FE 200-600 mm F5.6-6.3 G OSS

Productbeoordelingen

€ 2.100,00

(inclusief btw)
17

4.8 gebaseerd op 17 klantbeoordelingen

14
3
0
0
0
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

17 klantbeoordelingen

0

Veelzijdige telelens

SEL200600G 19-05-2020

De AF van de lens is meer dan goed, zelfs met een 1.4 teleconverter. De slag van 200mm naar 600mm is kort en werkt erg prettig. In combinatie met de A9 is hij minstens net zo snel als de 500mm f4 die ik de afgelopen 15 jaar heb gebruikt. De ideale lens voor safari’s maar zeker ook voor vogels in de vlucht. Het gewicht is dermate laag dat je met een beetje goed licht makkelijk uit de hand kan schieten.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Makkelijk hanteerbaar

SEL200600G 15-05-2020 door Luc 1

Perfecte scherpte , de achtergond is iets minder wazig dan de dure primes maar dat is normaal

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

geweldige zoom

SEL200600G 27-04-2020 door Perdaens

ik vind dit een geweldige lens voor wildlife fotografie samen met mijn Sony a7r3 een fantastische combinatie

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Sony -FE 200-600 mm F5.6 - 6.3 G OSS

SEL200600G 15-04-2020 door Martin04121954

Gewildige lens voor op mijn camera. Zeker door de compacte bouw met een uitstekende kwaliteit

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Scherp, veelzijdig en betaalbaar

SEL200600G 27-03-2020

Scherpe lens met een behoorlijk bereik. Interne zoom met een kleine rotatie is praktisch. Gewicht en afmeting zijn behapbaar. Prijs is prima.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Prachtig eindresultaat

SEL200600G 24-03-2020 door rvhaarle

Een week in bezit en de resultaten zijn geweldig icm Sony A7R2.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Fantastische scherpte

SEL200600G 21-03-2020

In combinatie met mijn camera A7III zijn mijn beelden dik in orde. Ik heb nooit scherpere foto's gemaakt.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Bijna perfect!

SEL200600G 14-03-2020

Samen met de a9ii de bijna perfecte combinatie voor natuurfotografie en vooral vliegende vogels

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Wat een schitterend objectief!

SEL200600G 12-03-2020 door MRenard

Ben sinds kort in bezit van dit objectief. Het eerste wat ik ermee gefotografeerd heb zijn adders. Deze waren redelijk actief en liggen en glijden tussen allerlei blad en ander rommel die op de grond ligt. Ondanks dit alles maakte het objectief, samen met mijn 7m3, mooie scherpe foto's. De minimale afstand van 2,40 m. maakte het mogelijk om voldoende afstand te houden en door de 600mm toch een beeldvullende foto te maken. De korte draai om te zoomen is een uitkomst in dit soort situaties.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Een mooi stuk techniek

SEL200600G 28-01-2020 door Ron 62

Ik heb 'm nu 2 maanden in het bezit en ben er heel erg tevreden mee, ragscherpe foto's met een mooie, boterzachte achtergrond, zelfs op de uiterste standen van 600mm en F/6.3. Ik heb de lens in combinatie met de Sony A7III en dat is voor mij de perfecte combinatie als ik vogels ga fotograferen. Ik zal hier nog een voorbeeld neer zetten, van een foto van een IJsvogel gemaakt op 600mm, F/6.3, 1/200 en ISO-5000.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Geweldige lens.

SEL200600G 26-01-2020 door Piop52

Geweldige lens waarmee je zeer goed kan werken. Het in- en uitzoomen gaat zeer snel. Met een kwartslag heb je het hele zoombereik onder controle.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

mooie lens voor het geld

SEL200600G 04-01-2020 door fotorando

Mooie lens, stof dicht en met een perfect gewicht.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima objectief

SEL200600G 27-12-2019

Was even afwachten hoe dit objectief zou presteren in de praktijk. Antwoord luidt "geweldig" Zit op de Sony A9, ook met sluitertijden van 1/125-1/60 nog goed uit de hand te fotograferen. Zwaarverdeling is ook prima, komt waarschijnlijk door de interne zoom.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

top lens

SEL200600G 02-11-2019 door japl

1 maand in bezit en zeer tevreden met deze mooie lens

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Scherp

SEL200600G 05-10-2019 door marcov

Lens nu een maand in gebruik, bevalt 5 sterren goed. Scherp, licht. Tot zelfs op 1/60 bruikbaar beeld in de schemering. Minpunten: de statiefvoet zat al snel los (zelf vast te schroeven), en de zonnekap ben ik al kwijt...

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Fantastische lens

SEL200600G 04-09-2019 door Geerhard

Ik heb deze lens de afgelopen dagen intensief getest. Het is een juweeltje om mee te werken, vooral het grote zoombereik is en de snelheid van scherp stellen hebben mij enorm verrast.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

fantastische lens

SEL200600G 03-09-2019 door sonyliefhebber

fantastisch objectief: niet te zwaar - heel goede beeldscherpte

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0