PREMIUM AUDIO- EN VIDEOSPELER

Volledige specificaties en kenmerken

UHP-H1

€ 300,00

(inclusief btw)

Algemene functies

Bluetooth®
ja
4K-opschaling
60p (schijf/USB/net/DLNA)
Screen mirroring (Miracast™)
ja
AV sync
ja
Eenvoudige installatie (Quick Setup)
ja

Video-/audio-/fotoweergave

SA-cd (SA-cd/cd)
ja
BD-Live
Ja (profiel 2.0)

Audio-decodering

FLAC
Ja (BD, dvd, cd, USB, DLNA)
DSD - DSDIFF / DSF
Ja (BD, dvd, cd, USB, DLNA)
ALAC
Ja (BD, dvd, cd, USB, DLNA)
AIFF
Ja (BD, dvd, cd, USB, DLNA)
HEAAC v.1 / v.2 / niveau 2
Ja (BD, dvd, cd, USB, DLNA)
DTS®
DTS®-decodering (7.1-kanaals)
Dolby® True HD
ja

Surround-instelling

DTS Neo:6 (muziek/bioscoop)
ja

Netwerkconnectiviteit

Ingebouwde Wi-Fi®
Ja (2,4 GHz, 5 GHz)

Milieuvriendelijk en energiezuinig

Stroomverbruik (uit-modus)
Niet beschikbaar
Stroomverbruik (stand-bymodus)
0,3 W
Energieverbruik (stand-by op netwerk) - aansluitingen
2,7 W (Ethernet, HDMI CEC, WiFi) / 3,0 W (alle aansluitingen en netwerken verbonden*) *Bij gebruik van bekabelde verbindingen worden draadloze verbindingen automatisch uitgeschakeld.
Stand-bymodus geactiveerd
Na 20 minuten
Stand-bymodus op netwerk geactiveerd - aansluitingen
Na 20 minuten (Ethernet, HDMI CEC, WiFi)
Aan/uit-schakelaar draadloze netwerk(en)
Om in of uit te schakelen: ga naar 'Network Settings' en stel 'Internet Settings' in op 'Wireless Setup (built-in)/Wired Setup'

Inhoud van de verpakking

  • Handleiding
  • Batterijen (type AAA x 2)
  • Garantiekaart
Placeholder

Kenmerken

Afbeelding van Premium audio- en videospeler

4K-opschaling voor levensechte helderheid

Ervaar uw favoriete films met vier keer zoveel details als bij Full HD met 4K-opschalen. Bij aansluiting op een compatibele tv converteert een geavanceerde videoprocessor standaardvideo naar een signaal dat dichter in de buurt komt van 4K-resolutie (3840 x 2160). Met acht miljoen pixels in één foto krijgt u scherpere en gedetailleerdere beelden, en dankzij de betere beeldkwaliteit kunt u dichter bij het scherm zitten voor een echte bioscoop-ervaring.

Afbeelding van Premium audio- en videospeler

Hi-res audio voor uitzonderlijk geluid

Haal alles uit uw digitale muziek met hi-res audio. Door muziek vast te leggen met een hogere snelheid dan op cd en zo zowel het aantal geluidsfragmenten per seconde als de nauwkeurigheid van de bitsnelheid van elk sample te verhogen, is hi-res audio een bijna perfecte weergave van muziek. Geniet van elke ademhaling en subtiele wending voor een werkelijk emotionele ervaring.

Afbeelding van Premium audio- en videospeler

DSEE HX herstelt uw muziekbestanden 

Kies voor meer dan cd-kwaliteit. DSEE-HX bouwt voort op onze eigen DSEE-technologie en schaalt gecomprimeerde audiobestanden op naar een niveau dat dichter bij hi-res audio ligt. Door de subtiele details van de originele opname te herstellen die tijdens het compressieproces verloren zijn gegaan, levert DSEE HX een rijke audio-ervaring van studiokwaliteit.

Afbeelding van Premium audio- en videospeler

Ingangen en uitgangen voor een veelzijdige installatie    

Er zijn 2 HDMI-uitgangen, plus optische digitale en analoge AV-aansluitingen voor een flexibele home-entertainmentinstallatie. Hierdoor hebt u genoeg ruimte voor uw huidige apparatuur, zoals uw tv, versterker en speakers, met nog meer ruimte om uit te breiden.

Afbeelding van Premium audio- en videospeler

USB-poort voor het afspelen van hi-res audio

Geniet van heldere, gedetailleerde hi-res audioweergave. Een USB-poort aan de voorkant biedt een stabiele en gemakkelijke verbinding voor geluid zonder kwaliteitsverlies, inclusief DSD-codecs en 24-bits/192 kHz codecs voor audio met hoge bitsnelheid. Sluit simpelweg uw laptop of draagbare muziekspeler aan om te genieten van optimale muziek vanaf verschillende bestandstypen, waaronder mp3, AAC en WAV.

Afbeelding van Premium audio- en videospeler

Geniet van Bluetooth®-streams van hogere kwaliteit dankzij LDAC

LDAC is een nieuwe codec die door Sony is ontwikkeld voor Bluetooth®-audiostreaming van de hoogste kwaliteit. Deze ondersteunt een tot drie keer hogere bitrate dan standaard Bluetooth®-streaming, samplesnelheden tot 96 kHz en efficiëntere codering. Het resultaat? Superieur draadloos geluid met minder compressie, beter dan cd-kwaliteit.

Afbeelding van Premium audio- en videospeler

Compacte constructie die trillingen tegengaat 

Over elk detail van de UHP-H1 is nagedacht. Het systeem is kleiner dan de meeste dvd- en Blu-ray Disc™-spelers, met een gestroomlijnde en stijlvolle vormgeving en een constructie die trillingen tegengaat, voor kristalheldere muziekreproductie. 

Afbeelding van Premium audio- en videospeler

Luister draadloos met Bluetooth®

Geniet draadloos van al uw favoriete muziek en films. Deze Blu-ray-speler zendt audio via Bluetooth® naar draadloze speakers of hoofdtelefoons, zodat u zich dieper in elk nummer en elke filmsoundtrack kunt onderdompelen.