze speler was de uitkomst want speelt alles: sacd, cd, dvd, blu-ray, 3-D blu-ray, 4-K blu-ray, usb (foto & muziek). Het geluid is al een enorme verbetering vergeleken met de vorige blu-ray speler (ook van SONY). Merk ook dat de normale blu-ray disc`s veel beter uit de verf komen. Een aanrader!!!!!!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig beeld

UBP-X800 21-07-2018 door Kolonel

Nu drie weken deze speler in het bezit, en wat een uitkomst aangaande geluid en beeld. Nu film bekijken dat is echt ontspannen door het mooie 4K beeld. Hij is wel prijzig, maar je krijgt er ook iets heel goed voor terug.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige UHD blu-ray speler met veel opties

UBP-X800 28-05-2018 door NielsAKF

Ik heb deze blu-ray speler gekocht tegelijk met een nieuwe UHD tv. De recensies online waren erg goed, en dat was geheel terecht! Het systeem speelt zowat alles af wat je aan kunt bieden aan optische media. Via de USB kun je daarnaast ook een harddisk of USB-stick koppelen, om je media af te kunnen spelen. Het systeem beschikt over een aantal handige apps voor video-streaming services (bv. Netflix), dit werkt erg prettig! Aansluitmogelijkheden heeft het systeem ook genoeg, netwerkverbinding kan bedraad of draadloos en werkt goed. De koppeling aan een moderne uhd smart-tv gaat ook erg makkelijk. Gebruik wel de juiste kabel om uhd films in hdr te kunnen kijken. Het apparaat is extreem veelzijdig en daarnaast ook nog redelijk voordelig geprijsd! Absolute aanrader!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

een heel fijne speler

UBP-X800 15-05-2018 door HaDe

tijdens het afspelen van een Blue Ray disk vrijwel geen bijgeluid te horen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi design!

UBP-X800 24-04-2018 door Jurgyman

Deze prachtige speler heeft een degelijk mooi minimalistisch design. Helaas geen DolbyVision ondersteuning, de drive is erg stil en geen onnodige displays of andere verlichting. Dit was voor mij doorslaggevend om deze speler aan te schaffen, tot op heden niks te klagen en de speler doet wat er wordt verwacht. Het is geen speler voor iedereen

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Zeer goede speler

UBP-X800 21-04-2018 door JanRia

Speelt bluray's perfect af. Laadt snel en heeft makkelijke menu's.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

fantastische 4K HDR!!

UBP-X800 07-04-2018 door lucas100

recente aankoop en SUPERTEVREDEN OP ALLE GEBIED! SUPERGEMAK BEDIENING OOK ALLES IN 1

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima speler, degelijk, maar geen dolby vision

UBP-X800 01-04-2018 door Spectres

Zeer degelijke bouwkwaliteit. Beeld is prima. Geluid is ook prima. Geen dolby vision. Dat is een absoluut minpunt voor deze speler die door sony ook wordt voorgezet in verkoop. Geen toekomstige dolby vision update bekend. Als deze er komt is dat een echt pluspunt

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super apparaat

UBP-X800 18-03-2018 door Jboer7921

Ik heb de speler vorige maand gekocht een heel goede machine

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

3

0

gewoon goed.

UBP-X800 03-03-2018 door Willem en Lijnie

Gewoon goed. Stil, solide gebouwd, uitstekend beeld. Uistekende audio weergave. Wat wil je nog meer?

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

2

0

0

Een ander kijkgenot

UBP-X800 23-02-2018 door Bestelling2013

Na mijn derde bluray speler ,zoek ik toch nog altijd naar een vooruit stevende kwaliteit En denk nu wel na UHP- 1, de beste te hebben aangekocht :beeld en klank niet te evenaren.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastisch apparaat

UBP-X800 10-02-2018 door Bauke 70

Vorige maand gekocht, ben er erg tevreden mee, vooral de upscaling van oudere DVD's is meerkbaar.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige UHD beelden

UBP-X800 09-02-2018 door hermannb1957

Op het gebruikers menu (dubbel op beeld?) na een goede speler.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Mijn Sony A1 65 TV speelt nog altijd geen Dolby Vi

UBP-X800 07-02-2018

Jammer dat ik nog altijd niet kan genieten van Dolby Vision op mijn SonyA1 TV. Blijkbaar weer uitgesteld de update, zou niet mogen na 1 jaar en zo een premium TV. Jammer anders kocht ik LG Oled TV.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Redelijk

0

2

0

Geweldige 4k Blu-ray speler

UBP-X800 01-02-2018 door Jolly52

Geweldige speler. Heel erg mooi en scherp beeld. Goed geluid. Goede aankoop. zal dit product zeker aanbevelen bij vrienden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Beeld en geluid top!

UBP-X800 26-01-2018 door Jer007

Ben zeer tevreden diversen ultra bluray's gespeeld echt top!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

mooie vormgeving, perfect beeld en geluid

UBP-X800 18-01-2018 door marcel65

top, eenvoudig en makkelijk in bediening. goede beeld en - geluidsweergave

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima speler

UBP-X800 06-01-2018 door Rikholt

Ik was op zoek naar een 4K Blu Ray speler. Omdat deze in een kast moet, waren de afmetingen belangrijk voor mij. Deze speler voldeed hieraan en past er precies in. Ik ben er zeer tevreden over; de installatie was erg gemakkelijk (inpluggen in het stopcontact en HDMI kabel aansluiten) en ik kon genieten van een erg mooi beeld en een zeer goede geluidskwaliteit.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Degelijk product met geweldige beeldkwaliteit

UBP-X800 30-12-2017 door schutter

Zeer tevreden, enige minpunt is het miniscule lampje dat aangeeft of het apparaat aan is.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Gewoon goed

UBP-X800 28-12-2017 door BRUVER

Heb dit toestel een paar weken en ik kan er niets negatiefs over melden. Alles werkt prima, de up-scaling is perfect en de connectie met de sony-tv via hdmi geeft geen problemen. Wel even wennen dat er geen aanduiding op het display komt.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Review Sony UBP-X800

UBP-X800 03-12-2017 door Andre1955

Erg goede 4KUHD Blu-Ray speler. Jammer dat er totaal geen info vooraan aanwezig is, alleen via TV te zien.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Voorbeeldig

UBP-X800 13-11-2017 door Burgert

De Sony - 4K Ultra HD Blu-ray™-speler is een uitstekende aankoop gebleken. Een zeer mooi beeld en geluid en heel veel mogelijkheden.Zeker in kombinatie met mijn andere SONY apparatuur, zoals de Receiver en de 55" 4K TV. Een echte aanrader ook voor wat de prijs betreft. Ook de ondersteuning van SONY mag er wezen.Bij een vraag, even een mailtje en heel snel is het antwoord er.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

De best alles kunner, blu-ray speler van Sony.

UBP-X800 11-11-2017 door marco 50

Oktober 2017 gekocht. Wat makkelijk om aan te sluiten met 1 Hdmi kabel [Speciale return kabel].Het instel menu is erg makkelijk. En het beeld is super mooi en helder. Je kan de zwart instellingen veranderen , doe dit want dan wordt je beeld nog mooier.En het geluid is zo kraak helder. Ik kijk 4k blu-ray's en 3D blu-ray's op deze kikke speler. Dit is met recht de aller beste blu-ray speler die Sony op de markt heeft gebracht. Een echte alles kunner.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

4

0

0

Klaar voor de toekomst.

UBP-X800 09-11-2017 door philip67

Sinds 2 weken in gebruik. Eenvoudig in gebruik en installatie. Prachtig beeld en geluid. Voor wie een oude versterker heeft is er een coaxiale digitale uitgang (stereo analoge uitgang ontbreekt, maar voor deze scherpe prijs mag ik daarover niet klagen). Toestel leest zowat alle formaten. Enig bizar elementje is dat er geen app is voor de filmverhuur site van Sony zelf (hopelijk komt dat nog via update).

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

3

0

0

Prima UHD speler.

UBP-X800 31-08-2017 door ZuilenR

Heb deze speler nu een paar weken in huis,prima bouwkwaliteit het is een zeer degelijke speler.Beeld is prachtig.Ik had alleen gehoopt dat ik zelf ook wat apps kon toevoegen.Helaas. Verder vind ik het heel vervelend dat wanneer ik een CD wil luisteren,altijd de TV aan moet! Sony kan dit echt niet anders?

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

3

0

0

Mooi apparaat.

UBP-X800 10-08-2017 door Rob020

Ziet er goed uit. Geen overbodige knoppen of lichtjes op het apparaat zelf. Alles via de TV. Dit laatste kan een probleem zijn als je muziek afspeelt, waarbij de tv uit staat. Een groot minpunt is dat de afstand bediening de eerste minuten nadat de speler is ingeschakeld niet lijkt te reageren. Daarna is het wel beter.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

1

0

Geweldige mogelijkheden!

UBP-X800 18-07-2017 door Wim1974

Ik gebruik deze speler nu zo'n 2 maanden en ik ben er erg tevreden mee. Ik gebruik hem voor blu-ray, UHD 4K en Netflix, wat betreft het beeld kan ik maar 1 woord bedenken en dat is geweldig. Nu heb ik geen hdr TV, wel 4k dus in principe valt er nog meer uit te halen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

3

0

0

De beste

UBP-X800 23-05-2017 door RBoo

Ik heb de speler nu ruim een maand in huis en wat een speler is dit zeg! Het beeld is zeer goed, het geluid is kraakhelder en hij speelt ook nog eens alles af! Naast 4K UHD Blu-ray dus ook de gewone blu-ray, dvd, cd, maar ook dvd-audio, sacd (waar vind je dat nog?) en usb sticks. Dubbele HDMI aansluiting, voor als je een receiver mocht hebben die geen 4K beeld doorgeeft. En uiteraard de nodige apps w.a. Netflix. Echt een fijn apparaat! Daar kan geen Oppo tegen op. Top!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

10

0

0

Verrassende kwaliteit en super veel mogelijkheden

UBP-X800 20-05-2017

Als je zoekt naar een toestel waarmee je jezelf opgenomen BDs, ook met UHD "mp4"s-bestanden, in UHD kwaliteit kan weergeven op je UHD TV, dan is dit een uitstekende keuze. Zelf aangemaakte UHD mp4-bestanden worden probleemloos weergegeven vanaf een BD (data) schijf alsook via een externe HDD gebruik makend van de USB poort op het toestel. Het is nu echt genieten van de prachtige weergave van foto's en UHD video opnames !

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

8

0