PREMIUM AUDIO- EN VIDEOSPELER

Productbeoordelingen

€ 300,00

(inclusief btw)
9

4.1 gebaseerd op 9 klantbeoordelingen

6
1
0
1
1
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

9 klantbeoordelingen

0

Beeld is goed befiening matig

UHP-H1 23-07-2019 door Vb70

Cd's worden niet goed afgespeeld. Lastige bediening als je alleen muziek wil aanzetten. Ook geen knopjes op het apparaat maar alles met afstandbediening. Wel goed, helder beeld en geluid

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Waardeloos!

UHP-H1 20-03-2019 door Martin1957

Speelt na 5x gebruikt te hebben geen dvd meer af! Mechanisch, met name openen van lade voelt erg goedkoop aan

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

super!

UHP-H1 28-09-2018

Gekocht vanwege prachtig beeld en een superieure geluidskwaliteit, gezien de prijs!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

1

0

0

Gewoon Top

UHP-H1 12-03-2018 door Robert ZH

Dit is een uitstekende speler van zowat alles. Bluray, DvD ..... perfect beeld en geluid. Daarnaast vele aps die snel en met hoge kwaliteit werken: Spotify, casten, etc.. Makkelijke installatie én verschillende aansluitmogelijkheden (waaronder ook coax en optisch) zodat je meerdere apparaten eenvoudig kunt koppelen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Prima alleskunner

UHP-H1 14-10-2017 door Erik1969

De UHP-H1 heb ik aangeschaft omdat de specificaties aangaven dat alle schijfformats worden ondersteund. Eindelijk een betaalbare en uitstekende speler die zowel mijn Blu Rays als mijn CD en SACD kan weergeven. Daarnaast ondersteunt de speler ook 4K. Bijzonder verrast ben ik met de streaming mogelijkheden en apps, zoals Netflix, Spotify en YouTube, goed voor vele avonden kijk en luister plezier van uitstekende kwaliteit. De beeldkwaliteit, mits gebruikmakend van een goede interlink naar de TV, maar dat is logisch, is prima. Tevens zien de oude vertrouwde DVD's er prima uit dankzij de upscaling. Dan de geluidskwaliteit. Ik luister alleen in stereo, ook films, dus ik kan niet oordelen over surround en meer kanaal weergave. De stereo weergave doet nauwelijks onder voor mijn al wat oudere high end Sony CD speler XA5Es, die overigens een veelvoud kostte in vergelijking met deze UHP-H1. Sony die it again. Dit apparaat is een dikke aanrader voor iedereen die uitstekende kwaliteit wil maar een beperkt budget heeft. Een van de beste aankopen van mij van de afgelopen 10 jaar.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Gewoon goed

UHP-H1 20-09-2017 door clodbuster01

Doet zijn werk na een jaar nog steeds goed dus dik tevreden

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig product

UHP-H1 29-06-2017 door Hanns66

Mooi design, uitstekende beeld en toonkwaliteit. Ben heel blij met de aankoop.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fantasties

UHP-H1 06-12-2016 door Bestelling2013

Ik ben vol van bewondering met dit product,een aanrader .Je hoeft specifiek geen 4k hd tv te hebben .De films van Netflix en dvd komen heel zuiver over op de bravia tv.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

10

0

Fantastische all-round apparaat

UHP-H1 07-07-2016 door moniquel

Zeer tevreden. Had niet kunnen denken zoveel plezier te hebben van een nieuwe dvd/blu ray/cd speler.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

9

8