CES 2015

Welkom in de toekomst van tv

Beter beeld. Prachtige vormgeving. Innovatieve bediening. Onze nieuwe BRAVIA®-TV's, voor het eerst te zien op CES 2015, zullen uw kijkervaring volledig veranderen.

Eén chip verandert alles

Betere helderheid, contrast en kleur, wat u ook bekijkt.

Onze krachtige 4K X1-processor biedt verbluffende beeldkwaliteit voor elke content. Bronnen worden intelligent geanalyseerd en opgeschaald naar 4K-resolutie, van tv-uitzendingen tot Blu-ray™, dvd of zelfs 4K-internetvideo. U geniet van verbluffende, heldere 4K-beelden met levensechtere kleuren en een sprankelend contrast.

Conventionele tv
Conventionele tv
4K-tv met 4K X1-processor van Sony
4K-tv met 4K X1-processor van Sony
Logo 4K X-Reality PRO
Geavanceerde detailverbetering

Onze krachtige 4K X1-processor schaalt elke pixel op. De afzonderlijke delen van elke scène worden geanalyseerd en vergeleken met een speciale beelddatabase voor superieure, levensechte details.

Logo Triluminos-kleur
Geavanceerde kleurmapping

BRAVIA® biedt kleuren die levensechter zijn dan ooit. Bovendien zijn ze nu nog verder verfijnd met 4K-verwerking en dynamisch kleurbeheer. In elke scène spat de emotie van het scherm.

Logo X-tended Dynamic Range
Dynamische contrastverbetering

De 4K X1-processor verbetert Xtended Dynamic Range en Xtended Dynamic Range PRO voor zowel 2K- als 4K-content, wat resulteert in dieper zwart en helderdere lichte kleuren.

Onze dunste 4K-tv ooit

Ultradunne schoonheid in elke ruimte

Prikkel al uw zintuigen: in de prachtige nieuwe BRAVIA® gaan vorm en functie naadloos in elkaar over. De ultradunne vormgeving van slechts 4,9 mm is een aanwinst voor elke muur. Met dit schitterende frameloze scherm geniet u van overweldigende beelden die zweven voor uw ogen. U merkt nauwelijks dat u naar een tv-scherm kijkt, maar ziet alleen prachtige 4K-beelden.

BRAVIA® ontmoet Android TV™

Uw Smart TV is nu nog slimmer. Alles waarvan u geniet op uw smartphone of tablet is nog beter en groter met BRAVIA®.

Onze BRAVIA®-reeks van 2015