Bioscoopervaring in uw woonkamer, geniet van gratis films met BRAVIA XR™

Talloze films zijn inbegrepen en liggen op u te wachten. Met de technologie van BRAVIA XR, PureStream™ en IMAX® Enhanced is alles wat u kijkt voorzien van prachtige visuals en de beste geluidskwaliteit.
BRAVIA CORE is beschikbaar op alle BRAVIA XR Models Z9J, A90J, A80J, X95J, X90J.

Kies uit honderden nieuwe releases en klassieke blockbusters

U kunt kiezen uit zowel nieuwe als klassieke blockbusters. Gebruik uw BRAVIA CORE-krediet om te kiezen wat u wilt kijken, in superkwaliteit van maximaal 4K HDR.
 

Onbeperkt topfilms streamen

Met BRAVIA CORE bent u geabonneerd op een geweldige selectie films om op elk gewenst moment en zo vaak als u wilt te streamen in maximaal 4K HDR-kwaliteit.

Kijk in PureStream™, de allerbeste op het gebied van streamen van beeldkwaliteit

BRAVIA CORE heeft PureStream™, dat kan streamen tot 80 Mbps en een beeldkwaliteit van 4K UHD zonder kwaliteitsverlies levert voor een breed scala aan content. U kunt deze functionaliteit eenvoudig inschakelen via de instellingen van BRAVIA CORE. Zodra de functie aan staat, staat hij ook altijd aan met adaptieve streamingfunctionaliteit.

Afbeelding van de film Spider-Man Far From Home op een BRAVIA-scherm met logo van IMAX ENHANCED.
Gebruik de kracht van IMAX® in huis met IMAX® Enhanced

Krijg toegang tot de nieuwste IMAX® Enhanced-collectie voor de allerbeste filmervaring in uw eigen huis. IMAX Enhanced is geoptimaliseerd voor BRAVIA XR. Het levert geremasterd IMAX®-beeld en meeslepende audio van DTS.

Duik dieper in de ontwikkeling van uw favoriete films met Studio Access

Wilt u het échte verhaal over wat er achter de schermen van uw favoriete films allemaal gebeurde? BRAVIA CORE brengt u een verscheidenheid aan extra beeldmateriaal, interviews en meer.

Promo-poster van Jumanji The Next Level op een BRAVIA-scherm
Leiders in de entertainmentsector over de inspiratie voor BRAVIA CORE

Ontdek meer over hoe BRAVIA XR-tv's een uitzonderlijke entertainmentervaring kunnen leveren met BRAVIA CORE.

Algemene voorwaarden

Deze promotie begint op 24 februari 2021 en eindigt op 31 december 2023. Sony kan er op elk gewenst moment voor kiezen om deze promotie te beëindigen of te verlengen. Deze promotie is beschikbaar in Europa* op voor de promotie in aanmerking komende Smart TV's van Sony. De van toepassing zijnde Smart TV-modellen van Sony ('in aanmerking komende tv's') zijn de Z9J, A90J, A80J, A83J, A84J, X95J, X90J, X92J, X93J en X94J.
Koop een in aanmerking komende tv en meld u uiterlijk 23 februari 2024 aan voor BRAVIA CORE™ om in aanmerking te komen voor de aanbiedingen uit deze promotie. In deze promotie kunt u het volgende claimen (onderhevig aan de algemene voorwaarden): i) 10 credits voor films voor de Z9J en A90J of 5 credits voor films voor de overige in aanmerking komende tv's. De credits (één credit kan voor één film verzilverd worden) kunnen worden gebruikt om uit minstens 300 films te kiezen. De credits voor films verlopen 12 maanden nadat ze aan uw BRAVIA CORE-account zijn toegevoegd, maar u kunt de met de verzilverde credits verkregen films tot 23 februari 2026 streamen, onderhevig aan de algemene voorwaarden van BRAVIA CORE; en ii) een BRAVIA CORE-abonnement van 24 maanden voor video-on-demand voor de Z9J en A90J of van 12 maanden voor de overige in aanmerking komende tv's. De abonnementsperiode begint op het moment dat u uw BRAVIA CORE-account registreert. Aan het einde van de abonnementsperiode wordt uw toegang tot de video-on-demand-content stopgezet.
U dient zich voor 23 februari 2024 aan te melden en een BRAVIA CORE-account te maken op uw in aanmerking komende tv om toegang tot deze promotie te krijgen. Zodra u zich hebt aangemeld, ontvangt u een e-mail waarin uw account wordt bevestigd. In deze e-mail vindt u ook de credits voor films van BRAVIA CORE. Het in sectie 2 omschreven video-on-demand-abonnement wordt automatisch aan uw account toegevoegd. Om een BRAVIA CORE-account aan te maken, moet u minstens 18 jaar oud zijn. U dient ook akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van de promotie, de gebruiksvoorwaarden van BRAVIA CORE, de servicevoorwaarden en het privacybeleid. Om deze promotie te verzilveren, moet de versie van de BRAVIA CORE-app op de in aanmerking komende tv up to date zijn. De nieuwste versie van de BRAVIA CORE-app is beschikbaar in de Google Play Store.
Voor transacties in BRAVIA CORE zijn credits in de app nodig. Het is niet mogelijk in BRAVIA CORE om monetaire transacties uit te voeren of om aanvullende credits aan te schaffen. De beschikbare films kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd. Alle titels worden aanboden in de hoogst beschikbare resolutie, waaronder Standard Definition, High Definition, 4K, 4K HDR of 4K IMAX ® Enhanced. Beschikbaarheid varieert per markt en titel. IMAX® Enhanced-content maakt de volledige IMAX® Enhanced-ervaring mogelijk - IMAX® Enhanced-titels zijn alleen beschikbaar op tv's die gecertificeerd voor IMAX® Enhanced zijn.
U kunt per BRAVIA CORE-account tegelijkertijd op maximaal 4 in aanmerking komende tv's streamen. BRAVIA CORE is mogelijk niet beschikbaar of wordt mogelijk niet ondersteund in alle landen en talen. Sony behoudt zich het recht voor om het BRAVIA CORE-platform te wijzigen, de toegang hiertoe op te schorten en/of het BRAVIA CORE- platform op elk gewenst moment te beëindigen. BRAVIA CORE biedt Pure Stream™, wat streaming tussen 30 MB/s – 80 MB/s aanbiedt. Om Pure Stream™ van 30 MB/s te gebruiken, moet u een minimale internetsnelheid van 43 MB/s hebben. Om de hoogst beschikbare kwaliteit Pure Stream™ van 80 MB/s te gebruiken, moet u een minimale internetsnelheid van 115 MB/s hebben. BRAVIA CORE is niet verantwoordelijk voor netwerkrestricties of beschikbare bandbreedte. Er kunnen restricties en voorwaarden van netwerkserviceproviders van toepassing zijn.
De aanbiedingen uit deze promotie bevatten credits voor films. Deze kunnen niet voor geld worden ingeruild, aan anderen worden overgedragen en of met andere aanbiedingen/kortingen worden gecombineerd. Credits voor films hebben geen geldelijke waarde of restitutiewaarde en kunnen niet worden gekocht of doorverkocht. De aanbiedingen uit deze promotie kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd.
Organisator: Sony Europe B.V. 

'SONY' is een gedeponeerd handelsmerk van Sony Corporation. "BRAVIA" en “BRAVIA CORE” zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Sony Corporation. Google TV en gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Google Play Store is een handelsmerk van Google LLC. IMAX ® is een gedeponeerd handelsmerk van IMAX Corporation. Andere namen van producten en bedrijven die hierin worden genoemd, kunnen het handelsmerk van hun respectievelijke eigenaars zijn. Pictogrammen en afbeeldingen zijn gesimuleerd en zijn alleen voor illustratieve doeleinden. Rechten die hier niet uitdrukkelijk worden verleend, zijn voorbehouden. Alle voorwaarden kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd.
*Deze promotie is beschikbaar in de volgende Europese landen: Albanië, Andorra, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Groenland, Hongarije, IJsland, Ierland, Israël, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Macedonië, Malta, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, San Marino, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije, Gibraltar, KOSOVO, Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland.

XPERIA 5 II Newsletter Subscription
.
Alpha-XC Newsletter Subscription
.
.