Bioscoopervaring in uw woonkamer: Geniet van gratis films met BRAVIA XR™

Talloze films zijn inbegrepen en staan voor u klaar. Met de technologie van BRAVIA XR, PureStream™ en IMAX® Enhanced is alles wat u kijkt voorzien van prachtige visuals en de beste geluidskwaliteit.
BRAVIA CORE is beschikbaar op alle BRAVIA XR-modellen Z9J, A90J, A80J, X95J, X90J.

BRAVIA CORE

Bij geselecteerde tv's zit:

CREDITS VOOR 5 OF 10 FILMS
12 OF 24 MAANDEN ONBEPERKT STREAMEN

Credits voor 5 films en 12 maanden onbeperkt streamen met A80J, X95J, X90J
Credits voor 10 films en 24 maanden onbeperkt streamen met Z9J en A90J

Kies uit honderden nieuwe releases en klassieke blockbusters

U kunt kiezen uit zowel nieuwe als klassieke blockbusters. Gebruik uw BRAVIA CORE-krediet om te kiezen wat u wilt kijken, in superkwaliteit van maximaal 4K HDR.
 

Onbeperkt topfilms streamen

Met BRAVIA CORE bent u geabonneerd op een geweldige selectie films om op elk gewenst moment en zo vaak als u wilt te streamen in maximaal 4K HDR-kwaliteit.

Kijk in PureStream™: Het allerbeste op het gebied van streamen met behoud van beeldkwaliteit

BRAVIA CORE heeft PureStream™, dat kan streamen tot 80 Mbps en een beeldkwaliteit van 4K UHD zonder kwaliteitsverlies levert voor een breed scala aan content. U kunt deze functionaliteit eenvoudig inschakelen via de instellingen van BRAVIA CORE. Zodra de functie aan staat, staat hij ook altijd aan met adaptieve streamingfunctionaliteit.

Gebruik de kracht van IMAX® in huis met IMAX® Enhanced

Bekijk ultralevendige 4K HDR-beelden dankzij de Digital Media Remastering-technologie van IMAX®, geoptimaliseerd voor BRAVIA XR. Bij geselecteerde titels is de hoogte-breedteverhouding uitgebreid, zodat u echt helemaal kunt opgaan in het beeld.
Combineer dat met meeslepende DTS-geluidstechnologie, en u kunt thuis genieten van een echte bioscoopervaring met IMAX® Enhanced-films op BRAVIA CORE.

Geniet van de grootste IMAX® Enhanced-collectie met BRAVIA CORE

Til uw Home Theatre-ervaring naar een hoger niveau met de groeiende bibliotheek aan IMAX® Enhanced-titels via BRAVIA CORE op uw BRAVIA XR-tv. Geniet van de grootste collectie IMAX Enhanced-titels met het kenmerkende IMAX-beeld en -geluid, digitaal geremasterd en geoptimaliseerd voor de ultieme kijkervaring op BRAVIA XR-televisies*
*De beschikbare titels variëren per land/regio

Duik dieper in de ontwikkeling van uw favoriete films met Studio Access

Wilt u het échte verhaal over wat er achter de schermen van uw favoriete films allemaal gebeurde? BRAVIA CORE brengt u een verscheidenheid aan extra beeldmateriaal, interviews en meer.

Promo-poster van Jumanji The Next Level op een BRAVIA-scherm
Leiders in de entertainmentsector over de inspiratie voor BRAVIA CORE

Ontdek meer over hoe BRAVIA XR-tv's een uitzonderlijke entertainmentervaring kunnen leveren met BRAVIA CORE.

Algemene voorwaarden

Het BRAVIA CORE-programma (het 'Programma') is beschikbaar in Europa* op Smart TV's van Sony die onderdeel zijn van het Programma. De Sony Smart TV's die onderdeel zijn van het Programma ('in aanmerking komende tv's) zijn Z9J, A90J, A80J, A83J, A84J, X95J, X90J, X92J, X93J en X94J.
In de aankoopprijs van een in aanmerking komende tv is tijdelijke toegang tot de BRAVIA Core-dienst inbegrepen, met inachtneming van de hieronder beschreven bepalingen en voorwaarden: i) beperkte filmcredits 10 filmcredits voor Z9J en A90J of 5 filmcredits voor de rest van de in aanmerking komende tv's (één filmcredit is goed voor het verzilveren van één film), om te gebruiken voor een selectie van ten minste 300 films. De filmcredits verlopen 12 maanden nadat ze zijn toegevoegd aan uw BRAVIA CORE-account. U kunt de verzilverde films via BRAVIA CORE kijken tot 23 februari 2026, onderhevig aan de Algemene voorwaarden van BRAVIA CORE; en ii) een tijdelijk abonnement op Video-on-Demand-content een BRAVIA CORE-abonnement van 24 maanden op Video-on-Demand voor Z9J en A90J of 12 maanden voor de rest van de in aanmerking komende tv's. De abonnementsperiode begint op het moment dat u uw BRAVIA CORE-account maakt. Aan het eind van de tijdelijke abonnementsperiode voor uw in aanmerking komende tv wordt uw toegang tot de Video-On-Demand-content stopgezet. Eventuele verlenging is onderworpen aan een overeenkomst met de leverancier van de BRAVIA CORE-dienst, met inachtneming van de toepasselijke Algemene voorwaarden voor deze dienst.
Om gebruik te maken van de voordelen van het Programma dient u vóór 23 februari 2024 een account voor BRAVIA CORE te maken op uw in aanmerking komende tv. Indien u zich op die datum niet hebt geregistreerd, verloopt op dat moment uw toegang tot de BRAVIA CORE-dienst binnen het Programma. Zodra u zich hebt geregistreerd, ontvangt u een e-mail met uw accountgegevens. De BRAVIA CORE-filmcredits en het Video-on-demand-abonnement zoals hierboven beschreven worden automatisch toegevoegd aan uw account. Op het gebruik van BRAVIA CORE zijn de Gebruiksvoorwaarden, de Servicevoorwaarden en het Privacybeleid van BRAVIA CORE van toepassing. Om een account voor BRAVIA CORE te maken, moet u 18 jaar of ouder zijn en akkoord gaan met de Gebruiksvoorwaarden, de Servicevoorwaarden en het Privacybeleid van BRAVIA CORE. Om gebruik te maken van dit Programma moet de BRAVIA CORE-app op uw in aanmerking komende tv up-to-date zijn. De nieuwste versie van de BRAVIA CORE-app is verkrijgbaar in de Google Play Store.
Voor transacties in BRAVIA CORE zijn credits in de app vereist. Het is nu niet mogelijk om geldelijke transacties binnen BRAVIA CORE uit te voeren of extra credits te kopen als onderdeel van dit Programma. Beschikbare filmtitels kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd. Alle films zijn beschikbaar in de best mogelijke indeling, zoals Standard Definition, High Definition, 4K, 4K HDR, of 4K IMAX® Enhanced. Dit verschilt per markt en film. IMAX® Enhanced-content biedt de IMAX® Enhanced-ervaring. IMAX® Enhanced-titels zijn alleen beschikbaar op IMAX® Enhanced-gecertificeerde tv's.
U kunt per BRAVIA CORE-account tegelijkertijd op maximaal 4 in aanmerking komende tv's streamen. BRAVIA CORE is mogelijk niet beschikbaar of wordt mogelijk niet ondersteund in alle landen en talen. Sony behoudt zich het recht voor om het BRAVIA CORE-platform te wijzigen, de toegang hiertoe op te schorten en/of het BRAVIA CORE- platform op elk gewenst moment te beëindigen. BRAVIA CORE biedt Pure Stream™, wat streaming tussen 30 Mbps – 80 Mbps aanbiedt. Om Pure Stream™ van 30 Mbps te gebruiken, moet u een minimale internetsnelheid van 43 Mbps hebben. Om de hoogst beschikbare kwaliteit Pure Stream™ van 80 Mbps te gebruiken, moet u een minimale internetsnelheid van 115 Mbps hebben. BRAVIA CORE is niet verantwoordelijk voor netwerkrestricties of beschikbare bandbreedte. Er kunnen restricties en voorwaarden van netwerkserviceproviders van toepassing zijn.
Sony biedt geen restitutie of credits voor gedeeltelijke abonnementsperioden of ongebruikte credits en/of content van BRAVIA CORE die niet bekeken is. Uw toegang tot de BRAVIA CORE-dienst binnen het Programma is niet-overdraagbaar en niet restitueerbaar. Filmcredits hebben geen geldelijke waarde of retourwaarde en zijn niet beschikbaar voor verkoop of doorverkoop.
Sony Europe B.V. 

"SONY" is een gedeponeerd handelsmerk van Sony Corporation. 'BRAVIA’ en 'BRAVIA CORE’ zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Sony Corporation. Google TV en andere gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Google Play Store is een handelsmerk van Google LLC. IMAX® is een gedeponeerd handelsmerk van IMAX Corporation. Andere namen van producten en bedrijven die hierin worden genoemd, zijn mogelijk handelsmerken van hun respectieve eigenaars. Pictogrammen en afbeeldingen zijn simulaties en alleen voor illustratieve doeleinden. Alle hierin niet uitdrukkelijk verleende rechten zijn voorbehouden. Alle voorwaarden kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.
*Dit Programma is beschikbaar in de volgende landen: Albanië, Andorra, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Groenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kosovo, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Macedonië, Malta, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, San Marino, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije, Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk, IJsland, Zweden en Zwitserland.

XPERIA 5 II Newsletter Subscription
.
Alpha-XC Newsletter Subscription
.
.