€ 650,00

(inclusief btw)
11

4.9 gebaseerd op 11 klantbeoordelingen

10
1
0
0
0
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Let op: productbeoordelingen kunnen ook over productvarianten gaan. Sommige varianten, diensten en/of functies van dit product die in productbeoordelingen worden genoemd, zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

11 klantbeoordelingen

0

goed produkt maar prijs wat aan de hoge kant

SEL20TC 14-10-2021 door Beer1912 (België)

Ik heb eigenlijk spijt dat ik de.1.4 niet heb gekocht wel minder bereik maar meer lichtopbrengst

Beeldkwaliteit

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Excellent Teleconverter Lens

SEL20TC 13-10-2021 door Caerphillycastle (Verenigd Koninkrijk)

Useful with my telephoto lens to bring wildlife subjects even nearer

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Voldoet aan de verwachtingen

SEL20TC 13-10-2021 door DemeBart (België)

Klein enzo niet veel plaats nodig in de rugzak in combinatie met mijn 70-200 2.8 GM.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Haalt het object sterk dichterbij

SEL20TC 13-10-2021 door BenRed (Nederland)

Ik gebruik de Converter 2x al geruimere tijd en verving die onlangs vanwege een ongeluk je met de oude. Bij gebruik met de fe 100400 is door verlies van licht als je goed kijkt enige teruggang in kwaliteit te zien, maar dat weegt niet op tegen het grote voordeel dat je het object sterk dichterbij brengt. Bij gebruik van de converter op de 200600 is scherp stellen moeilijk omdat het diafragma meteen van f6.3 op f13 gaat staan. Dat is een fysiek gegeven. De

Beeldkwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

so easy to use

SEL20TC 27-07-2020 door mapy1 (Verenigd Koninkrijk)

I wondered if this would have a big adverse impact on the quality of images that i get from my 100-400 gm lens. Clearly you do lose a lot of light, but the autofocus is still excellent and the the 800 mm reach that this can give me is fantastic for wildlife photography. It is very easy to insert between the camera and lens and hardly adds to the weight at all. Very please

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

10

0

0

A good purchase

SEL20TC 10-04-2020 door Sussex lad (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I have not had this converter long. It is however proving to have been an excellent purchase. used with my FE 70-200 it really does the business and gets the shots that wold otherwise have been impracticable.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

8

0

0

does not affect the quickness of focus

SEL20TC 24-12-2019 door quickklik (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

if you need that extra length for wildlife then this is the teleconverter for you amazing quality used with the 200mm x 600mm sony lens

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

7

1

0

Fantastic Kit

SEL20TC 21-04-2019 door Grahedw321 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Bought this for with my 70 to 200mm G Master - works a tear.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

9

0

0

Great way to get more reach!

SEL20TC 03-03-2019  (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I wanted to extend the reach of my Sony A7iii and 70-200f2.8GM for occasional wildlife shots and couldn't justify the 100-400GM so turned to the 2x convertor. I have not been disappointed as the combination retains superb image quality and the fast autofocus/tracking that these camera achieve. The convertor is very well constructed and comes in its own soft case for protection. Its fit and go and is transparent in use, apart from dropping widest aperture to 5.6, but I figured I can compensate by ramping up the ISO. The purchase has been everything I was hoping for, allowing me much closer shots of wildlife (and anything else for that matter!), is fast and accurate to focus and IQ is excellent. For example, it locked onto a small swarm of flying insects, followed them and I was able to take a sharp shot of them. It also tracked a duck taking off and remained locked on the focus even though it flew beyond a tree. It has really expanded my interest and ability in wildlife and action shots without costing the earth. Would I recommend it? Yes, at the drop of a hat!.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

34

1

0

Great combination with 100-400 lens

SEL20TC 20-04-2018 door Chutch (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I mainly use this with my 100-400 lens - an excellent combination for distance, wildlife & detail photography.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

20

2

0

Best 2x I have used

SEL20TC 02-06-2017 door MicroPete (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Purchased to use with the 70-200 and results are excellent, there is a slight loss in quality but better than expected when adding more glass to a lens, I am looking forward to testing with the new 100-400 when released. However it is an expensive 2x converter, would I purchase again, absolutely..

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

38

9