E 16-55mm F2.8 G

Productbeoordelingen

€ 1.300,00

(inclusief btw)
13

4.9 gebaseerd op 13 klantbeoordelingen

12
1
0
0
0
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Let op: productbeoordelingen kunnen ook over productvarianten gaan. Sommige varianten, diensten en/of functies van dit product die in productbeoordelingen worden genoemd, zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

13 klantbeoordelingen

0

Fantastic optics

SEL1655G 14-07-2021 door cjmphotography88 (Verenigd Koninkrijk)

Got this lens for my brand new a6600 and it is the perfect lens for it, super fast and tac sharp, really compact and light, looking forward to getting out and using it other than indoors.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Great

SEL1655G 13-02-2021 door Elfmyra (Verenigd Koninkrijk)

It is amazing. I loved it quality so good even low light

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Klasse lens

SEL1655G 30-01-2021 door Robert 12345 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Geweldige lens in combinatie met mijn A6600 Is een mooie combinatie

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Great all-rounder

SEL1655G 25-01-2021 door cj3t (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

So far so good, nice sharpness in most conditions, really appreciate the constant f2.8 aperture. The starburst effect at high f stop is fantastic and the bokeh is nice and smooth. The lens is a little bulkier than I'd like given it's a 16-55mm (doesnt fit in my camera case for my previous 16-70mm F4) but all in all very pleased with it.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

1

0

Geweldige scherpe lens

SEL1655G 18-12-2020 door Gunnarp (Nederland)

Perfecte combi met de A-6600, vooral de lichtsterkte en scherpe detailweergave zijn fantastisch. Ook de opnamen in lowlight en schemer zijn perfect.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie lichtsterke zoomlens

SEL1655G 26-11-2020 door Nicora (Nederland)

Na deze lens gekocht te hebben ben ik gelijk een paar dagen gaan fotograferen. Ik ben heel blij met mijn keus om deze lens aan te schaffen. Ik had het veel eerder moeten doen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Excellent but expensive

SEL1655G 29-08-2020 door mgster (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

My copy of this lens is very sharp throughout the focal range, even in the corners. Low light performance is also decent for a zoom lens. CA is well managed. Fairly small, lightweight and build quality is excellent. The focal range is good and covers the most commonly used lengths. However at £1075 it is very expensive, and for this price I would also have expected built-in OSS. Despite this, I like the lens very much and am glad I bought it.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

5

1

0

I'm in love

SEL1655G 29-07-2020 door LCfoto (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb de lens 2 weken terug gekocht en ondertussen op reis veel gebruik van gemaakt. Voorheen was ik grote fan van de 35 mm, die bleef al 3 jaar bijna 80% van de tijd op mijn camera. Ik had gezworen dat zoom-lenzen niets meer voor mij waren. Wel, ik moet mijn mening serieus herzien! Wat een leuke lens is dit! Ik vind hem goed van formaat (veel groter moet een lens voor mij niet worden), de zoomring is aangenaam en de kwaliteit van de foto's is gewoon fantastisch! Ook in donkerdere situaties kan ik comfortabel toch met een groter diafragma foto's nemen. Zoals ik in andere reviews las, moet ik wel toegeven dat ook ik de bokeh ietsje drukker vind dan bvb die van mijn 35 mm en 56 mm lens. Maar dat zou ik echt als het aller enige minpuntje noteren!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Best APSC lens

SEL1655G 27-06-2020  (Verenigd Koninkrijk)

Bought this Lens in March for the A6600 but it ended up as my everyday lens on my A7R4, quality is superb for an APSC crop on this camera and slightly better 4K in this mode

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

3

3

0

Excellent

SEL1655G 01-06-2020 door jo bloggs (Verenigd Koninkrijk)

Does what it says on the box, extremely well, real field depth.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

4

4

0

A Spectacular Lens

SEL1655G 11-01-2020 door ceev (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I bought this lens to replace my three Sigma f1.4 primes and apart from the loss of two stops of exposure have not been disappointed. The lens has exceptional sharpness and contrast at all apertures and focal lengths and easily matches or exceeds the Sigma primes. Build quality and handling are excellent.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

4

6

0

Lives up to its reputation

SEL1655G 02-01-2020 door andymw (Verenigd Koninkrijk)

My wife bought me this for Christmas and I've been playing with it since. This is definitely the best lense I have for my a6500. Very sharp at full aperture and easy to use. I love the constant f2.8. This will go with me everywhere. It'll probably not be my video lense of choice as my 24mm f1.8 Zeiss prime works better on the gimbal and is also a beautiful lense.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

4

5

0

fantastisch objectief

SEL1655G 28-12-2019 door Sonyliefhebber (België)

lens een maand in bezit - heel tevreden met aankoop universeel bruikbaar - uitstekende beeldscherpte

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0