UBP-X800M2

Een echte bioscoop bij u thuis

Geniet van een echte bioscoopervaring met deze 4K Ultra HD Blu-ray-speler. Met de 4K UHD-resolutie geniet u van beelden van het witte doek, terwijl Dolby Atmos en DTS:X de echte bioscoopsfeer creëren.

Pictogram 4K HDR
4K-verbetering in realtime

Geniet van de beste beeldkwaliteit in 4K Ultra HD en 4K-details bij alles wat u wilt bekijken dankzij 4K-opschalen.

Stevige chassisconstructie
Gemaakt voor puur geluid

Ervaar ongeëvenaard helder geluid met hi-res audio en DSEE HX-opschalen.

HDMI, USB, digitale coaxiale uitgang, Wi-Fi, LAN.
Veelzijdige connectiviteit

Maak verbinding met dubbele HDMI voor een afzonderlijke audio-/video-uitgang, USB, digitale coaxiale uitgang, Wi-Fi, LAN.

Pictogram Hi-res audio
Muziek zoals de artiest die bedoelde

Geniet met hi-res audio van verfijnd geluid van studiokwaliteit, met betere kwaliteit dan op cd's. Elk onderdeel, van signaal tot speaker, is ontworpen met passie voor muziek, zodat het voelt alsof de artiest recht voor u staat.

Met uw neus bovenop de realiteit

4K Ultra HD Blu-ray

Beleef alle films en series alsof u er zelf bij bent. Met 4K Ultra HD Blu-ray ziet u veel meer details dan ooit tevoren, waardoor het voelt alsof u alles echt beleeft.

Zoek Inferno op 4K Ultra HD

Pictogram HDR
HDR10

Met een HDR10-signaal is de helderheid tot wel honderd keer hoger dan met een standaard signaal (SDR). Hierdoor is de maximale helderheid veel hoger en blijven de diepzwarte kleuren gedetailleerd, waardoor u een geheel nieuwe kijkervaring krijgt.

Pictogram DOLBY VISION
DOLBY VISION™

Breng scènes tot leven met prachtige highlights, diepere donkere tinten en levendige kleuren. Dolby Vision™ is een HDR-oplossing die een overweldigende bioscoopervaring creëert in uw eigen woonkamer. 

Hybrid Log Gamma
Hybrid Log Gamma

Beelden met standaard dynamisch bereik en beelden met groot dynamisch bereik worden gecombineerd in een enkel videosignaal dat kan worden afgespeeld als SDR op SDR-schermen, of als HDR op HLG HDR-compatibele schermen.

Alle kleuren uit de natuur

Ondersteuning voor de nieuwe BT.2020-kleurruimtes betekent ook een breder scala van kleuren dan gewone tv-signalen. Dankzij deze ultrabrede kleurruimte kunnen contentmakers veel zuiverdere en realistischere kleuren weergeven, van oceaanblauw tot natuurlijk groen en levendig rood.

BT.2020-kleurruimte
BT.2020-KLEURRUIMTE
REC.709-kleurruimte
REC.709-KLEURRUIMTE
Een voller beeld op elk soort scherm

Kijk 4K HDR-films, zelfs op niet-HDR-tv's en geniet van extra licht-en-schaduwdetail. Onze HDR-SDR-conversie schaalt het ultrabrede helderheidsbereik van de HDR op intelligente wijze naar een SDR-beeld, en behoudt daarbij een uitstekende beeldkwaliteit, zelfs met conventionele SDR-tv's.

1: Algemene SDR Converter | 2: SDR Converter van Sony

Geluid dat u volledig meesleept

Haal het echte bioscoopgeluid in huis met Dolby Atmos en DTS:X

Hoor om u heen de bliksem inslaan, de sirenes loeien en auto's toeteren met de verrassende helderheid van Dolby Atmos en DTS:X, de leiders in audiocodecs en favoriet van bioscopen overal ter wereld. 

Ghostbusters nu verkrijgbaar in 4K Ultra HD

Dolby Atmos®-logo
Dolby Atmos

Dolby Atmos behandelt geluiden als afzonderlijke objecten die niet zijn gebonden aan de standaard kanalen, zodat ze vrij om u heen en boven u langs kunnen bewegen. Zo ervaart u een zeer meeslepende Surround Sound.

DTS:X-logo
DTS:X

DTS:X kan een onbeperkt aantal audio-objecten creëren die zich in realtime aanpassen aan uw speakers, waardoor iedere filmsoundtrack de grootste impact heeft.

Afbeelding grafiek voor hi-res audio

3,2 keer zo veel verzonden gegevens

Haal het beste uit elk nummer

Hi-res audionummers zijn kwalitatief veel beter dan mp3's of zelfs cd's, alsof u van HD overstapt naar 4K. Zo hoort u elke ademhaling, elke slag en elke noot.

DSEE HX-opschalen

Schaal de frequentie en het dynamisch bereik van mp3's en andere soorten gecomprimeerde muziek — zelfs cd's — op naar een geluidskwaliteit die hi-res benadert. Zo kunt u genieten van de volledige ervaring van de originele opname.

DSEE HX™-opschaalgrafiek
De stevige chassisconstructie van de UBP-X800M2
Uniek chassis van Sony

Onze unieke chassisconstructie bestaat uit een stevige structuur om microtrillingen tot een minimum te beperken en heeft uitstekende elektrische afscherming, zodat u uitsluitend de beste geluids- en beeldkwaliteit ervaart.

Koelplaat en schijfstation

Dankzij de kwaliteitsmaterialen voor een verbeterde geluidskwaliteit houden de koelplaat en het schijfstation uw schijven en het chassis van de UBP-X800M2 koel, voor vele uren kijkplezier, boxset na boxset. 

Koelplaat en schijfstation
Speel alles af

De afspeelcapaciteit van de UBP-X800M2 gaat veel verder dan 4K UHD Blu-ray-discs. U kunt bijna alles wat u maar wilt bekijken, beluisteren en streamen, waaronder de meeste High Definition-video's, hi-res audio-indelingen en veel populaire streamingdiensten.

Logo's compatibele schijfindelingen
Het ultieme schijfstation

Dansen op uw verzameling Super Audio CD's? Geen probleem. Als het een schijf is, kan de UBP-X800M2 hem bijna zeker afspelen.

Logo's compatibele audio-indelingen
Bijna oneindig audioplezier

De UBP-X800M2 ondersteunt een breed scala aan 24-bits audio-indelingen van hoge kwaliteit, van AAC en WAV tot DSD 11,2 MHz, en nog veel meer.

Logo's compatibele streamindelingen
Stream en speel alles

Speel films af via USB en uw thuisnetwerk. Deze Blu-ray-speler ondersteunt alle veelgebruikte videobestandstypen, zodat u altijd uw favoriete films kunt bekijken.

De logische plek voor al uw beste apparatuur

Veelzijdige connectiviteit voor al uw hightechapparaten

Breng al uw AV-technologie samen en verbind alles met de UBP-X800M2. Met verbindingen van hoge kwaliteit waar iedere technofiel blij van wordt, is dit ideaal voor uw eigen video's en muziek.

Al uw entertainment op één plek

Geniet van snel, stabiel streamen via verschillende diensten. De UBP-X800M2 biedt tot 4K-videostreaming, dankzij de draadloze connectiviteit met dual-band MIMO-technologie. Zo ontvangt u een sterk signaal — zelfs op de rand van het bereik van uw draadloze netwerk.

Thuis kijken met hoofdtelefoon

The 5th Wave nu verkrijgbaar in 4K Ultra HD

Ga op in je favoriete favoriete films en muziek

Draadloze audio met BLUETOOTH® voor als u alleen wilt kijken

Vergroot het effect van elk bioscoopmoment wanneer u in uw eentje wilt kijken. De UBP-X800M2 ondersteunt audio-overdracht via Bluetooth®, waardoor u uw favoriete Bluetooth®-hoofdtelefoon kunt gebruiken als u draadloos wilt kijken.

Luister naar heldere dialogen

Gelijktijdige audio-overdracht via HDMI en Bluetooth®

Geniet van optimale helderheid bij dialogen en soundtracks, zowel dichtbij als ver weg. De UBP-X800M2 kan tegelijkertijd audio via HDMI naar uw tv sturen, en via Bluetooth® naar een draadloze speaker.

Koppel dat tv kijkt: één dichtbij en één ver weg

The Magnificent Seven nu verkrijgbaar in 4K Ultra HD

LDAC-logo
LDAC

LDAC verstuurt drie keer zoveel gegevens als normale Bluetooth®-verbindingen, voor geluid van hoge kwaliteit.

Specificaties en kenmerken

Geniet van een echte bioscoopervaring met deze 4K Ultra HD Blu-ray-speler. Met de 4K UHD-resolutie geniet je van beelden van het witte doek, terwijl Dolby Atmos en DTS:X de echte bioscoopsfeer creëren.
  • Bekijk de ongeëvenaard heldere beelden van 4K UHD Blu-ray

  • Hoor meer details met hi-res audio en DSEE HX

  • Constructie gaat trillingen tegen voor helderder geluid

  • Speel bijna elke schijf- en bestandsindeling af

  • Verbluffend beeld met 4K-opschalen tot 60p

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers