Uitmuntend entertainment onderweg

Er staat u een enorm aantal films te wachten. Met BRAVIA CORE voor Xperia wordt alles waarnaar u kijkt een uitzonderlijke entertainmentervaring.


Vijf films om te verzilveren en 12 maanden onbeperkt streamen

Dankzij een enorme collectie inhoud, uitstekende beeld- en geluidskwaliteit, vijf films om te verzilveren en 12 maanden onbeperkt streamen, biedt BRAVIA CORE voor Xperia mobiel entertainment zoals het moet zijn.


Een 4K HDR-scherm met 21:9-verhouding optimaliseert uw BRAVIA CORE voor Xperia-kijkervaring

Een 4K HDR-scherm met 21:9-verhouding dompelt u onder in de film door het hele telefoonscherm met beeld te vullen.

Kies uit honderden van de nieuwste releases om te verzilveren en geniet van het onbeperkt streamen van topfilms

U kunt kiezen uit nieuwe en klassieke blockbusters. Gebruik uw BRAVIA CORE voor Xperia-credits om te kiezen wat u wilt bekijken. Met BRAVIA CORE voor Xperia bent u geabonneerd op een fantastische selectie films die u kunt streamen wanneer u maar wilt, zo vaak u maar wilt.

Twee Xperia smartphones, waarop een van beide Spider-Man: Far From Home wordt weergegeven. De andere ligt met de voorkant naar beneden en toont een hoofdtelefoonaansluiting en het logo van IMAX Enhanced
Krijg toegang tot de grootste selectie IMAX® Enhanced-inhoud op BRAVIA CORE voor Xperia

Toegang tot de grootste IMAX Enhanced-collectie voor een werkelijk verheven filmervaring, met geremasterde beeldkwaliteit en meeslepende audio van DTS.

Duik dieper in de ontwikkeling van uw favoriete films met Studio Access

Wilt u het échte verhaal over wat er achter de schermen van uw favoriete films allemaal gebeurde? BRAVIA CORE voor Xperia biedt u heel veel extra beeldmateriaal, interviews en meer.

Een Xperia-smartphone met Peter Rabbit 2 op het scherm, omringd door bioscoopverlichting, camera en personages uit de film
Kijk thuis met BRAVIA en onderweg met XPERIA

Geniet van BRAVIA CORE op het grote scherm met een BRAVIA XR-tv. 

BRAVIA XR-tv linksboven, Xperia smartphone rechtsonder, beide met screenshots van SPIDER-MAN No Way Home en logo van BRAVIA CORE rechtsbovenin

Alles wat u moet weten over BRAVIA CORE voor Xperia


Verzilver maximaal vijf filmtitels (één filmcredit voor één titel) uit een selectie van minstens 300 films.

Filmcredits vervallen 12 maanden nadat ze aan uw BRAVIA CORE voor Xperia-account zijn toegevoegd. De films die u hebt verzilverd, kunt u bekijken tot en met 23 februari 2028.

Geniet van 12 maanden onbeperkt streamen, vanaf het moment dat u uw BRAVIA CORE voor Xperia-account aanmaakt.

De beschikbare inhoud is onder voorbehoud van wijzigingen.

Om in aanmerking te komen voor deze actie, moet u vóór 23 februari 2026 een in aanmerking komende Xperia-smartphone aanschaffen en u registreren voor BRAVIA CORE voor Xperia.

BRAVIA CORE voor Xperia Algemene actievoorwaarden


1. Het toegangsprogramma van BRAVIA CORE for Xperia (het 'Programma') is beschikbaar in Europa op Sony Xperia-smartphonemodellen die deel uitmaken van het Programma ('In aanmerking komende smartphone').

2. De aankoopprijs van een In aanmerking komende smartphone omvat een tijdelijke toegang tot de BRAVIA CORE for Xperia-dienst, met inachtneming van de onderstaande Algemene voorwaarden: i) 5 filmcredits voor uw In aanmerking komende smartphone, die kunnen worden verzilverd voor een selectie van ten minste 300 films (één filmcredit is voldoende voor één film). x De abonnementsperiode gaat in op het moment van registratie van uw BRAVIA CORE for Xperia-account. Na afloop van de tijdelijke abonnementsperiode voor uw In aanmerking komende smartphone, stopt uw toegang tot de inhoud van het Video-on-demand-abonnement. Op een eventuele verlenging is een overeenkomst met de leverancier van de BRAVIA CORE-dienst van toepassing, met inachtneming van de toepasselijke Algemene voorwaarden voor deze dienst. U hebt toegang tot uw recht via BRAVIA CORE of BRAVIA CORE for Xperia-apps.

3. Om van het Programma te kunnen profiteren, moet u uiterlijk op 23 februari 2026 een account voor BRAVIA CORE for Xperia aanmaken op uw In aanmerking komende smartphone. Indien u op die datum nog geen account hebt aangemaakt, verloopt op dat moment uw toegang tot de BRAVIA CORE for Xperia-dienst binnen het Programma. Als u al een BRAVIA CORE-account hebt aangemaakt via uw andere in aanmerking komende apparaten, kunt u toegang tot dit Programma krijgen door u aan te melden bij uw bestaande BRAVIA CORE-account op uw In aanmerking komende smartphone. Zodra u een account hebt aangemaakt of u voor de eerste keer als BRAVIA CORE for Xperia-gebruiker hebt aangemeld, ontvangt u een e-mail ter bevestiging van uw account en worden de hierboven beschreven BRAVIA CORE for Xperia-filmcredits en Video-on-demand-abonnementen automatisch aan uw account toegevoegd. Op het gebruik van BRAVIA CORE for Xperia zijn de Gebruiksvoorwaarden, de Servicevoorwaarden en het Privacybeleid van BRAVIA CORE van toepassing. Om een BRAVIA CORE for Xperia-account te registreren, dient u 18 jaar of ouder te zijn en de Gebruiksvoorwaarden, de Servicevoorwaarden en het Privacybeleid van BRAVIA CORE for Xperia te accepteren. Om gebruik te maken van dit Programma moet de BRAVIA CORE-app op uw In aanmerking komende smartphone up-to-date zijn. De nieuwste versie van de BRAVIA CORE for Xperia-app is beschikbaar in de Google Play Store. Per aankoop van een In aanmerking komende smartphone hebt u recht op één voucher voor dit Programma. Als u meer dan één apparaat koopt, neem dan contact op met de klantenservice voor de in aanmerking komende code(s) van de tegoedbon(nen).

4. Op dit moment is het niet mogelijk om als onderdeel van dit Programma extra filmcredits te kopen. Beschikbare filmtitels kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd. Alle films zijn beschikbaar in de best mogelijke indeling, zoals Standard Definition, High Definition, 4K, 4K HDR, of 4K IMAX® Enhanced. Dit verschilt per markt, titel en film. Geselecteerde films zijn beschikbaar in 21:9 hoogte-breedteverhouding.

5. U kunt per BRAVIA CORE for Xperia-account op maximaal 4 in aanmerking komende apparaten tegelijk streamen. BRAVIA CORE for Xperia is niet beschikbaar of wordt mogelijk niet ondersteund in alle landen en talen. Sony behoudt zich het recht voor om op elk gewenst moment wijzigingen aan te brengen aan het BRAVIA CORE fpr Xperia-platform, de toegang ertoe op te schorten en/of het platform the beëindigen. BRAVIA CORE for Xperia is niet verantwoordelijk voor netwerkbeperkingen of de beschikbare bandbreedte. Mogelijk gelden er beperkingen en voorwaarden van de netwerkprovider.

6. Sony biedt geen restitutie of credits voor gedeeltelijke abonnementsperioden of ongebruikte credits en/of niet-bekeken BRAVIA CORE for Xperia-content. Uw toegang tot de BRAVIA CORE for Xperia-dienst in het Programma is niet-overdraagbaar en niet-restitueerbaar. Filmcredits hebben geen geldelijke waarde of retourwaarde en zijn niet beschikbaar voor (door)verkoop.

7. 'SONY' is een geregistreerd handelsmerk van Sony Group Corporation. 'BRAVIA', 'BRAVIA CORE' en 'Xperia' zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Sony Group Corporation. Google TV en andere gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Google Play Store is een handelsmerk van Google LLC. IMAX® is een geregistreerd handelsmerk van IMAX Corporation. Andere product- en bedrijfsnamen die hierin worden vermeld, zijn mogelijk de handelsmerken van hun respectieve eigenaren. Pictogrammen en afbeeldingen zijn gesimuleerd en dienen alleen ter illustratie. Alle rechten die niet uitdrukkelijk worden verleend, worden voorbehouden. Alle voorwaarden kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Spider-Man: No Way Home: © 2021 Columbia Pictures Industries, Inc. and Marvel Characters, Inc. All Rights Reserved. | MARVEL and all related character names: © & ™ 2022 MARVEL.

Venom: Let There be Carnage: © 2021 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. | MARVEL and all related character names: © & ™ 2022 MARVEL.

Ghostbusters: Afterlife: © 2021 Columbia Pictures Industries, Inc. and BRON Creative USA, Corp. All Rights Reserved.

Spider-Man: Into the Spiderverse: © 2018 Sony Pictures Animation Inc. All Rights Reserved. | MARVEL and all related character names: © & ™ 2022 MARVEL.

Peter Rabbit 2: © 2021 Columbia Pictures Industries, Inc., 2.0 Entertainment Borrower, LLC and MRC II Distribution Company L.P. All Rights Reserved. PETER RABBIT and all associated characters ™ & © Frederick Warne & Co Limited.

Spider-Man: Far From Home: © 2019 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. | MARVEL and all related character names: © & ™ 2022 MARVEL.

Spider-Man: Homecoming: © 2017 Columbia Pictures Industries, Inc. and LSC Film Corporation. All Rights Reserved. | MARVEL and all related character names: © & ™ 2022 MARVEL.

Inferno: © 2016 Columbia Pictures Industries, Inc. and LSC Film Corporation. All Rights Reserved.

Jumanji: Welcome to the Jungle: © 2017 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved.

Blade Runner 2049: © 2017 Alcon Entertainment, LLC. All Rights Reserved.

Honey Girls: © 2021 Build-A-Bear Entertainment, LLC and Sony Pictures Worldwide Acquisitions Inc. All Rights Reserved.

Ghostbusters (1984): © 1984 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved.