Beleef ieder detail.

BRAVIA®, ervaar het verschil

De revolutionaire opschalingstechnologie van onze nieuwste tv's brengt alles waarnaar u kijkt tot leven in onze verbluffende 4K-kwaliteit. Ontdek een wereld vol apps, films en muziek, probleemloos en eenvoudig met Android TV van Sony. En dat alles op onze dunste tv-modellen ooit.

Ontdek de 4K-tv-reeks

Afbeelding

Beleef hoe alles tot leven komt

4K X1-processor—één chip verandert alles

Onze nieuwe 4K X1-processor verbetert contrast, kleur en helderheid tot op het hoogste niveau. De helderheid wordt verbeterd dankzij intelligent opschalen en ruisonderdrukking, kleuren worden afzonderlijk verbeterd en het dynamische contrastbereik wordt frame voor frame geoptimaliseerd.

Streven naar schoonheid

Duik uitgebreid in tv-innovaties van Sony uit zowel het verleden als het heden. Ontdek de 4K X1-processor en zie het verschil vergeleken met HD.

Geavanceerde detailverbetering

Helderheid

De geavanceerde detailverbetering vermindert ruis en verbetert details in alles waar u naar kijkt, ongeacht de bron, voor een scherper en helderder beeld.

Geavanceerde kleurmapping

Kleur

Met geavanceerde kleurmapping worden automatisch elke scène en pixel geanalyseerd, zodat de perfecte tinten dynamisch worden toegepast voor rijke, natuurlijke kleuren.

Dynamische contrastverbetering

Contrast

Met de dynamische contrastverbetering worden de heldere delen van het scherm helderder en de donkere delen een natuurgetrouwer, dieper zwart.

Helderheid

Zie hoe elk detail tot leven komt

Een spannende wereld vol buitengewone helderheid

4K X-Reality PRO aangedreven door 4K X1-processor

Elke pixel wordt prachtig opgeschaald door 4K X-Reality PRO met de 4K X1-processor. De afzonderlijke delen van scènes worden in realtime geanalyseerd, opgeschoond en vervolgens vergeleken met onze beelddatabase voor levensechte details, waar u ook naar kijkt.

4K X-Reality PRO
Conventionele tv
4K X-Reality PRO
4K TV met 4K X1-processor van Sony

Alles waar u naar kijkt, wordt verbeterd en opgeschaald

Het Super Resolution-algoritme in de 4K X1-processor benut onze groeiende database om Full HD- en 4K-content op adaptieve wijze te verfijnen, zodat uw films, tv-programma's en digitale media scherper en in levensechte 4K-resolutie worden weergegeven.

4K X1-processor: een scherper, duidelijker beeld

De combinatie van de 4K X1-processor en 4K X-Reality PRO verscherpt afbeeldingen in realtime, met geavanceerde ruisonderdrukking en detailverbetering.

 • 4K-processor X1
 • Self-Similarity
 • Flat Area Detection
 • Digitale ruisonderdrukking
 • Noise Crusher

Bekijk tv's met 4K X-Reality PRO

Kleur

Net zo kleurrijk als in uw dromen

Elke kleur leeft

TRILUMINOS™-display aangedreven door 4K X1-processor

Het TRILUMINOS™-display en de 4K X1-processor bieden krachtige verwerking en dynamisch kleurbeheer waarmee in elke scène de emotie van het scherm spat, met rijke en levendige rode, blauwe en groene tinten.

Met Triluminos
Zonder Triluminos
Breder kleurengamma

Breder kleurengamma

Hoe meer potloden u hebt voor het tekenen van een afbeelding, hoe levendiger en levensechter u kunt tekenen. Een Triluminos-display werkt net zo: het gebruikt meer kleurpotloden dan een conventionele led-display.

Groter kleurbereik

Meer van elke kleur

Triluminos onderscheidt zich vooral door de moeilijk te reproduceren kleuren. U ziet nu de meest subtiele tinten groen, rood en blauw.

 • X1
 • Standaard

Nauwkeurige kleurmapping—4K X1-processor

De nauwkeurige kleurmapping in de 4K X1-processor verbetert en optimaliseert elke kleur afzonderlijk en nauwkeurig in realtime. De technologie bepaalt elke kleur perfect voor rijke, natuurlijke resultaten, zelfs op tv's met een Triluminos-display.

Bekijk 4K-tv's met Triluminos-display

Contrast

Zie alle tinten licht

Briljante schermverlichting

Xtended Dynamic Range PRO aangedreven door de 4K X1-processor

Xtended Dynamic Range PRO biedt een veel groter helderheidsbereik dan een conventionele led-tv en wekt elke scène tot leven met helderdere lichte tinten en diepere zwarttinten.

Hoe werkt Xtended Dynamic Range PRO?

Met behulp van een uniek algoritme wordt het tegenlicht voor donkere gebieden gedimd om de piekhelderheid van objecten op het scherm te verhogen. Hierdoor wordt een veel groter helderheidsbereik gerealiseerd.

Conventionele tv

Constante helderheid over het hele scherm.

Tv met Xtended Dynamic Range PRO

Variabele helderheid over het hele scherm voor geweldig contrast en detail en prachtige kleurweergave.

Dynamische contrastverbetering—4K X1-processor

Dankzij dynamische contrastverbetering in de 4K X1-processor wordt het helderheidsbereik frame voor frame continu geoptimaliseerd. De niveaus worden aangepast op basis van wat er op het scherm gebeurt, zelfs op tv's zonder Xtended Dynamic Range.

CONVENTIONELE TV
TV MET 4K X1-processor

Bekijk 4K-tv's met Xtended Dynamic Range

Groot dynamisch bereik en meer

Een HDR-signaal ('High Dynamic Range' of groot dynamisch bereik) draagt meer informatie over dan de huidige standaard voor tv en films, en biedt een beter contrast, meer detail en levendige kleuren.

Alles in 4K

Ervaar zelf de sensatie van 4K

Een wereld aan 4K-content staat voor u klaar

Er worden steeds meer programma's en films gestreamd in fantastische 4K Ultra HD-kwaliteit. Onze nieuwste tv's staan klaar om u in geweldige helderheid hiervan te laten genieten.

Ontwerp

Uw tv ziet er goed uit, zelfs als er niets te zien is op het scherm

Zwevende stijl

X90C-serie: onze dunste 4K TV ooit met een zwevende stijl

De X90C-tv is slechts 4,9 mm dun—dat is minder dan een smartphone. Daarnaast heeft de tv een plat, frameloos scherm waardoor het lijkt alsof de beelden zweven en het scherm verdwijnt, voor een meeslepende kijkervaring.

Geometrisch design

Maak kennis met Hirotaka Tako, de ontwerper achter de BRAVIA® X90C-serie. Hij praat over de betekenis van design in de moderne wereld en hoe geometrie zijn nieuwste werk heeft beïnvloed.

Wedge

X93C-/X94C-serie met wedge-vorm—de perfecte vorm voor elke functie

Tv's met een wedge-vorm combineren schoonheid met functionaliteit. Ze nemen weinig ruimte in beslag en zijn ontworpen voor grotere speakers met een beter geluid.

BRAVIA® ontmoet Android TV™

Uw Smart TV is nu nog slimmer. Alles waarvan u geniet op uw smartphone of tablet wordt nog beter en groter met BRAVIA®.

 • Lifestyle
 • Kenmerken
 • Apps
 • Accessoires

Bekijk 4K BRAVIA®-modellen met Android TV

Geluid

Ervaar elke emotie met geluid dat u raakt

Audio met hoge resolutie

Hi-res audio—zoals de artiest het heeft bedoeld

In opnamestudio's en tijdens concerten worden de masteropnamen vastgelegd bij een betere kwaliteit dan die van cd's. Met hi-res audio hoort u het rijke geluid net alsof de artiest bij u in de kamer staat.

Wat is audio met hoge resolutie?

Dankzij de hi-res audio op de X93/X94-tv's blijven veel meer details behouden tijdens de conversie van analoog naar digitaal met een veel hogere bitrate en resolutie dan cd. Het resultaat is een authentieker geluid dat de originele bedoeling van de artiest dichter benadert.

Conventionele audio
Audio met Hoge Resolutie
DSEE HX

DSEE HX

Geniet van meer details bij alles waarnaar u luistert. De X93- en X94-modellen beschikken over DSEE HX, een technologie die geluidsbronnen analyseert en de hoge frequenties uitbreidt tot een kwaliteit die hoge resolutie benadert.

Geluid geperfectioneerd door ClearAudio+

ClearAudio+ stemt het tv-geluid perfect af voor een overweldigende ervaring die u echt voelt.

Digital Sound Enhancement Engine

De DSEE-technologie herstelt verloren frequentiecomponenten in uw muziek (met name de hoge frequenties) voor een natuurlijk, ruimtelijker geluid.

DSEE
Zonder Clear Phase-audio
Gewone tv
Clear Phase-audio
Tv met Clear Phase 

Clear Phase-audio

Clear Phase-audiotechnologie analyseert en samplet het frequentiebereik van de speakers, en gebruikt deze informatie om eventuele pieken of dalen in de natuurlijke respons van de speaker op te heffen. Het resultaat is pure, natuurlijke audio.

S-Force PRO Surround Sound

Bepaalde systemen voor geluidsverbetering werken slechts met één kanaal, maar S-Force Surround Sound PRO gebruikt meerkanaalsverwerking voor een realistischer, krachtig geluid uit alle richtingen.

 • S-Force PRO
 • Normaal

Bekijk 4K-tv's met ClearAudio+

Bekijk de instructievideo's over tv's

Bekijk de instructievideo's over tv's

Hebt u vragen over de installatie en het gebruik van uw tv? Of wilt u uw tv op een ander apparaat aansluiten? Onze instructievideo's helpen u stap voor stap op weg.