Beeld en geluid: perfecte harmonie

Laat u meeslepen

BRAVIA biedt beeld en geluid in perfecte harmonie zoals nooit tevoren. U wordt niet alleen meegesleept door de verbluffende beeldkwaliteit, maar u kunt nu ook genieten van krachtig en helder geluid dat precies vanaf de goede plek komt — compleet met het gemak van spraakbediening en een beeldschoon design.

Ultiem realisme met de A8-serie

Ga helemaal op in de actie met prachtige helderheid, kleur en contrast voor een bioscoopervaring als nooit tevoren.
 

Subliem contrast met de XH95-serie

De combinatie van dieper zwart en heldere lichte tinten zorgt voor een superieur contrast vanuit elke hoek op de beste 4K lcd-tv's van Sony.
 

Afbeelding die laat zien hoe geluid wordt geproduceerd op een BRAVIA-TV
De volledige geluidservaring

Speakers achter het scherm van onze A8-serie zorgen voor krachtig en helder geluid, precies waar de actie zich afspeelt. In onze XH95-serie regelen tweeters in het scherm de positie van het geluid, waarbij ze constant de uitvoer optimaliseren zodat u hoogwaardig geluid op de goede plek van het scherm hoort.

Ontdek een wereld met meer entertainment

Laat uzelf meeslepen door onze nieuwe Sony BRAVIA-serie — nu makkelijker, sneller en simpeler dan ooit met spraakbediening en directe toegang tot meer dan 5000 apps. Onze tv's zijn ook moeiteloos te verbinden met home assistant-apparaten.

Afbeelding van apps op een BRAVIA-TV
BRAVIA in perfecte harmonie met uw huis

Een plat, one slate-ontwerp en geluidloze standaard. Hiermee gaat u helemaal op in uw kijkervaring en focust u niet op de tv zelf. Met de premium standaard kunt u de tv hoger plaatsen en er een Soundbar bijzetten.