FE 135mm F1.8 GM

Productbeoordelingen

€ 1.726,00

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen
41

4.9 gebaseerd op 41 klantbeoordelingen

38
2
0
1
0
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Let op: productbeoordelingen kunnen ook over productvarianten gaan. Sommige varianten, diensten en/of functies van dit product die in productbeoordelingen worden genoemd, zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

41 klantbeoordelingen

0

The best Prime Telephoto!

SEL135F18GM 12-11-2023 door JoaoYS (Verenigd Koninkrijk)

Bought this lens to complete my prime collection for Landscape, I use it mainly for Landscape Photography, however, this lens is the best all-rounder Telephoto Lens ever! Incredible light and compact and second to none in image quality!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

1

0

0

Fantastic lens, one of the best

SEL135F18GM 25-08-2023 door Peterlons (Verenigd Koninkrijk)

Having used other 135mm lenses in the past I decided to move from my Zeiss Batis to this G master lens and I have to say it was worth it. Yes it’s larger and heavier but the F1.8 is so dreamy it’s just worth it. Difficult decision for some but for me personally it’s the right choice. If you’re wanting one of the best lenses Sony have ever made then this is the one. Just go for it and enjoy the results

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

1

0

0

Tevredenheid

SEL135F18GM 22-02-2023 door Wally 72 (België)

Fantastische ervaring om met deze lens foto’s te maken

Beeldkwaliteit

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Sublieme scherpte

SEL135F18GM 28-01-2023 door André DB (België)

Sinds een maand in mijn bezit en zeer tevreden, scherpte en bokeh zijn top Gebruik hem voor portret, hondenfoto’s en landschap… zeer veelzijdig

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Best portrait lens

SEL135F18GM 14-01-2023 door L prasad (Verenigd Koninkrijk)

The lens is well balanced, very sharp, contrasty very fast and accurate focussing, pleasing bokeh, very wide F for the focal length, on Sony A1 it is a perfect match for head and shoulder portrait lens. Superb cinematic video. with 50 1.2, two of best lenses I have bought.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

1

0

0

Excellent Objectief Best in Class !!!

SEL135F18GM 28-09-2022 door Funcky (België)

Excellente 135 mm, geschikt voor portret, product fotografie, landschap, indoor sport en voor alles wat op je weg komt die het toelaat met dit brandpunt te fotograferen. Diafragma open of dichtgeknepen maakt weinig uit... altijd scherp. De autofocus snelheid is razendsnel en precies. Geen vervorming of CA. Gewicht en grootte is een meevaller en ligt mooi in balans op een A7/9/1 serie. Zonnekap is van de betere, met fluwelen binnenkant, rubberen boord en aparte vergrendelknop. De focus ring is precies en soepel. Schakelaar voor MF/AF en focus limiet is aardig. Meegeleverde mooie draagtas van goede kwaliteit. Niet goedkoop maar je krijgt waar je voor betaald. Dit is echt een uitstekend objectief, echt niets op aan te merken. Top!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

What's all the fuss about

SEL135F18GM 21-03-2022 door minolta4me kevin (Verenigd Koninkrijk)

135mm has an historic interest for anyone who used to shoot film [allegedly the longest lens you could focus on a rangefinder] but has not interested me till I was invited to photograph dance practice. The low stage lighting used meant even my 70-200 GM f2.8 would struggle to freeze motion without resorting to even higher ISO. The lenses ability to separate the subject from the background, to make colours "pop" and its speed of Auto Focus will all be tested to the limits.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

6

Reactie van Sony support team
23-03-2022

Hi Minolta4me,

Thank you for your feedback.
Thank you for your feedback.
We're glad to hear that you're enjoying your lens.
We hope you will continue to enjoy it for many more years to come!
If you need any assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Hana @Sony UK

0

Echt tevreden

SEL135F18GM 02-03-2022 door JorisVdH (België)

Perfecte lens zowel voor fotografie als video. Prachtige bokeh.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

beste portretlens

SEL135F18GM 24-02-2022 door Sonyliefhebber (België)

fantastische portretlens: ultrascherp beeld - geen chromatische aberratie

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

The sharpest lens I have ever used.

SEL135F18GM 30-01-2022 door Swanni (Verenigd Koninkrijk)

This lens has not left my camera since I got it. It is soo sharp even wide open. Gives you complete control over depth of field. Highly recommended.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

1

2

0

Mijn scherpste lens met mooiste onscherpte

SEL135F18GM 28-01-2022 door Ben5ch (Nederland)

Deze lens gebruik ik voor 3 soorten onderwerpen. 1. Perfect voor natuurfotografie als het begint te schemeren aan het eind van de dag of op grijze dagen zonder zon. Hoofdzakelijk gebruik ik de Sony 200-600mm G maar vanwege de F6.3 kan ik daar zonder statief geen foto's met korte sluitertijd mee maken zonder veel ruis. Op dat moment is de FE 135mm F1.8 GM een goed compromis tussen zoom bereik en lichtgevoeligheid. 2. Ook gebruik ik de FE 135mm 1.8GM voor astro-fotografie. Van alle lichtgevoelige lenzen onder de F2.0 heeft deze de langste zoom. 3. Portret fotografie deed ik nog niet zo vaak maar met deze lens is dat een waar genot. Wat ik wel miste voor astro-fotografie was een manier om de lens aan een statief te bevestigen. Hiervoor heb ik een aparte "lens collar" aangeschaft. Ook is het wel jammer dat de lens zelf geen stabilisatie heeft. Maar verder is de lens zo goed dat ik niet een lagere score dan 5 kan geven.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Dit is een blijver !

SEL135F18GM 28-12-2021 door Rikken (België)

Deze lens gaat nooit meer weg , sterker nog , mocht ik ooit vernemen dat de productie gestopt wordt koop ik er direct nog eentje in reserve .Deze lens is in feite TE goed . IK haal hem nooit meer van de body af en mijn andere lenzen liggen er verwaarloosd bij . De brandpuntafstand van 135mm maakt hem niet altijd even ideaal maar dat neem ik er graag bij voor zo'n beeldkwaliteit en zalig bokeh

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Zeer goede lens

SEL135F18GM 26-12-2021 door Marco bis (België)

Heb deze recent aangekocht en wil medelen kwaliteitsvol en zijn prijs waard

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Pin sharp

SEL135F18GM 07-12-2021 door Peter 112 (Verenigd Koninkrijk)

I usually work in very low light and love this lens, it’s pin sharp wide open, giving an image quality similar to medium format.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

1

0

0

SCHERP en SNEL

SEL135F18GM 24-10-2021 door petro 56 (Nederland)

snelle af, perfect voor snelle binnensport , door f 1.8 prachtige onscherpte

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

prachtige prime lens.

SEL135F18GM 17-10-2021 door Kris37 (België)

Fijne lens om mee te werken. Kan een heel mooi bokeh geven. Fantastisch als portret lens. De achtergrond kan door het kleine diafragma, mooie romantische beelden geven. Eveneens bruikbaar voor natuur foto's.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

" Dit is mijn prime lens "

SEL135F18GM 14-10-2021 door Roboron74 (België)

Deze lens gebruik ik voor vele doeleinden en ze is zelf sterk genoeg om macro fotografie te verrichten.Een licht sterke lens en met een scherpte om " U " tegen te zeggen. Ik gebruik dezer zeer veel en met het beste resultaat.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Sharp Lens

SEL135F18GM 13-10-2021 door JohnWildlife (Verenigd Koninkrijk)

This is one of the sharpest 135 lenses on the market. This lense is exceptionally good for portrait photography.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

1

2

0

Poorly constructed

SEL135F18GM 13-10-2021  (Verenigd Koninkrijk)

I bought this lens a few months ago have hardly used it but the front ring has fallen off so I am unable to attach filters or a lens hood. It is a very flimsy ring that is apparently glued in place. I Took it back to shop where I bought it they said it will take 1 - 2 weeks to repair under guarantee even longer if it is sent back to Sony. (They kindly offered to rent me one in the meantime.) I am a TV cameraman, and have been for 30 years, I use this lens on a Sony FX9 camera as the auto focus is extraordinary, far better than me. However in my 30 year career I have never had a lens fall apart on me and until now I have never used Sony lenses. In my work I require my equipment to be reliable and rugged. I also require a decent after sales service neither of which seem to come with this lens.

Beeldkwaliteit

Goed

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

2

6

Reactie van Sony support team
03-02-2022

Hi Jonathancallery,

Thank you for your feedback.
We're sorry to learn that your lens is damaged.
Having read your feedback, we would like to be able to offer some assistance, so please don't hesitate to contact us using the details here: https://bit.ly/2VBcJwW.

Hana @Sony UK

0

Sharp Sharp Fast Fast

SEL135F18GM 13-10-2021 door iZaZA (Verenigd Koninkrijk)

This is the sharpest lens I have ever used, solid build and amazing bokeh

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

1

0

0

Fantastic Sharpness , even at maximum aperture

SEL135F18GM 13-10-2021 door BobRriach (Verenigd Koninkrijk)

I have an range of Sony’s premium lenses and I am very impress with Sony’s optics. The FE 135mm F1.8 GM is one of the most impressive with its amazing sharpness and gorgeous bokeh. This is likely to appeal strongly to portrait and wedding photographers.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

impresive picture quality

SEL135F18GM 13-10-2021 door mishko (Verenigd Koninkrijk)

I have seen reviews before purchasing the lens but it blows my mind every time I use it and see results. It reproduces the light and clarity to a new level and I own some very sharp Sony lenses

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

2

0

0

Brilliant Lens

SEL135F18GM 30-09-2021 door alans220 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Best lens I have ever used, the most expensive lens I have ever bought, but worth it...

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

2

0

0

Great lens

SEL135F18GM 26-09-2021 door Aaronuk (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Got this over a month ago and it’s the best lens i own

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

topkwaliteit

SEL135F18GM 26-07-2021 door Michaeldehaspe (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Heerlijk werken met een lens met groot diafragma. Terug naar de basis, geen zoom zodat je zelf de juiste positie moet bepalen en dan besteed je meer aandacht aan de compositie.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Stunning lens - pity about the Cashback terms

SEL135F18GM 24-06-2021 door Harstoner (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

This is a stellar lens - possibly the best in terms of sharpness, contrast, colour accuracy and AF that I have ever used in more than 50 years of photographic activity. My only gripe is that Sony ask you to disfigure the box in order to claim the Cashback. This affects the resale value of the lens and significantly reduces the attractiveness of the Cashback offer. Shame on you Sony! Canon and Fuji, brands from whom I have also claimed Cashbacks, don't ask for such ridiculous conditions.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

4

3

0

Waanzinnig mooie lens voor mijn bedrijfsportretten

SEL135F18GM 17-06-2021 door Mike van Bemmelen (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

op volle lensopening ragscherpe portretten met een prachtige bokeh. Vooral als ik veel zakelijke portretten achter elkaar moet maken is de 70-200 2.8 best een grote lens. 135 1.8 is veel compacter en lichter en heeft een grotere lensopening. Top lens

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Scherp, snel en prachtig bokeh

SEL135F18GM 18-04-2021  (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Geweldige lens te gebruiken voor diverse doeleinden, snelle en accurate EYE AF. Niet alleen voor portretten is deze lens geschikt, ook voor o.a. product of semi-macro. Korte scherpstelafstand, prachtig bokeh.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Extremely sharp and auto-docus is unbelievably fas

SEL135F18GM 03-12-2020 door Papayaw (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I bought this less than a month ago and I'm blown away by quality of pictures from this lens. This is the best lens I've used up to date.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

4

0

0

Well engineered & razor sharp.

SEL135F18GM 29-10-2020 door Col278 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Recently purchased, initial impressions are very positive. Solid, well engineered lens and while pretty heavy it balances well on an A7Riii. Very comfortable to use. AF is very quick & accurate; MF mode is also a pleasure to use. Images appear razor sharp, even wide open at at minimum focus distance (manual); bokeh is amazing (better than my Zeiss Batis 85mm/f2). Although expensive, I have no regrets in buying this lens.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

1

0

0

Bokeh Master!

SEL135F18GM 19-10-2020 door Ozturk Video (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik gebruik deze lens voornamelijk voor mijn videoproducties, en het enige wat ik ervan kan zeggen, WOW!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Excellent lens

SEL135F18GM 13-07-2020 door CeeJaySee (Verenigd Koninkrijk)

I am very surprised that the lens switches are so stiff. This is not the case on any other of my Sony lenses. I have also seen this mentioned elsewhere on the internet.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

1

2

Reactie van Customer Support
16-07-2020

Hi CeeJaySee,

Thank you for your review.
Having read your feedback, we need to gather more information to be able to assist you further, don't hesitate to contact us using the details here: https://bit.ly/2VBcJwW.

Sony support team

0

This lens is a game changer!

SEL135F18GM 06-06-2020 door Mono135 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

After starting my Sony journey with a second hand A6000 and kit lens(which is a great camera by the way, but has its limits ) I was itching to step up to a full frame body and lens, and a more capable prime lens as well. After much research I decided on the A7R3 body and because of the high 42.2 mp resolution, I wanted to pair it with an equally good lens. Because I shoot a lot of outdoor, full body portrait for my website, I needed crisp images and bokeh, from a distance, as I wanted a certain look for my product photography. The images are just unbelievable and the clarity and sharpness of the subject, in full frame and in crop is staggering. Drawbacks, while there are not many, you will have to stand quite a distance from the subject to get top to toe in the frame, so you'll need plenty of space. Also one thing to keep in mind is its a big lens(weighs a bit too) and with the hood attached, which is always attached its even bigger, so don't expect to be discreet. To conclude, if you have the money and a good camera body(so it can play to its potential) I wouldn't even think twice. It doesn't matter if you're a pro or intermediate, it will transform the appearance of your photos and the satisfaction from looking at the raw images is worth the price of admission. Believe all the hype, this lens really is a game changer.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

6

0

0

Sprakeloos

SEL135F18GM 05-06-2020 door bingliem (Nederland)

Nog nooit zulke mooie resultaten gezien op mijn foto's. Dit is een ideale lens van de kleinkinderen foto's te maken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Simply Stunning

SEL135F18GM 17-02-2020  (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I purchased this Lens not only for studio work, but also for creating shallow depth of field for Street Time Lapse. It's such a creative lens and fulfils my thought process in every way possible. The click free aperture ring is a gem when ramping exposures and slick enough not to move camera during shoot on my motorised head. If you're thinking of moving to Sony, this would be a very good excuse.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

7

1

0

Goed licht doorlatend, mooie bokeh

SEL135F18GM 09-02-2020 door jkxman (Nederland)

Ik heb een paar proefshots mee gemaakt. Gewoon om deze uit te testen. Het resultaat is redelijk maar kan beter. Dit ligt niet aan de lens maar aan mijn gewenning aan het apparaat en de lens. Ik heb wel een geweldig mooie potret foto van mijn vrouw er mee gemaakt en dit was een toevalstreffer. Het gaf wel aan waar deze lens toe in staat is.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Much more than a portrait lens

SEL135F18GM 28-01-2020 door Chasdog (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Been using this a month in my sports imaging. It was bought primarily for portrait work and weddings but is actually a real joy for sports, My only gripe would be more to do with me than the lens. I have large hands and perrenially use long lenses with plenty of room to support the lens without fouling the focus or aperture rings. Quite tricky on this lens especially in gloves but I am impressed by the way it feels in the hand, the solid build quality and excellent images especially in low light.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

5

3

0

Sharp as a razor!

SEL135F18GM 10-01-2020 door Stopher77 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I decided to purchase this lens as I wanted a telephoto low aperture lens and traded in my Sony FE 70-200 F/4. Wow! What a purchase. This lens is razor sharp even wide open. This is marketed as a portrait lens, however, I have seen incredible results using it for landscapes paired with my Sony A7 III. My only minor issue is the weight, although, it is reassuringly heavy.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

11

1

0

Faultless

SEL135F18GM 16-10-2019 door Chimneyfinder (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

This is a very fine lens. The sharpness is incredible and impressive for maintaining such a high level not only through the aperture range but from close to far distances. Focus speed is at a pro level response. Resistance to flare, ghosting, veil, etc. is very high. The weight and size comes with the design capability so it would be fatuous to criticise it for this. Really, I can not say that this lens is lacking in any department and very few lenses would achieve this in my experience. I have this lens (it is the longest lens I own) as it sits in the mid range of a 70-200mm, and it covers what I want as a telephoto. As I go out walking for a whole day the f2.8 zoom would need a larger bag and it can start to feel heavy. Apart from that the 135 is an absolute joy to use and, being used to prime lenses for 40 years, framing isn't an issue, it suits my eye. I am delighted and fortunate to have such a great lens.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

15

0

0

Beautiful lens

SEL135F18GM 29-07-2019 door Doug75 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Unbelievably sharp lens. The Eye AF tracks perfectly for portraits even in low light. The two focus hold buttons instead of the one is very useful when rotating the camera for portraits. The lens is expensive but you get what you pay for with the G master lens. Very happy.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

17

0

0

Beste GM Sony lens tot. U toe

SEL135F18GM 13-04-2019 door DKNL (Nederland)

Dit is de lens van Sony die snelst scherp stelt. Ongelooflijk snel en zeer precies. Gecombineerd met de nieuwe firmware 3.0 voor de a7r3 geweldig voor portretten en voor concertregistraties. SUPERlens. Dank Sony voor deze geweldige kwaliteit!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0